Fish & Chips på Café Kaffegal

Sidste chance!

Lyssej i orlydej med hjemmelavede økofritter, friskblandet salat og saucetatar. Café Kaffegals økologiske variant af den britiske pub-favorit er en sand fryd for smagsløgene. Caféen er kåret som ’Byens Bedste Café 2015’.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Café Kaffegal i Nørregade er hyggelig, betjeningen venlig og imødekommende, og stemningen afslappet. Caféen har et ambitiøst og kvalitetsbevidst cafékøkken. Her får du lækre retter til overkommelige priser, og der bliver der kræset om råvarerne og fremstillingen af de enkelte retter. I 2015 vandt caféen AOA-konkurrencen om at blive ’Byens Bedste Café 2015’.  

Derudover har Café Kaffegal fået det overordnede Ø-mærke af Fødevarestyrelsen, hvilket betyder, at alle retter er 100 % økologiske. Så er du er stor fan af økologi, så er det stedet lige noget for dig.

Med et besøg på Café Kaffegal støtter du også en god sag. Caféen har fokus på fairtrade, god dyrevelfærd og social ansvarlighed. Caféen anvender kun bæredygtige råvarer, og en stor del af medarbejderstaben er mennesker med en psykisk sårbarhed, som gennem deres arbejde i Café Kaffegal får en ekstra chance på arbejdsmarkedet. Kaffegal blev i 2014 kåret som en af Danmarks fem bedste socialøkonomiske virksomheder.

Tag endelig børnene med. Café Kaffegal vandt i 2014 titlen som Aarhus’ Bedste Børnevenlige Spisested, da de har byens bedste børnevenlige faciliteter. Der er både puslebord, højstole, legetøj til de mindste og gratis balloner.

Du får:

  • Fish & Chips: Bæredygtig lyssej i orlydek med hjemmelavede økologiske fritter, frisk blandet salat og saucetartar.

SPOTpris 65 kr. Normalpris 129 kr. Spar 49 %.

Der kan kun reserveres bord til kl. 16.00, kl. 17.30 eller kl. 19.00 og bordreservationer behandles kun pr. telefonopkald til 5053 0010. Spisestedet behandler ikke reservationer pr. mail, sms eller beskeder m.v. via sociale medier.

Du reserverer bord på tlf: 50 53 00 10. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig. 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Én unik kode gælder for 1 x Fish & Chips på Café Kaffegal.

Værdibeviset kan indløses til og med 16. maj 2017.

Der kan kun reserveres bord til kl. 16.00, kl. 17.30 eller kl. 19.00 og bordreservationer behandles kun pr. telefonopkald til 5053 0010. Spisestedet behandler ikke reservationer pr. mail, sms eller beskeder m.v. via sociale medier. 

Ved udeblivelse eller afbestilling af bord under 2 timer før, betragtes værdibeviset som brugt. 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Café Kaffegal.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Café Kaffegal

Nørregade 40, 8000 Aarhus C
Tlf.: 50 53 00 10 | CVR: 34039852 | info@cafekaffegal.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. marts 2017 kl. 23:59

Fish & Chips på Café Kaffegal