3D Virtual Reality-briller

Sidste chance!

Med disse 3D-briller og din smarthone kan du tage en fantastisk rejse ind i en virtuel virkelighed. Oplev hajer, der svømmer over dit hoved, at stå på toppen af et bjerg eller være blandt publikum til en storslået koncert.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vintertid er indetid, og dagligstuen begrænser muligheden for nye og store oplevelser. Med disse 3D Virtual Reality-briller kan du opleve en anden virkelighed, end den du fysisk står i.

Du kan se film, spille spil eller udforske verden. Du kan f.eks. tage tur i kroppens indre eller i en Disney-forlystelse eller måske en hel rejse til Nordkorea. Oplevelser, der giver sug i maven. 

Du downloader en app, der understøtter det, sætter din smarthone i brillerne og tager dem på og med et befinder du dig i en anden verden. Du ser alt i 3D, og du kan bevæge og kigge dig omkring, som var du selv til stede.

Du kan downloade et hav af forskellige apps, der er beregnet til at give dig den fulde oplevelse af den nyeste teknologi indenfor Virtuel Reality. Rigtig mange apps kan downloades gratis, hvor andre kan købes for penge.

Har du en iPhone henter du dine apps på App Store. Har du en Android henter du dine apps via Google Play. Illustreret Videnskab har lavet en liste over de 10 bedste apps til Virtual Reality. Du kan se dem her. Danmarks Radio har også fremhævet 7 Virtual Reality-apps. Se dem her.

Brillerne kan justeres i forhold til hovedform, så både store og små kan få glæde af brillerne. Brillerne kan ikke bruges til iPads, da skærmen er for stor. Dealen omfatter Virtual Reality-brillen samt tilhørende bluetooth-fjernbetjening. Fjernbetjeningen er til at skifte film, så du ikke behøver tage brillerne af for dette. Manual på engelsk medfølger. 

Du får:

  • 3D Virtual Reality-briller til smartphone.
  • Fjernbetjening.
  • Engelsk manual.

SPOTpris 179 kr. Normalpris 399 kr. Spar 55 %.

Prisen er ekskl. en samlet fragt på 39 kr.

Forventet leveringsdato: Senest 30. januar 2017.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. Produktet bliver leveret til den angivne adresse med PostNord hjem til dig.

Forventet leveringsdato: Senest 30. januar 2017.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 x 3D Virtual Reality-brille til smartphone, samt medfølgende fjernbetjening og engelsk manual.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Goodoffer.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Goodoffer.dk

Mariane Thomsensgade 31, st. 2, 8000 Aarhus C
Tlf.: | CVR: 37763756 | Info@goodoffer.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. januar 2017 kl. 23:59

3D Virtual Reality-briller