Drømmekrydstogt i Caribien

Udsolgt

Tag på drømmekrydstogt i Caribien. Du sejler fra Guadeloupe og anløber nyt sted i Caribien hver dag. Rejsen er inkl. 1 nat i Paris, 7-nætters krydstogt, fly og helpension på skibet fra KUN 9.990 kr. Der er afrejse d. 9. marts.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Krydstogtet i Caribien er en fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur, storslået natur og en uforglemmelig historie. En tur med fantastiske muligheder for at svømme i det azurblå vand, tage på jeeptur eller køre på ATV – der venter rigtig mange muligheder på dette krydstogt.

På turen besøger du 6 øer: St. Kitts, Tortola (en af De Britiske Jomfruøer), St. Maarten, Antigua, St. Vincent og Martinique – fantastiske steder, hvor du oplever natur og den lokale atmosfære, som på de kanter er meget afslappet og med et smil på læben.

Nyd livet på de mange charmerende fortovscafeer på de idylliske øer, dyk i det krystalklare vand og oplev det fantastiske liv i havet, svøm med delfiner, oplev fantastisk flora og fauna, caribiske frugt- og sukkerrørsplantager, regnskoven, paradisstrande og ”vilde strande” og lyt til de glade caribiske rytmer på de lokale beværtninger. Dette er ægte paradis.

Ved alle anløb tilbydes en bred vifte af oplevelser – du kan vælge at gå i land og hygge dig på egen hånd eller købe en udflugt af nogle af de lokale udbydere. Du kan også på skibet købe ture, og der tilbydes alt fra sightseeing og svømning med delfiner til Jeep Safari og strandture.

Efter nogle kolde og mørke vintermåneder i Danmark har du her muligheden for total afslapning i sol og varme med flotte strande, lækkert vand og ikke mindst forkælelse dagen lang på det flotte krydstogtsskib Costa Magica.

Krydstogter i Caribien er en helt speciel oplevelse. Her møder du glæde, farver og en afslappet atmosfære, og du lytter til rytmiske toner, hvad enten du er i byer eller ved nogle af de fantastiske strande, du kan møde undervejs – og klimaet i Caribien er jo varmt og solrigt.

Costa Magica sejler fra Pointe a Pitre på øen Guadeloupe, og du har mulighed for at købe nogle ekstra dage på Guadeloupe inden eller efter krydstogtet. På udrejsen har du 1 overnatning i Paris, inden du flyver direkte til Guadeloupe – du flyver fra København til Paris den 9. marts om aftenen og kommer hjem den 18. marts godt middag.

Du sejler fra ø til ø, og livet ombord er ganske afslappende og aftenerne lune, så de fleste aftener er der god grund til at nyde underholdning på soldækket.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København – Guadeloupe t/r (Billund mod tillæg)
  • 1 x 20 kg bagage plus 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på den oversøiske strækning t/r
  • 1 overnatning på lufthavnshotel i Paris ved afrejse inkl. morgenmad
  • Transfer o/w fra lufthavn til skib på ankomstdagen
  • 7 nætters krydstogt med Costa Magica
  • Helpension ombord under hele krydstogtet
  • Inkl. kaffe, vand og te i buffeten indenfor dennes åbningstider
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
  • 1 rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Afrejse 9. marts og hjemkomst 18. marts 2017.

Der er et begrænset antal pladser, max 30 stk – herefter tages forbehold for flytillæg.

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Indvendig Classic: SPOTpris 9.990 kr. Normalpris 19.324 kr. Spar 48 %
Indvendig Premium: SPOTpris 10.390 kr. Normalpris 20.064 kr. Spar 48 %
Udvendig Classic*: SPOTpris 10.990 kr. Normalpris 21.544 kr. Spar 48 %
Udvendig Premium: SPOTpris 11.490 kr. Normalpris 22.724 kr. Spar 49 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr. Normalpris 25.244 kr. Spar 52 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 12.590 kr. Normalpris 26.724 kr. Spar 52 %

*begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Ekskl i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte i prisen, herunder:

  • Serviceafgift på 13 US$ pr. person pr. dag, som afregnes direkte på skibet
  • Personlige forsikringer, hvor vi må understrege, at det er VIGTIGT, at der er tegnet en rejseforsikring, da den danske sygesikring INTET dækker på rejser udenfor Europa
  • Drikkevarer udover hvad er nævnt
  • Øvrige personlige udgifter herunder udflugter og transfer ved hjemrejse
  • Transport mellem lufthavne i Paris samt til lufthavnshotellet t/r

Premium kahytter er inkl. samme ydelser som Classic samt

  • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
  • Ingen begrænset udsigt grundet redningsudstyr i udvendige og balkon kahytter
  • Mulighed for continental morgenmad i kahytten
  • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
  • Du kan vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved mindre bord (frokost og aften).

