5-retters frokost på Malling Kro

Sidste chance!

Frokostmenu med 5 små gastronomiske retter i én servering og et godt glas vin hos Malling Kro. Kroen nær Aarhus er skamrost for sit køkken og ikke mindst vinkort. Kombinér evt. frokosten med en tur til nærtliggende Moesgaard Museum.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Malling Kro ligger i hjertet af den hyggelige by Malling kun 10 km syd for Aarhus i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand. Med denne deal kan du nyde en frokost på kroen, og det er f.eks. oplagt at kombinere den med en tur på Moesgaard Museum, der kun ligger små 5 km fra kroen. Museet byder på spændende og engagerende arkæologiske og etnografiske udstillinger.

I køkkenet på Malling Kro forener Tina, Rico, køkkenchef Mikkel Korsgaard Sørensen, værtinde Hanne Buhl sammen med det øvrige team traditioner og kvalitet med fornyelser på et højt gastronomisk niveau, - lavet med sjæl og serveret med smil af et afslappet, men kompetent team. Maden er moderne dansk med inspiration fra det franske køkken og lavet på gode, danske råvarer.

Nænsomt renoveret
Tina og Rico kunne sidste år fejre deres 20 års jubilæum på Malling Kro. Kroen er gennem tiden blevet renoveret til en mere moderne udgave af kroen, der har eksisteret i over 125 år. Alle de nyrenoverede værelser på Malling Kro har eget bad og toilet, samt gratis WiFi. Der findes 8 dobbeltværelser på den hyggelige kro, hvoraf flere af dem har en størrelse, så der kan bo op til 4 personer.


Dagens kampagne gælder for 1 person og inkluderer:

  • Frokostmenu bestående af 5 små gastronomiske retter i én servering.
  • Et skønt glas vin tilpasset menuen
  • 2 slags brød med hjemmerørt smør
  • Isvand.

Når vejret tillader det, serverer Malling Kro frokosten udendørs i den hyggelige gårdhave.

Værdibeviset kan bruges onsdage, torsdage, fredage og lørdage fra kl. 12 til 14, samt udvalgte søndage og helligdage til og med 08. juli 2017.

Det er desværre ikke muligt at anvende værdibeviset på følgende dage: 13 april + 15 april + 12 maj + 13 maj, samt forbehold for udsolgte dage.

Medbring et print af værdibeviset, når dealen indløses.


Stort og godt vinsortiment
Det er værd at bemærke, at kroen har ét af Danmarks bedste vinsortimenter med flere end 900 valgmuligheder, og det amerikanske vinmagasin Winespectator har givet kroen udmærkelsen 'Best of Award of Excellence', som kun få andre danske restauranter kan bryste sig af at have opnået. Så hvis pengepungen og tiden er til det, er vinkortet værd at prøve af.

Kroen er derudover et sted, hvor man som gæst føler sig velkommen i rare omgivelser og en afslappet atmosfære. Det gælder, uanset om du besøger kroen for at spise i restauranten, som gæst til en fest eller blot for at overnatte.

Anmeldelser:

"Vinelskerens slaraffenland'
Malling Kro er optaget i White Guide 2016/17, som er en guide til de bedste danske restauranter i Danmark. Her har de fået 73 point ud af 100, hvilket er kategorien 'meget højt niveau'. Derudover vandt de prisen 'Årets vinkort' 2016/17. I anmeldelsen i White Guide skrives der bl.a.:

"De store vinkort fra forne tider findes sjældent i dag. Sammensat med kenderhånd og ikke mindst fokus på gæstens lyst til at drikke topvin til god mad til nærmest grotesk rimelige priser (...) Maden skal dog heller ikke forbigås i tavshed, for her er der også meget at komme efter. Stilen er moderne nordisk/fransk med kærlighed til de mørke saucer." Se hele anmeldelsen her.

"En ydmyg og underspillet stjerne"
Byensspiseguide.dk har besøgt restauranten og kalder kroen "en ydmyg og underspillet stjerne" samt siger, at "oplevelsen på Malling Kro er noget ud over det sædvanlige", og at "vi er et sted i toppen, når vi taler om mad. Når talen så kommer ind på vin, er det en ubetinget førsteplads. Ingen af de restauranter, vi kender i Jylland, kan hamle op med Malling Kros vinkort og vinkælder. De afslutter anmeldelsen med ordene: "Vi vil til hver en tid sige, at et besøg på Malling Kro er hele turen værd – og mere til. Man gør sig bare ekstra umage, når man ligger et sted, hvor gæsterne ikke vælter ind fra gaden."

"Maden holder højt niveau"
Gastromand besøgte Malling Kro i marts 2014 og gav følgende vurdering af kroen: "Når alt kommet til alt, er Malling Kro bestemt et visit værdigt. Maden holder højt niveau og kombineret med vinudvalget, gør det kroen til et must-visit for vinentusiasterne." Læs hele anmeldelsen her.

"5 ud af 6 stjerner"
Og på aoa.dk får restauranten 5 ud af 6 stjerner og bl.a. ordene "stedet er hyggeligt og nede på jorden, hvilket gjorde, at vi virkelig hyggede os. Maden bliver ikke kompliceret, men alligevel rammer den et rigtig højt niveau. Derfor fem meget velfortjente stjerner til Malling Kro." 

Malling Kro er også blevet tildelt 2 stjerner ud af 3 mulige i Den Danske Spiseguide.

Du skal booke bord på telefon 86 93 10 25 eller mail info@mallingkro.dk senest dagen før. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal. Medbring et print af værdibeviset, når dealen indløses.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Én unik kode gælder for én frokost til en person, som inkluderer:

Frokostmenu bestående af 5 små gastronomiske retter i én servering.
Et skønt glas vin tilpasset menuen
2 slags brød med hjemmerørt smør
Isvand.

Når vejret tillader det, serverer Malling Kro frokosten udendørs i den hyggelige gårdhave.

Værdibeviset kan bruges onsdage, torsdage, fredage og lørdage fra kl. 12 til 14, samt udvalgte søndage og helligdage til og med 08. juli 2017.

Det er desværre ikke muligt at anvende værdibeviset på følgende dage: 13 april + 15 april + 12 maj + 13 maj, samt forbehold for udsolgte dage.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Malling kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Malling Kro*

Stationspladsen 2, 8340 Malling
Tlf.: 86 93 10 25 | CVR: 31488583 | info@mallingkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. februar 2017 kl. 23:59

5-retters frokost på Malling Kro