Kaffe/te med tærte eller flødebolle

Sidste chance!

Kaffe eller te ledsaget af en skøn chokoladetærte eller flødebolle hos Frederiksberg Chokolade. Indtag herlighederne i Frederiksberg Chokolades café eller nyd dem to go!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Den brede allé med de høje træer og de smukke gamle bygninger og Frederikberg Chokolades velduftende kaffe og tungesmeltende chokolade. At sidde hos Frederiksberg Chokolade er som et parisisk cafébesøg.

Inviter en du holder af forbi den gamle og traditionsrige chokoladeforretning, som har udvidet og nu også serverer kaffe og te fra deres isbar, der ligger i forlængelse af butikken.

Med dette tilbud får du kaffe eller te ledsaget af en af Frederiksberg Chokolades uimodståelige flødeboller eller en chokoladetærte. Vælger du tærten, er der flere slags fyld at vælge imellem som eksempelvis hindbær/lakrids, blåbær i madeira, nougat eller jubilæumstærte.

Tilbuddet gælder for

  • Én kaffe/te med én tærte eller flødebolle
    SPOTpris 39 kr. Normalpris 65 kr. Spar 40 %

Du kan nyde herlighederne i cafeen eller to go. Det er f.eks. oplagt at finde en bænk i den nærliggende Frederiksberg Have.

Værdibeviset kan indløses fra 3. januar til og med 31. marts 2017 fra kl. 10 til 18.


Velrenommeret butik
I snart 100 år har Frederiksberg Chokoalde haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Her er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen.

Tina Jacobsen Wilstrup er uddannet konditor og har siden 1996 været kvinden bag Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små chokolader er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Du møder bare op, når du ønsker at indløses dit værdibevis. Husk at medbringe dit printede værdibevis.

Værdibeviset kan indløses fra 3. januar til og med 31. marts 2017 fra kl. 10 til 18.

Én unik kode gælder for én kop kaffe/te med én tærte eller flødebolle.

Du vælger ved indløsning, hvad du ønsker, når du indløser dit værdibevis.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Frederiksberg Chokolade. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. januar 2017 kl. 23:59

Kaffe/te med tærte eller flødebolle