Sejleplan

09/03: Fly til Paris og overnatning
10/03: Direkte fly fra Paris til Guadeloupe om formiddagen. Ankomst midt på eftermiddagen og direkte til skibet for indkvartering. Costa Magica forlader Pointe a Pitre kl. 23.00
11/03: Kl. 09.00 ankomst Basseterre, St. Kitts. Afgang kl. 19.00
12/03: Kl. 08.00 ankomst Road Harbour, Tortola (Britiske Jomfruøer). Afgang kl. 19.00
13/03: Kl. 08.00 ankomst Philipsburg, St. Maarten. Afgang kl. 18.00
14/03: Kl. 07.00 ankomst St. John, Antigua. Afgang kl. 18.00
15/03:Kl. 10.00 ankomst Kingstown, Saint Vincent & Grenadinerne. Afgang kl. 20.00
16/03: Kl. 08.00 ankomst Fort de France, Martinique. Afgang kl. 18.00
17/03 Kl. 08.00 ankomst Pointe a Pitre, Guadeloupe. Skibet forlades om formiddagen og hjemrejse er til aften. Ønsker du at forlænge opholdet på Guadeloupe, køres du til dit hotel.

Skibet
Du sejler med skibet Costa Magica, som er kendt for sin italiensk inspirerede indretning, der har taget udgangspunkt i de smukkeste steder i Italien, hvilket bliver udtrykt overalt på skibet. Et ægte krydstogtsskib med plads til små 3000 gæster og masser af plads at bevæge sig på.

Skibet er elegant og byder naturligvis på flotte faciliteter. Ombord kan du nyde solen og poolen. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et lækkert wellnessområde, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Livet ombord kan nydes i en af de ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer - flere af dem med musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Du bor i elegante og veludstyrede kahytter og har selv mulighed for at vælge, om du ønsker indvendig, udvendig eller udvendig kahyt med balkon.


Transport og eventuelle tilkøb
Tilkøb foretages direkte hos Øster Lindet

Inkl. i turen er:

Afrejse København:
09/03: 19.05-21.05 København – Paris (Orly)
10/03: 10.45-14.45 Paris (Orly) – Pointe a Pitre/Guadeloupe

17/03: 17.15-06.25+1 Pointe a Pitre/Guadeloupe – Paris (Orly)
18/03: 11.05-13.00 Paris (Orly) – København


Afrejse Billund 
– mod tillæg 1000 kr. pr. person:
09/03: 15.05-16.55 Billund – Paris (CDG)
10/03: 10.45-14.45 Paris (Orly) – Pointe a Pitre/Guadeloupe

17/03: 17.15-06.25+1  Pointe a Pitre/Guadeloupe – Paris (Orly)
18/03: 12.50-14.30 Paris (CDG) – Billund

Fra Billund er der lufthavnsskift i Paris på ud- og hjemrejse. Der afgår sluttlebusser mellem de 2 lufthavne hver halve time. Transporttiden er beregnet til ca. 2½ time. Prisen o/w 21 euro pr. person og t/r 36 euro. Denne transport er EKSKLUSIVE i prisen.

Bagage
Der er inkluderet 1 kuffert a 20 kg pr. person plus håndbagage. På alle forbindelser skal du selv tage bagagen i Paris og tjekke den ind igen på både ud- og hjemrejse.

Transfer
Transport fra lufthavn til skib ved ankomst er INKLUSIVE i prisen.

Transport fra skib til lufthavn ved afrejse er IKKE inklusive i prisen. Du anløber Pointe a Pitre den 17. marts kl. 08.00 om morgenen. Du forlader din kahyt om morgenen efter nærmere information fra skibet og forlader skibet i løbet af formiddagen.

