Exceptionelt wellnessophold

Sidste chance!

Nyd masser af forkælelse i luksuriøse rammer med dette weekendophold på Hilton Copenhagen Airport. Inkl. overnatning og adgang til hotellets spa, Ni'mat Spa, som flere gange er kåret som byens bedste spa. Pris 1.495,- pr. pers. ved min. køb til 2 pers.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med dette ophold på Hilton Copenhagen Airport kan du over en weekend slappe af og nyde masser af wellness og lækker mad med en, du holder af.

Hvis I kommer langvejs fra kan I kombinere opholdet med en storbytur til København. F.eks. tage på januarudsalg, på museum eller noget helt tredje. Københavns centrum ligger 12 minutters metrotur fra hotellet.


Wellnesopholdet indeholder:

  • Overnatning i Deluxe værelse
  • Stor og lækker morgenmadsbuffet
  • Gratis adgang til Ni'mat Spa på Hilton i forbindelse med din behandling
  • 1 hel times fysiologisk massage http://www.nimat.dk/Klassisk-fysiologisk-massage
  • 15 min. fiskespa per person eller Guldæg
  • Saltpeeling til brug i aromadampbadet.
  • Forfriskninger og frugt i Ni'mat Spa
  • Overdådig aftenbuffet med forretter, hovedretter og desserter på Hilton Copenhagen Airport. Middagen er uden drikkevarer.

Sen check-out fra Hilton Copenhagen Airport kl 18.00. 

SPOTpris 1.495 kr. per person. Normalpris 2.850 kr. Spar 47 %

Du skal min. købe til 2 personer. Ved køb af en evt. 3. person bliver det i forbindelse med køb af dobbeltværelse for 2 personer med en ekstra opredning. Enkeltværelsetilkøb er ikke muligt for dette tilbud.

Værdibeviset kan benyttes fredag til lørdag eller lørdag til søndag (altså ikke søndag til mandag). Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Værdibeviset kan indløses fra d. 1. januar og til og med d. 31. marts 2017.


Når man siger Hilton, ved de fleste, hvad du taler om. Navnet er synonym med luksushoteller, og Hilton Copenhagen Airport er ingen undtagelse. Hotellet er fra første øjekast et fascinerende bekendtskab med sine mange arkitektoniske og stilfulde detaljer. 

Her er utallige meter til loftet og spejlblanke panoramavinduer. Den høje bygning og de store vinduer gør, at lige meget hvor I er på hotellet, har I en fantastisk udsigt. Om det er over Københavns tage, til fly der letter eller over vandet og Øresundsbroen. I lobbyen, i baren og i restauranten, hvor I skal spise, er der moderne og stilfuldt indrettet. 

Prisvindende spa
Hotellets spaafdeling, Ni'mat Spa, er som hotellet også i en klasse for sig. Og spaen er da også af AOK og alle deres brugere blevet kåret til Byens Bedste i både 2013 og 2014 i kategorien 'wellness'.

Ni’mat betyder luksus på indonesisk, og spa betyder helse gennem vand. Og det er lige det, I får hos Ni’mat Spa på Hilton Copenhagen Airport. 

Indretningen og stemningen er asiatisk inspireret. Der er en rolig og indbydende atmosfære med bløde møbler i varme farver og afslappende dufte.

I bløde sutter og morgenkåbe kan I her gå rundt til forskellige afslappende og plejende aktiviteter.

I kan få exfoliceret huden (saltpeeling er med i prisen) og renset luftvejene i det rensende aromadampbad. Og vælge imellem en sjov oplevelse med doktorfiskene Garra Rufa, der blødgør dine fødder, og en afslappende stund i Guldægget. 

I kan også tage en forfriskende dukkert i poolen eller bare sidde og slappe af i store og behagelige sofaer.

Efter massagen får I serveret lidt frisk frugt. Bliver I tørstige undervejs, er der vand med mynthe, agurk og lime og velsmagende ingefærte.  

Book dit ophold hos Hilton Copenhagen Airport hotel på telefon 32 50 15 01. Husk, at gøre opmærksom på, at det er tale om et SPOTdeal-tilbud.

Book gerne i god tid, så du kan få de massagetider, der passer dig bedst.

Medbring værdibeviset når tilbuddet indløses. Giver du produktet som gave, bør du vedlægge værdibeviset som dokumentation til gavemodtageren. 

Én unik kode gælder for ét wellnesophold for 1 person på Hilton Copenhagen Airport.

Overnatning i Deluxe værelse
Stor og lækker morgenmadsbuffet
Gratis adgang til Ni'mat Spa på Hilton i forbindelse med din behandling
1 hel times fysiologisk massage http://www.nimat.dk/Klassisk-fysiologisk-massage
15 min. fiskespa per person eller Guldæg
Saltpeeling til brug i aromadampbadet.
Forfriskninger og frugt i Ni'mat Spa
Overdådig aftenbuffet med forretter, hovedretter og desserter på Hilton Copenhagen Airport. Middagen er uden drikkevarer.

Sen check-out fra Hilton Copenhagen Airport kl 18.00. 

Du skal min. købe til 2 personer. Ved køb af en evt. 3. person bliver det i forbindelse med køb af dobbeltværelse for 2 personer med en ekstra opredning. Enkeltværelsetilkøb er ikke muligt for dette tilbud.

Værdibeviset kan benyttes fredag til lørdag eller lørdag til søndag (altså ikke søndag til mandag). Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Værdibeviset kan indløses fra d. 1. januar og til og med d. 31. marts 2017.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hilton Copenhagen Airport.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Nimat Spa Aps (Clarion)

Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup
Tlf.: 33 15 89 55 | CVR: 29787182 | nimat@nimat.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 14. december 2016 kl. 23:59

Exceptionelt wellnessophold