AZORERNE – se 3 øer på en uge

Sidste chance!

Tag med på en unik rejse til Azorerne og oplev øgruppens utrolige natur og fantastiske kultur. Rejsen er inkl. Øhop og udflugter med dansk rejseleder, ophold på hotel og morgenmad. Afrejse fra København og Billund.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Glæd dig til en rejseoplevelse for livet. Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne.

Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Vi skal se hele 3 øer på kun én uge, Sao Miguel (hovedø) Pico og Faial.

Tag kameraet med, for her får du lyst til at klikke løs i et landskab, der konstant er et postkostbillede værdigt!

Rejsen er pr. person og inkluderer:

  • Flyrejse Azorerne tur/retur.
  • Mad om bord på flyet.
  • Transport til og fra lufthavnen.
  • Morgenmad.
  • 4 nætter Sao Miguel, 2 nætter Faial og 1 nat Terra Nostra.
  • Ildsøen og Tvillingesøerne.
  • Naturens kræfter.
  • Pico – vin og vulkaner.
  • Furnas – hemmelige skatte.
  • Den 10. azoriske ø. * Afslutningsmiddag.
  • Udflugter iflg. program.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Bllund
Afrejse d. 08. maj: SPOTpris 9.298 kr.
Afrejse d. 18. september: SPOTpris 9.798 kr.

København
Afrejse d. 08. maj: SPOTpris 9.298 kr.
Afrejse d. 18. september: SPOTpris 9.798 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

* Afbestillingsforsikring - 195 kr.
* Årsrejseforsikring - 249 kr.
* Eneværelsestillæg - 1.600 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Rejseplan

Dag 1 - Velkommen til Azorerne
Efter den relativt korte flyvetur fra Danmark lander vi på hovedøen São Miguel på Azorerne. Vi henter vores bagage og kører de kun fire kilometer ind til det firstjernede Hotel Marina Atlântico i hjertet af Ponta Delgada. Efter ankomsten til hotellet afholder vi velkomstmøde, hvor vores danske rejseledere vil præsentere ugens spændende rejseprogram.

Dag 2 - Ildsøen og Tvillingesøerne
Glæd dig til denne heldagsudflugt med frokost. Vi begynder turen med at besøge en ananasplantage fra 1864, hvor vi hører om ananasdyrkningens lange og komplicerede proces. Herefter kører vi til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. Vi ser kratersøen, Ildsøen, og du kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod øens nordkyst, hvor vi spiser frokost, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer Lagoa Azul og Lagoa Verde i Sete Cidades-krateret, hvor nogle af øens eventyr bliver afsløret omgivet af den unikke og smukke natur på den vestlige del af øen.

Dag 3 - Naturens kræfter
(halvdags ø-rundtur på Faial)
Efter morgenmaden på hotellet pakker vi kufferten. I dag forlader vi hovedøen São Miguel for at drage på opdagelse på øen Faial. Den er kendt af mange sejlere, som ligger i havn i Horta, når de krydser Atlanterhavet. Efter ankomsten til Faial begiver vi os ud på en halvdagstur, hvor vi kommer rundt på hele øen. Vi oplever blandt andet Capelinhos-vulkanen, der fra september 1957 var i udbrud i 13 måneder og skabte en helt ny ø, der blev landfast med Faial. Området skiller sig meget ud fra resten af øen og giver et imponerende indtryk af naturens kræfter. På det nybyggede store vulkanhistoriske museum får vi et godt indblik i udbruddets faser – blandt andet ved hjælp af en kort film, der fortæller og viser, hvorfor der er så stor vulkanaktivitet på og omkring øerne. Der venter endnu en speciel oplevelse midt på øen, når vi nyder den betagende smukke udsigt over det enorme vulkankrater, Caldeira. Man fortryder, hvis man har glemt sit kamera.

