6 fl. 2014 Russian Jack Pinot Noir Martinborough

Sidste chance!

Få 6 flasker af den superelegante 2014 Russian Jack Pinot Noir Martinborough, leveret hjem til døren af Philipson Wine. Prisen er inklusive fragt.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

2014 Russian Jack Pinot Noir Martinborough er elegant i smagen med en væsentlig fylde, der flot afrundes i harmoni med frugten - hindbær og et strejf af vilde jordbær i næsen. 

Her får du 6 flasker meget flot New Zealand Pinot noir, der sagtens kan måle sig med pinot fra Europa.

Martinborough
Martinborough står for kun 1 % af New Zealands samlede vinproduktion og er sandsynligvis derfor mindre kendt end Central Otago end Marlborough. Ikke desto mindre kommer nogle af New Zealands bedste producenter som Ata Rangi og Craggy Range fra området. Klimaet i Martinborough kan sammenlignes med koldklimaregioner som Bourgogne, Loire-dalen og Marlborough.

Russian Jack Pinot Noir
Russian Jack var en landevejsridder, der i høstsæsonen havde sin gang på vingårdene i Martinborough, hvor han indtil en høj alder arbejdede som drueplukker. Den mystiske mand var en elsket skikkelse, som lokalbefolkningen efter hans død i 1968 ærede ved at rejse en bronzestatue. Russian Jack symboliserer således en respekt for traditionerne, som i kombination med moderne produktionsmetoder resulterer i vine, som er en værdig hyldest til denne legende. Bouqueten byder på vilde jordbær, kirsebær og krydderier. I smagen finder man ligeledes vilde jordbær og kirsebær. Vinen nydes bedst i dens første år.

  • Årgang 2013 Pinot Noir, som var den første årgang af Pinot Noir var på The Times Top 50 Red Wines in the UK - sommer 2015.
  • Druesorter: 100% Pinot Noir
  • Fadlagring: Ståltank
  • Drikkemoden: Nu og 4-5 år fra høståret
  • Anbefales til: Retter med svine-, lamme- og kalvekød, fjerkræ (herunder også fuglevildt).

Russian Jack, Foley Family Wines, New Zealand
Foley Family Wines ejer blandt andet de anerkendte vingårde Martinborough Vineyard, Te Kairanga og Vavasour i New Zealand. Russian Jack er en uafhængig serie af vine der laves på druer fra Foley Family Wines egne marker i Marlborough og Martinborough. Målet er ganske enkelt at lave vine, der overleverer på kvalitet i forhold til prisklassen. 

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines indløsningssite. Se mere under "Sådan køber du". Vinen leveres inden for 5 hverdage, efter du har bestilt på Philipson Wines indløsningssite. Dette kan først gøres, når du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal. Vinen skal bestilles senest den 12. februar 2017.

Sådan indløser du din rabakode hos Philipson Wine:

1. Klik på dette link: www.philipsonwine.com/?deal()  og følg nøje vejledningen på skærmen.
2. Her indtaster du den tilsendte kode i feltet "Indtast din dealkode her".
3. Hvis du har købt flere værdibeviser til Philipson Wine, indtaster disse en afgangen, og følger vejledningen
4. Når disse ord står på skærmen: ”Din ordre er blevet behandlet med succes. Du modtager en ordrebekræftelse, og efterfølgende en faktura. Når du har modtaget faktura, betyder det, at vinen er klar for forsendelse, og det fremgår af denne hvornår vinen leveres.
5. Vinen leveres med PostNord.

Vinen skal bestilles senest den den 12. februar 2017.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 flasker 2014 Russian Jack Pinot Noir Martinborough 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. februar 2017 kl. 23:59

6 fl. 2014 Russian Jack Pinot Noir Martinborough