Nordisk luksusbuffet fra Gaudium

Sidste chance!

Byd dine gæster på en uovertruffen nordisk luksusbuffet fra populære Gaudium, der er tilberedt af kok uddannet fra michelinrestauranten NOMA.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Gaudium stammer fra latin og betyder glæde. Og glæde er der garanteret både i køkkenet, når jeres nordiske luksusbuffet tilberedes og ved jeres bord, når maden serveres, og stemningen stiger blandt de indbudte gæster.

Gaudium er blevet til sammen med Robert "Fabio" Petersen, som har arbejdet og er uddannet fra Noma og også har været med i programmet ’NOMA på kogepunktet’. Han var også med til at starte Kødbyens Fiskebar, hvor han arbejdede som souschef.

Roberts ekstraordinære kvalitetssans og kendskab til det nordiske køkken er en del af Gaudiums DNA. Det skal være nordisk, ekstrem smagfuldt og lavet af kvalitetsråvarer. Kun det bedste er godt nok.


Den Nordiske Luksusbuffet indeholder:

  • Varmrøget norsk laks – biodynamisk creme fraiche - purløg - syltede radiser - brøndkarse
  • Dampede hvedekerner - rød piment - skalotteløg - frisk mozzarella
  • Sprød grøn salat - cherrytomater - ristede solsikkekerner - honning - balsamico
  • Dansk kalv - skovsvampe - skalotteløg - citronskal - hvidløg
  • Bornholmer unghane - lynghonning - lime
  • Kartoffel - rosmarin - porrer
  • Nordisk pesto – krydderurter – nødder - parmesan
  • Chokoladekage - karamel - hindbær
  • Brød – friskbagt - hjemmelavet

SPOTpris 135 kr. Normalpris 300 kr. Spar 55 %

Der skal bestilles til minimum 10 kuverter pr. selskab.

Gaudium kan håndtere alle størrelser selskaber.

Værdibeviset kan indløses helt frem til den 30. maj 2017.

Der skal bestilles mindst 8 dage i forvejen.

OBS! Der tages forbehold for udsolgte dage.

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab:
Ved selskaber på 40 kuverter og opefter er det muligt at tilkøbe en kok for 2000 kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer koster det 500 kr. pr. time og afregnes pr. påbegyndt 30 min. (250 kr.).

Maden kommer altid i engangsservice i form af foliebakker, så hvis kokken skal anrette på andet, skal det stå klar til kokken ved ankomst.

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. portionsanretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet). Kontakt Gaudium for nærmere info.


Rost catering

På det brugerdrevne anmeldersite Trustpilot har 108 personer anmeldt Gaudium og givet en samlet score på 9.8 ud af 10 mulige. Det giver cateringfirmaet en plads som 'Fremragende' og folk har bl.a. skrevet. 

"Fantastisk nordisk buffet"

"Vi fik leveret den nordiske buffet i juni måned. Vi havde bestilt 10 kuverter, og der var rigeligt af det hele. Og vi havde mad til flere dage efter. Vores gæster var så begejstrede, og det smagte vidunderligt".

Anmeldt i juli 2016

"100 % tilfredse"

"Vi havde bestilt Gaudiums nordiske luksusbuffet med kok til vores housewarming i juni 16, hvor vi var 50 personer. Middagen var rigtigt lækker og kokken utroligt sød og hurtig, så aftenen forløb perfekt.

Vi har allerede nu bestilt mad til vores søns konfirmation til næste år - igen fra Gaudium, da vi vil være sikre på kvaliteten. Vi har tidligere prøvet catering fra andre firmaer, hvor maden slet ikke kan sammenlignes med Gaudiums, til trods for at prisen var den samme".

Anmeldt i juli 2016


Alt det praktiske:

Er maden varm eller kold, når jeg afhenter/får leveret?
- Maden er som udgangspunkt kold, men kan imod en betaling på 300 kr. være varm ved afhentning/levering

Hvor lang tid tager maden at opvarme?
- Beregn en samlet tilberedningstid på ca. 45 minutter inkl. hviletid (kan variere fra menu til menu)

Er det besværligt at opvarme maden?
- Nej det er ganske simpelt, og der følger en nøje beskrevet vejledning med.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til Gaudium omkring min ordre eller andet?
- Ring venligst på tlf. 30 70 52 02 eller send en mail til gaudium@gaudium.dk. Telefonen er 9.00 - 16.00 på hverdage, 10.00 - 14.00 på lørdage. På mail får I i hverdagene svar inden for 24 timer.

AFHENTNING
Hvordan modtager jeg maden?
- Maden pakkes i pæn engangsemballage, som kan sættes direkte i ovnen og er klar til transport og til at sættes på køl.

I hvilket tidsrum kan maden afhentes?
- Hverdag mellem kl. 10.00 og 16.00
- Lørdage kl. 10.00 - 14.00
- Søndag - kun levering (i tidsrummet 9.00 - 18.00)

Adressen er Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre.

