Guldøreringe med perler og 16 små diamanter

Udsolgt

Giv et sæt elegante øreringe med hvide perler og diamanter fra ToftJessen i julegave. Kombinationen af naturperler og diamanter betyder, at øreringene både er enkle ekstravagante og kan derfor bruges til hverdag som til festlige lejligheder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Perler har i årtusinder haft evnen til at fortrylle. Engang troede man, at perler var gudernes gave til menneskerne. I dag ved man, at ægte naturperler er frembragt i skallen på en musling.

Med dagens deal kan du juleaften overraske en kvinde, du holder af, med et sæt øreringe med ægte naturperler og diamanter i hvidguld. Kombinationen af naturperler og diamanter skaber nogle øreringe, der både er enkle, elegante og ekstravagante. De kan derfor både bæres til hverdag og fest.


Specifikationer:
• Øreringene er i 14 karat guld.

• Naturperlen måler ca. 11 mm i højden. Den er ca. 9,0 mm bred og selve dimensionen er - højde ca. 25,0 mm, bredde ca. 9,0 mm.

• De 16 små ædelsten er brilliantslebet, hvilket er med til at bringe skønheden frem og give dem en smuk lysgennemtrængning med masser af liv.

• Diamanterne er samlet på 0,09 carat.

• Kvalitet er Wesselton/SI.

• Øreringene er i et originalt design og af en høj kvalitet.

Din pris 2.495 kr. Normalpris 5.195 kr. Du sparer 51%.

Fragt: Fragt på 49 kr. pålægges det samlede ordre. Der sendes til hele Danmark.

Forventet leveringsdato: Senest den 20. december 2016. Der medfølger ægthedsbevis.

Du kan fortryde dit køb helt frem til den 3. januar 2017 forudsat at varen returneres i ubrudt tilstand til ToftJessen. Giver du produktet som gave, bør du vedlægge gavebeviset/værdibeviset som dokumentation til den, du begaver.


Øreringene er fra ToftJessen, som er et privatejet dansk selskab, der blev grundlagt i 2008. Kvalitet er grundstenen i alle forretningsaspekter i ToftJessen. De tilbyder altid deres kunder den bedste kvalitet til prisen og stræber efter samme høje kvalitet i deres service.

Konfliktfrie diamanter
ToftJessen tilbyder dig markedets bedste garanti for konfliktfrie diamanter. Denne unikke garanti kan kun gives på grund af selskabets direkte importkanaler af slebne diamanter fra Kimberly, Sydafrika til Danmark. Det nære samarbejde med mineselskaber og juvelsliberier gør nemlig ToftJessen i stand til at følge den enkelte sten fra findestedet i minen til den sikre levering i Danmark. Derved sikres det, at alle etiske regler er overholdt.

ToftJessen har lavet aftaler med deres samarbejdspartnere i Sydafrika, som har forpligtet sig til at oplære og uddanne lokale juvelslibere med det formål at bevare de stolte traditioner og sikre den lokale beskæftigelse.

De fire C'er 
En diamants værdi og kvalitet bedømmes ud fra et system bestående af fire C'’er. De fire C’er står henholdsvis for: Carat (vægt), Color (farve), Cut (slibning) og Clarity (renhed/klarhed). Det ekstra ’C’ eller det femte ’C’ står for ’confidence’, og betyder, at du som forbruger kan stole på, at diamanterne fra ToftJessen er blevet udvundet lovligt og miljømæssigt forsvarligt.

Når du har gennemført købet, skal du IKKE foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Armbåndet bliver sendt direkte til den adresse, du har indtastet som anbefalet værdiforsendelse. Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Forventet leveringsdato: Senest den 20. december 2016. Der medfølger ægthedsbevis.

Du kan fortryde dit køb helt frem til den 3. januar 2017 forudsat at varen returneres i ubrudt tilstand til ToftJessen. Giver du produktet som gave, bør du vedlægge gavebeviset/værdibeviset som dokumentation til den, du begaver 

 

Denne deal inkluderer: Guldøreringe med naturperler og 16 små diamanter.

Der pålægges fragt på 49 kr. på den samlede ordre. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

TOFTJESSEN

Søndergade 44, 8000 Aarhus C
Tlf.: 61 68 61 41 | CVR: 30819268 | info@toftjessen.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 14. december 2016 kl. 23:59

Guldøreringe med perler og 16 små diamanter