Hotel Svanen i Grindsted

Sidste chance!

Inviter din partner på et skønt ophold på moderne Hotel Svanen i Grindsted i Midtjylland. I får et ophold med overnatning, 3-retters gastronomimenu og dejlig morgenbuffet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Svanen ligger centralt placeret i Jylland. Der er gode tilkørselsveje til hotellet fra alle verdenshjørner, og med placeringen lige i udkanten af Grindsted by og med kun 12 km. til Billund Lufthavn, er det nemt at komme hertil. 

Med denne SPOTdeal kan I i hotellets stilfulde og atmosfærefyldte omgivelser nyde hinanden, udsøgt mad og drikke og ikke mindst et varmt og serviceminded personale. Hotellet har en skøn å, en fiskesø og smuk natur i baghaven. 

I bliver indkvarteret i et af hotellets 54 lyse værelser med direkte udgang til naturen. Alle værelser er røgfri og udstyret med gratis internet. Uanset hvilket værelse I bor på, er det tæt på parkeringen og hovedbygningen.

Middagen indtages i hotellets restaurant, Restaurant no|22, der laver moderne, danske retter som eksempelvis Fanø´s koldrøget laks med citron, fennikel og karse, carpaccio af kalv, Hopballe Møllehane serveret med perlebyg, Karl Johan-svampe, kål og rosmarin og store solide bøffer af forskellige oksekødudskæringer.


Opholdet er for to personer og inkluderer:

  • Overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Kaffe & kage ved ankomst mellem 15-16.30
  • 3-retters gastronomimenu
  • Dejlig morgenbuffet
  • Fri parkering.

SPOTpris 895 kr. Normalpris 1.495 kr. Spar 40 %.

Opholdet kan benyttes til og med den 30. april 2017. 

OBS: Det er ikke muligt at ankomme søndag.

Børn: Barn på opredning 100 kr. inkl. morgenmad. Maks. 2 voksne og 3 børn per værelse (bestilles og betales hos Hotel Svanen).


Oplevelser i nærheden
Grindsted er kendt som en hyggelig lille handelsby med muligheder for både store og små. Nyd en kop kaffe på en af byens hyggelige caféer eller tag en gåtur op ad de brostensbelagte gader.

I centrum findes også både et museum, en biograf, svømmehal samt kulturcentret MAGION. Fra hotellet kan I besøge skulpturparken i Billund, som er en rigtig flot oplevelse. Der er også Grindsted Museum, som har en unik samling af uniformer og effekter fra 2. verdenskrig. 

I lokalområdet findes der flere gode golfbaner (Gyttegård Golf Klub, Skærbæk Mølle Golfklub, Brande Golfklub), ligesom der også kun er en halv times kørsel til nogle af landets bedste baner i henholdsvis Esbjerg og Vejle.

Har I børn med er det oplagt at tage i Lalandia eller Legoland.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold på telefon 75 31 01 55 eller mail grindsted@hotelsvanen.dk - husk, at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt den ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Hotel Svanen i Grindsted og inkluderer:

Overnatning i dejligt dobbeltværelse
Kaffe & kage ved ankomst mellem 15-16.30
3-retters gastronomimenu
Dejlig morgenbuffet
Fri parkering.

Opholdet kan benyttes til og med den 30. april 2017. 

OBS: Det er ikke muligt at ankomme søndag.

Børn: Barn på opredning 100 kr. inkl. morgenmad. Maks. 2 voksne og 3 børn per værelse (bestilles og betales hos Hotel Svanen).

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der er et begrænset antal værelser til rådighed til SPOTdeal-gæster pr. dag.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Svanens officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Svanen. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Svanen Grindsted

Hedemarken 22, 7200 Grindsted
Tlf.: 75 31 01 55 | CVR: 35481346 | grindsted@hotelsvanen.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. januar 2017 kl. 23:59

Hotel Svanen i Grindsted