Flæsk ad libitum eller biksemad

Sidste chance!

Hos Teglkroen i Teglgårdsstræde i Indre By har du siden 1936 kunnet slukke tørsten og nyde et godt måltid mad. Med dette tilbud får du stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs eller en stor portion hjemmelavet biksemad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Du finder Teglkroen lige midt i Københavns latinerkvarter, populært kaldet for ’Pisserenden’. En by-i-byen, hvor Teglkroen skiller sig ud og inviterer indenfor til en tallerken dansk madtradition.

Med dette tilbud kan du glæde dig til stegt flæsk, som mormor ville have lavet det, og det er ad libitum. Eller du kan vælge en stor portion hjemmelavet biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød.


Vælg mellem:

  • Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs
    SPOTpris 98 kr. Normalpris 169 kr. Spar 42 %

  • En stor portion hjemmelavet biksemad
    SPOTpris 98 kr. Normalpris 169 kr. Spar 42 %

Værdibeviset kan indløses mandage til fredage mellem kl. 12.00-15.00 til og med den 14. maj 2017.

Bordbestilling nødvendig. Der skal helst bestilles bord min. 2 dage i forvejen. 


Glade gæster
Over 1.000 SPOTdeal-medlemmer har besøgt restauranten. De har bl.a. skrevet:

"Alt er fantastisk på Teglkroen - de gør det rigtig godt."

Anmeldt oktober 2016

"Charme, dejlig mad - der var rigeligt, dejlig stemning og perfekt betjening. Fuldt tilfreds."

Anmeldt oktober 2016

"Forventninger indfriet. Fik serveret en stor velsmagende portion biksemad." Anmeldt marts 2016

"Vi har været mange gange på teglkroen og altid med stor tilfredshed, denne gang var igen undtagelse, vi kan kun anbefale stedet på det varmeste."

Anmeldt marts 2016

"Havde købt deal med "stegt flæsk ad libitum" - og må sige, at vi alle (4) gik derfra meget mætte og meget tilfredse. Det var virkelig, som "hvor mor laver det". Sprød flæsk og en persillesovs, der kunne hænge på de nye og fuldkommen perfekte kogte kartofler. Uhmmmm......" 

Anmeldt 8. august 2014.

Historien om Teglgårdsstræde 17
Teglkroen var i dens første år et enkelt indrettet håndværkerværtshus og fast tilholdssted for kvarterets lokale.

I modsætning til så mange andre værtshuse fra 1930’erne og 1940’ere overlevede Teglkroen uforstyrret, fordi det lykkedes at holde de lokale prostituerede ude, således at bevillingspolitiet intet havde at udsætte på stedet. Sidenhen blev kroen overtaget af nye ejere og blev langsomt, men sikkert, transformeret til et spiseværtshus med sin helt egen stil.

I dag indgår Teglkroen som et fast stoppested på byens mange populære byvandringer, hvor blandt andre byhistorikeren Allan Mylius Thomsen viser rundt og fortæller om byens historiske udskænkningssteder og indvier deltagerne i en verden af bryggere, brændevinsbrændere, værtshuse, og de folk der kom på stederne.

Du reserverer bord på telefon 33 12 84 08. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset. Der skal helst bestilles bord min. 2 dage i forvejen. Medbring printet version af værdibeviset når dealen indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for stegt flæsk ad libitum med nye kartofler og persillesovs eller én stor portion hjemmelavet biksemad - alt efter hvilken variant, du har valgt - hos Teglkroen i Teglgårdsstræde.

Værdibeviset kan indløses mandage til fredage mellem kl. 12.00-15.00 til og med den 14. maj 2017.

Åbningstider: Mandag til fredag fra 12-17 (Køkkenets åbningstider mandag til fredag 12-15.00)

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Teglkroen. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Teglkroen

Teglgårdsstræde 17 , 1452 København K
Tlf.: 33 12 84 08 | CVR: 18887533 | teglkroen@hotmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. februar 2017 kl. 23:59

Flæsk ad libitum eller biksemad