Du kan vælge at nyde dagen på egen hånd og selv tage til lufthavnen, eller du kan tilkøbe en af skibets udflugter og opleve Guadeloupe.  Priserne for udflugter er fra 260 kr. – ca. 750 kr. pr. person.


Mad og drikke
Dette krydstogt er inklusive mad ombord. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens varierede menukort. Du kan også vælge at spise i buffeten til morgenmad og frokost, hvor du kan komme og gå indenfor åbningstiderne.

Tidspunkter for tidlig/sen spisning og åbningstider i buffeten fremgår af det program, du dagligt får udleveret på skibet. Tiderne kan variere ud fra anløb og om du er på havet.

Yderligere drikkevarer kan købes ombord efter behov, eller man kan vælge at købe en drikkepakke eller ALL INCLUSIVE/PIU GUSTO. Prisen for denne er 225 kr. pr. person pr. dag på skibet – for hele sejlturen 1.575 kr.

Drikkepakken skal købes sammen med rejsen. Du kan også vælge at købe drikkepakke ombord på skibet, hvor der tilbydes flere alternative drikkepakker.


Børn u/18 år
Børn u/18 år, som bor i opredning ifølge med 2 fuldt betalende, betaler fast pris på 7.590 uanset kahytstype. Øster Lindet skal kontaktes før bestilling for ledig kapacitet. Børn bestilles og betales direkte til Øster Lindet.


TILKØB 3 ekstra dage på Gudadeloupe:
Forlæng rejsen med 3 nætter inkl. morgenmad:

  • 3 nætter 4* hotel La Creole Beach & Spa inkl. Morgenmad (ekskl. lokal turistskat)
  • Transfer skib – hotel – lufthavn
  • Hjemrejse den 20. marts 2017

Tillægspris pr. person 3.990 kr.

Bestilles og afregnes direkte hos Øster Lindet.

Læs mere om hotellet her: www.creolebeach.com


Udflugter
Du kan vælge at tage ud på egen hånd ved alle anløb. Du kan forvente mange lokale, der modtager gæsterne ved ankomst og tilbyder mange forskellige ture. Du kan også købe en af skibets udflugter – disse kan købes ombord eller inden afrejse.

Udflugter kan bestilles online efter bestilling af krydstogtet eller kan bestilles på skibet.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du indenfor 48 timer din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik gælder for én person.

Prisen er pr. person ved køb til to personer og inkluderer:

  • Fly fra København – Guadeloupe t/r (Billund mod tillæg)
  • 1 x 20 kg bagage plus 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på den oversøiske strækning t/r
  • 1 overnatning på lufthavnshotel i Paris ved afrejse inkl. morgenmad
  • Transfer o/w fra lufthavn til skib på ankomstdagen
  • 7 nætters krydstogt med Costa Magica
  • Helpension ombord under hele krydstogtet
  • Inkl. kaffe, vand og te i buffeten indenfor dennes åbningstider
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
  • 1 rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Afrejse 9. marts og hjemkomst 18. marts 2017.

Der er et begrænset antal pladser, max 30 – herefter tages forbehold for flytillæg.

Ekskl i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte i prisen, herunder:

  • Serviceafgift på 13 US$ pr. person pr. dag, som afregnes direkte på skibet
  • Personlige forsikringer, hvor vi må understrege, at det er VIGTIGT, at der er tegnet en rejseforsikring, da den danske sygesikring INTET dækker på rejser udenfor Europa
  • Drikkevarer udover hvad er nævnt
  • Øvrige personlige udgifter herunder udflugter og transfer ved hjemrejse
  • Transport mellem lufthavne i Paris samt til lufthavnshotellet t/r.

Obligatoriske tillæg:

  • Servicegebyr på 13$ per person per dag - børn halv pris. Afregnes direkte på skibet.

Ekskl i prisen.

Hvad ikke er nævnte direkte under inklusive, herunder.

  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Drikkevarer udover hvad er nævnt
  • Service charge
  • Transfer fra skib til lufthavn

VIGTIG INFORMATION:
På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet eller hos egen forsikring.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på krydstogtrederiets officielle katalog/listepriser - og ikke den officielle dagspris/markedspris - plus rejsebureauets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. februar 2017 kl. 23:59

Drømmekrydstogt i Caribien