LEVERING
Hvordan modtages maden?
- Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden kold eller varm afhængigt af bestillingen.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret min mad?
- Kl. 9.00 - 18.00 alle dage. Der leveres i 1 times intervaller. F.eks. imellem kl. 10 og 11. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering. Såfremt I ønsker maden leveret et helt specifik tidspunkt, kan dette arrangeres efter aftale.

Hvad koster levering?
- 300 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 - 2999) og 400 kr. på øvrige Sjælland. Andre områder efter nærmere aftale.

I hvilket område kan I levere?
- Hele Sjælland og andre områder efter nærmere aftale

Bærer chaufføren maden helt ind på vores adresse?
- Ja, chaufføren bærer maden ind og gennemgår vejledning med jer samt øvrige spørgsmål, I måtte have.

Du bestiller ved at sende en mail til gaudium@gaudium.dk. Der skal bestilles mindst 8 dage i forvejen.

Husk: Når du sender mailen, skal du skrive Nordisk Luksusbuffet i emnefeltet.

OBS! Der tages forbehold for udsolgte dage.

Alt det praktiske:

Er maden varm eller kold, når jeg afhenter/får leveret?
- Maden er som udgangspunkt kold, men kan imod en betaling på 300 kr. være varm ved afhentning/levering

Hvor lang tid tager maden at opvarme?
- Beregn en samlet tilberedningstid på ca. 45 minutter inkl. hviletid (kan variere fra menu til menu)

Er det besværligt at opvarme maden?
- Nej det er ganske simpelt, og der følger en nøje beskrevet vejledning med.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til Gaudium omkring min ordre eller andet?
- Ring venligst på tlf. 30 70 52 02 eller send en mail til gaudium@gaudium.dk. Telefonen er 9.00 - 16.00 på hverdage, 10.00 - 14.00 på lørdage. På mail får I i hverdagene svar inden for 24 timer.

AFHENTNING
Hvordan modtager jeg maden?
- Maden pakkes i pæn engangsemballage, som kan sættes direkte i ovnen og er klar til transport og til at sættes på køl.

I hvilket tidsrum kan maden afhentes?
- Hverdag mellem kl. 10.00 og 16.00
- Lørdage kl. 10.00 - 14.00
- Søndag - kun levering (i tidsrummet 9.00 - 18.00)

Adressen er Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre.

LEVERING
Hvordan modtages maden?
- Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden kold eller varm afhængigt af bestillingen.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret min mad?
- Kl. 9.00 - 18.00 alle dage. Der leveres i 1 times intervaller. F.eks. imellem kl. 10 og 11. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering. Såfremt I ønsker maden leveret et helt specifik tidspunkt, kan dette arrangeres efter aftale.

Hvad koster levering?
- 300 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 - 2999) og 400 kr. på øvrige Sjælland. Andre områder efter nærmere aftale.

I hvilket område kan I levere?
- Hele Sjælland og andre områder efter nærmere aftale

Bærer chaufføren maden helt ind på vores adresse?
- Ja, chaufføren bærer maden ind og gennemgår vejledning med jer samt øvrige spørgsmål, I måtte have.

Èn unik kode gælder for én kuvert.

Buffetten består af følgende retter:
Varmrøget norsk laks – biodynamisk creme fraiche - purløg - syltede radiser - brøndkarse
Dampede hvedekerner - rød piment - skalotteløg - frisk mozzarella
Sprød grøn salat - cherrytomater - ristede solsikkekerner - honning - balsamico
Dansk kalv - skovsvampe - skalotteløg - citronskal - hvidløg
Bornholmer unghane - lynghonning - lime
Kartoffel - rosmarin - porrer
Nordisk pesto – krydderurter – nødder - parmesan
Chokoladekage - karamel - hindbær
Brød – friskbagt - hjemmelavet

Der skal bestilles til minimum 10 kuverter pr. selskab.

Gaudium kan håndtere alle størrelser selskaber.

Værdibeviset kan indløses frem til den 30. maj 2017.

Ring gerne til Gaudium på tlf. 30 70 52 02, hvis du/I har spørgsmål.

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab:
Ved selskaber på 40 kuverter og opefter er det muligt at tilkøbe en kok for 2000 kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer koster det 500 kr. pr. time og afregnes pr. påbegyndt 30 min. (250 kr.).

Maden kommer altid i engangsservice i form af foliebakker, så hvis kokken skal anrette på andet, skal det stå klar til kokken ved ankomst. Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. portionsanretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet). - Kontakt Gaudium for nærmere info.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gaudium. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gaudium Catering

Fjeldhammervej 15 , 2610 Rødovre
Tlf.: 30 70 52 02 | CVR: 36889853 | gaudium@gaudium.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. januar 2017 kl. 23:59

Nordisk luksusbuffet fra Gaudium