Valentinsaften på Restaurant Knapp

Sidste chance!

Overrask din elskede og fejr valentinsaften den 14. februar på Restaurant Knapp & Løjt Kro i Sønderjylland. Aftenen starter med velkomstdrink, og herefter følger en skøn 4-retters middag inkl. vinmenu ad libitum. Begrænset antal!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Gør dette års valentinsaften til noget ganske særligt! Besøg en af vores absolut mest populære kroer og glæd din elskede med en oplevelse, I sent vil glemme. Aftenen byder på velkomstdrink, sang og musik i hjerternes tegn og skøn 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu.

Restaurant Knapp & Løjt Kro er smækfyldt med atmosfære. I restauranten mærkes den hyggelige og næsten fortættede stemning, mens kokkene udfører det gode, solide håndværk, der gang på gang har fået anmelderne til at bruge de store superlativer. Restaurant Knapp eller Æ' Knapp, som stedet kaldes i folkemunde, er en ypperlig oplevelse og noget af det bedste, de sønderjyske kroer kan byde på.

Den smukke gul- og hvidmalede kro med den schweizisk inspirerede byggestil blev oprindeligt opført i 1836. Restauranten ligger på halvøen Løjt Land mellem Aabenraa og Haderslev, og navnet Knapp hentyder til placeringen ved foden af en bakkeskrænt ved Steenbjerg Knap. Ordet Knapp er en gammel betegnelse for en bakketop.


Prisen er for én person til valentinsaften og inkluderer:

  • Ankomst fra kl. 18.00
  • Velkomstdrink
  • 4-retters gourmetmiddag
  • Vinmenu ad libitum
  • Sang og musik i hjerternes tegn

SPOTpris 434 kr. Normalpris 1.034 kr. Spar 58 %
 
OBS! KUN meget begrænset antal til salg. 

Tilbuddet kan kun anvendes valentinsaften d. 14. februar 2017 med ankomst kl. 18.


Om Restaurant Knapp
Oprindeligt var området foran Restaurant Knapp hjemsted for en vandmølle, hvor de lokale fra hele oplandet fik malet korn, og valket klæder, alt imens den stod på kaffepunch i det tilhørende traktørsted. I mange år levede Restaurant Knapp dog en hensynende tilværelse indtil 1988, hvor der skete en gennemgribende restaurering af bygningerne, som dermed førte Restaurant Knapp ind i en ny tidsepoke. Siden er Restaurant Knapp blevet kaldt et sønderjysk fænomen, og det bedste landsdelen har at byde på.

Det er her man finder følelsen af nærvær, og for de lokale er Æ’ Knapp noget helt særligt. De fleste har en historie til fælles med Restaurant Knapp, en historie der i mange tilfælde går flere generationer tilbage i tiden. Man føler sig derfor også som midtpunkt i en eventyrfortælling - et stykke dansk kulturhistorie, og når du har besøgt stedet, har du også en historie til fælles med dette lillebitte paradis.

Smagen af glæde
Om det også er forklaringen på, at kongefamilien med jævne mellemrum frekventerer stedet skal være usagt, men måske skyldes det blot, at Restaurant Knapp er kendt som et fremragende spisested.

Et velfunderet køkken og et udklækningssted for mange af landets bedste kokke. Her findes en god blanding af erfarne og unge talentfulde kokke, der sætter overliggeren højt og byder jer velkommen indenfor til et ambitiøst køkken. Maden er i høj grad inspireret af Frankrig, men det er de friske danske råvarer, når de topper i havet og i haven, på marken og i skoven, der er de væsentligste ingredienser. Råvarernes inderste kvaliteter med masse af aromatisk fylde giver gæsten gyldne øjeblikke. Menuen skifter ofte fra dag til dag, men omfatter bl.a. carpaccio af laks fra egen rygeovn, foie gras og tournedos med trøffelsky.

Hvis du vil vide mere om Restaurant Knapp, kan du klikke her og se en præsentationsvideo fra 2012, hvor Aabenraa Vinklub holdt vinsmagning på Æ’ Knapp. 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din middag hos Restaurant Knapp-Løjt Kro på telefon 74 62 00 92. Husk at oplyse, hvor du har købt dit værdibevis og oplys samtidig den unikke kode på værdibeviset ved bookingen.

Tilbuddet kan kun anvendes valentinsaften d. 14. februar 2017 med ankomst kl. 18.00.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer:

  • Ankomst fra kl. 18.00
  • Velkomstdrink
  • 4-retters gourmetmiddag
  • Vinmenu ad libitum
  • Sang og musik i hjerternes tegn.

Der er kun et begrænset antal til salg.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Knapp. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Knapp - Løjt Kro

Stennevej 79, 6200 Aabenraa
Tlf.: 74 62 00 92 | CVR: 15078502 | info@restaurant-hotel-knapp.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. februar 2017 kl. 23:59

Valentinsaften på Restaurant Knapp