Dag 4 - Pico – vin og vulkaner
(heldagstur på ø-hoppet)
På den korte overfart fra Faial til Pico betages man af Picos pejlemærke, den majestætiske vulkan Montanha do Pico, der kan ses på hele overfarten. Med 2.351 meter over havets overflade er vulkanen faktisk Portugals højeste punkt. Blandt øens mange lokkende oplevelser lægger vi vægt på de ting, der har haft størst indflydelse – vinen, hvalerne og vulkanerne. Et af dagens højdepunkter er besøget på hvalfangst-museet, der levende fortæller om hvalfangernes liv, der var præget af det meget barske og farefulde erhverv. Nu om dage har man et romantisk syn på, hvad hvalfangst var, men egentlig var det en kamp på liv og død, når jagten gik ind på verdens største pattedyr. Vi besøger nogle af de kendte vinmarker, der er omkranset af mørke gærder af lavasten. Her får du et indblik i, hvilke barske vilkår de azoriske vinbønder lever under. I den lille charmerende og hyggelige by São João nyder vi en spændende frokost med delikate retter fra det azoriske køkken. Vi krydser over nordkysten med de barske, nøgne områder af lavaformationer og lavasletter, hvor lavaen var flere år om at størkne. Herefter sejler vi tilbage til Faial.

Dag 5 - Furnas’ hemmelige skatte
I dag går turen tilbage til hovedøen São Miguel, hvor vi efter ankomst tager til Furnas, som er Azorernes største og stadige aktive vulkankrater. Vi skal overnatte på det nyrestaurerede Hotel Terra Nostra. Sidst på eftermiddagen går vi en tur i den smukke botaniske have, som hører til hotellet, hvorefter der er rig mulighed for at hoppe en tur i den varme kilde, Ungdommens Kilde. Det siges, at man bliver 20 år yngre på 20 minutter! Aftensmaden nydes på hotellet og menuen er São Miguels “nationalret” Cozido das Furnas, som er blevet tilberedt nede i jorden af vulkansk aktivitet.

Dag 6 - Den 10. azoriske ø
Vi ser lidt nærmere på Furnas kraterets skatkammer, inden vi bevæger os over mod det østligste og ældste af øen. Området Nordeste er ofte omtalt som den 10. azoriske ø, idet den altid har været meget isoleret fra omverdenen, men også grundet dens flotte natur og meget frodige omgivelser. Vi besøger botaniske oaser, som af de lokale bruges til rastepladser og picnic. På den nordlige del af øen stopper vi ved en af Europas sidste teplantager, hvor produktionen stadig kører efter de gamle metoder. Vi kommer til at se den barske og vulkanske klippekyst på den nordlige side.

Dag 7 – Afslutningsmiddag
Dagen er til fri afbenyttelse, hvor man har mulighed for at se nærmere på hovedbyen Ponta Delgada. Det er muligt at besøge nogle af deres kendte kirker eller tage på opdagelse på Atlanterhavet for at se nogle af de forskellige hvaler og delfiner, som lever rundt om øen. En uge med masser af spændende oplevelser er ved at være forbi. Mættet med indtryk skal vi også have mættet vores maver. Vi spiser en skøn middag på Azorernes kokke- og tjenerskole Anfiteatro, som er kendt for at lave gourmetmad med azoriske traditioner.

Dag 8 - Farvel og på gensyn
Efter en uge med skønne rejseoplevelser er det tid til at sige farvel – og måske på gensyn til Azorerne. Vi tjekker ud på hotellet og tager til lufthavnen lidt uden for Ponta Delgada for at flyve tilbage til Danmark. Hos Bravo Tours håber vi, at du har nydt jubilæumsrejsen i fuldt omfang, og at du har en række gode rejseoplevelser med hjem i den personlige bagage.

Programmet er vejledende og der kan ske ændringer i rækkefølgen.

Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 06.45
Ankomst til Ponta Delgada kl. 11.55

Afgang fra Ponta Delgada kl. 12.55
Ankomst til Billund kl. 17.45

Flytider København:
Afgang fra København kl. 06.45
Ankomst til Ponta Delgada kl. 09.55

Afgang fra Ponta Delgada kl. 10.55
Ankomst til København kl. 17.50

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Rejsen er pr. person og inkluderer:

Flyrejse Azorerne tur/retur.
Mad om bord på flyet.
Transport til og fra lufthavnen.
Morgenmad.
4 nætter Sao Miguel, 2 nætter Faial og 1 nat Terra Nostra.
Ildsøen og Tvillingesøerne.
Naturens kræfter.
Pico – vin og vulkaner.
Furnas – hemmelige skatte.
Den 10. azoriske ø. * Afslutningsmiddag.
Udflugter iflg. program.
Dansktalende rejseledere.

Prisen pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring - 195 kr. * Årsrejseforsikring - 249 kr.
Eneværelsestillæg - 1.600 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. januar 2017 kl. 23:59

AZORERNE – se 3 øer på en uge