Biopejse i eksklusivt design

Sidste chance!

Med en biopejs har du mulighed for at skabe en helt unik stemning i hjemmet, uden at bruge tid og kræfter på besværlig installering. Biopejsen skaber en særlig atmosfære af stilfuld elegance og hjemlig hygge på samme tid. Prisen er ekskl. fragt på 165 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En biopejs er den ideelle løsning til dig, som gerne vil have den hygge og varme, en almindelig pejse eller brændeovn giver, men ikke har lyst til og mulighed for at installere en traditionel pejs. Med en biopejs undgår du de røggener m.m., som normalt er forbundet med en almindelig pejs, og den kræver ingen skorsten. Du tænder op i din pejs med bioethanol og en lighter - og så har du varme og masser af hygge i dit hjem.


Vælg mellem:

Hawaii
Hawaii er en smuk og smagfuld biopejs til at stille på gulvet. Den har sort fod og ilden brænder i den elegante cirkel af børstet stål.

Størrelse (H60 x B60 cm).
Med pejsen følger en pejselighter.

Hawaii biopejs: SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 3.995 kr. Spar 49 %

Las Vegas
Vægpejs i stilrent design. Leveres med isolerende bagplade, så den kan hænge på alle vægtyper. Brænderen er en model 1010 med justerbar flammestørrelse. Brænder 2-3 timer på 1 liter bioethanol.
Det medfølger monteringsskinner uden beregning.

 Størrelse (80 X 59 X 20 cm)

Las vegas biopejs: SPOTpris 1.695 kr. Normalpris 3.495 kr. Spar 51 %

Prisen er ekslusive fragt på 165 kr.

Du vælger hvilken pejs, du vil have, når du klikker 'køb nu'.

Pakken leveres med DAO til nærmeste pakkeshop senest den 20. december 2016. Du modtager en sms og mail med afhentningssted, når pakken er klar til at blive hentet


Det specielle ved en biopejs er, at den ikke kræver nogen form for aftræk eller skorsten. Pejsen kan placeres alle steder, og den er nem og hurtig at tage i brug. Den kræver ikke nogen form for installering eller lignende.

Ingen røg- eller lugtgener
Med den specialudviklede og miljørigtige brandvæske bioethanol brænder pejsen helt uden røg og sod. Produktet af ilden er varm luft, som er fuldstændig ren -og intet andet. Bioethanol er udvundet af organiske råvarer såsom majs, roer og kartofler. Det betyder, at pejsens forbrænding er skånsom for miljøet.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er ekslusive fragt på 165 kr.

Pakken leveres med DAO til nærmeste pakkeshop senest den 20. december 2016. Du modtager en sms og mail med afhentningssted, når pakken er klar til at blive hentet.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 x biopejs i den valgte variant.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til House of Hansen.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

house of hansen (MÅ IKKE BRUGES)

Farentløsevej 54, 4100 Ringsted
Tlf.: 61 26 05 24 | CVR: 29536031 | info@houseofhansen.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 14. december 2016 kl. 23:59

Biopejse i eksklusivt design