Ophold for 2 på Herregården Broløkke

Sidste chance!

Bo i herskabelige rammer på Herregården Broløkke, hvor grever og grevinder engang muntrede sig. I kan tydeligt mærke historiens vingesus på den i dag flot renoverede herregård. God som julegave! Fra 1.398 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Forestil jer et sted, hvor stilheden er total. Hvor fredfyldt landidyl, store smukke vidder og elegant herregårdskultur igennem århundreder har inspireret kunstmalere og forfattere.

Det er Herregården Broløkke på Langeland.

Vi befinder os langt fra alfarvej. Herregården Broløkke er opført i barokstil i 1700-tallet – og er i dag synonym med kvalitet og elegance.

Broløkke fungerede i flere århundrede som lyst- og jagtslot og sommerresidens for et af Danmarks mægtigste grevskaber Ahlefeldt-Laurvig.

Og så var det her, at bl.a. H.C. Andersen, Paul Fischer og Karen Blixen fandt både kunstnerisk afsæt og åndeligt pusterum. På dette fantastiske sted har grever, baroner og kongelige festet, hyldet jagtens glæder og ikke mindst slappet af fjernt fra storbyens larm og travlhed.

Herregården Broløkke er mere end 400 år fyldt med kvalitetsoplevelser.

Mangler du en romantisk julegave til den eneste ene, eller kender du nogle, der har fortjent lidt ekstra forkælelse, så er opholdet en god julegave.


Ophold for 2 personer og inkluderer:

Dag 1:

  • Velkomstdrink (serveres kl 18.15 i rød stue)
  • 4-retters årstidsbestemt herregårdsmenu – hvor lokalt fanget fisk ofte indgår. I får mulighed for at købe vinmenu afstemt til aftenens retter
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2:

  • Herskabelig morgenbuffet
  • 4-retters årstidsbestemt Herregaardsmenu
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3:

  • Herskabelig morgenbuffet

SPOTpris 1.398 kr. for 2 personer. Normalpris 3.998 kr. Spar 65 %

Opholdet kan benyttes enten fra torsdag-lørdag eller lørdag-mandag til og med d. 30. juni 2017.
Bemærk, at der er lukket fra d. 12. december 2016 til d. 15. januar 2017, så her kan opholdet IKKE bruges.

Tilkøb (betales direkte til Herregaaden Broløkke):
Mange af værelserne er uden eget toilet og bad på grund af restriktioner fra fredningsmyndighederne. Tillæg for eget bad og toilet for hele opholdet er 250 kr.

Ønskes opgradering til værelse i hovedbygningen koster dette 300 kr. for hele opholdet.

Tillæg (betales direkte til Herregaaden Broløkke):

  • Der er en miljøafgift på 75 kr. pr. person for hele opholdet.
  • I perioden 1/6-17 til 31/8-17 er der er sæsontillæg på 200 kr. pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 16
Tjek ud: Senest kl. 10


En gammel herregård
Broløkke omtales første gang i 1512. Dengang hed stedet Brobjerg og var krongods. Siden blev herregården og dens jorde en vital del af Danmarks mægtigste grevskab, Ahlefeldt-Laurvig i mere end 245 år.

Da grevefamilien i 1700-tallet opførte de smukke gule hovedbygninger opad Sydlange-lands højeste hatbakke var udsigten storslået i mere end én forstand. Indtil lensafløsningsloven i 1919 ejede grevskabet nemlig 3/5 af den grønne ø, 447 fæstegårde og 688 huse. Desuden inkluderede herregården besiddelser andre steder i landet og i Norge samt i Schlesvig.

I 2005 blev herregården, som på daværende tidspunkt stort set var en ruin, overtaget af de nuværende ejere, Pernille og Nils Palmqvist.

Og en herregård tager den tid, en herregård tager.

Med et samlet budget på over 65 mio kr., godt hjulpet af Fonden Realdania, den tidligere Kulturarvsstyrelse, og Bentsen Fonden påbegyndtes istandsættelsen af hele herregårdsanlægget i april 2005. Hovedbygningen og et par sidebygninger står nu helt færdige – mens flere andre bygninger fortsat er under renovering.

Indkvartering
På Broløkke sover du i pragtfulde kulturhistoriske omgivelser. Herregården er i dag moderniseret med sans for både historiens vingesus og trendy detaljer, der tilfredsstiller den moderne gæst.

De foreløbig 32 istandsatte værelser har hver især deres helt egen sjæl og æstetik, skabt specielt til dette herlige sted. De lyst indrettede værelser, med antikke møbler og himmelsenge, har navne som Arne, Erik og Frede. Opkaldt efter tidligere tiders karle. Stilen er således autentisk, så du føler dig hensat til de gode gamle dage på herregården.

Nogle af værelserne er indrettet i det såkaldte ’Sneppehus’ eller Kavalérfløjen, som det også hed. Her fandtes der tidligere en række gæsteværelser, som blev brugt til herregårdens mange jagtgæster.

Mærk historiens vingesus
Alle gæster har adgang til de smukke, gamle stuer og kan benytte alle faciliteter gratis. Komfort, diskret luksus og en smagfuld, afstressende atmosfære skaber de bedste forudsætninger for et godt ophold på den historiske herregård.

I hovedbygningen har hvert rum sin egen stemning. Her kan I opleve ægte klunkestuer, jagtværelser og flotte restaurerede vægmalerier. Og overalt hvor I bevæger jer, vil I kunne opleve, hvordan der trækkes tråde tilbage til den periode i dansk kultur- og bygningshistorie, som kaldes for ’stilblandingsperioden’.

Stor park og badestrande
Til herregården hører et stort parkanlæg, der sandsynligvis går tilbage til 1758, og som bygningen antagelig er tegnet af Georg Dietrich Tschierske. Oprindeligt var der tale om et smukt, labyrintlignende, formfast barokt haveanlæg med flere niveauer. I dag kan du stadig ane formen på det gamle barokke anlæg med et smukt dobbelt allé forløb, som indgang til jeres ophold.

Broløkke ligger kun 800 meter fra én af Danmarks bedste badestrande. Langelandsfortet, som havde en vital rolle under den kolde krig, og som i dag er museum, ligger kun få minutters kørsel fra Broløkke. Og arealerne med de verdenskendte vilde heste ligger også ganske nær.

Den charmerende Bagenkop havn ligger også kun 5 minutters kørsel fra Broløkke.

En fredet ejendom
Kulturarvsstyrelsen udpegede i 2010 en liste over de 10 mest spændende nyfredninger og restaureringsprojekter i landet. På den liste blev Herregården Broløkke kåret som landets tredjevæsentligste restaureringsprojekt.

På Styrelsens hjemmeside kan man bl.a. læse: 'Herregården Broløkkes fredede hovedbygning består af en nordfløj fra 1758 og en øst fløj fra 1873. Broløkke har siden 2005 gennemgået omfattende istandsættelser både udvendigt og indvendigt. Senest er de malede interiører i 4 rum i øst fløjen restaureret. Træimitationen – ådringen - havde sin storhedstid fra midten af 1800-tallet til ca. 1920. Her er et glimrende eksempel på periodens stil.'

En lille anekdote:
Herregården Broløkke havde i mange år en kampestenssat iskælder, hvor man opbevarede isblokke til afkøling af mælken. Forhenværende landarbejdere Frede Rasmussen og Erik Elnegaard fortæller: ’Is huggede vi nede i dammen. Vi huggede is af og op på vogne og så derop i ishuset. Vi hakkede det i stykker med spidshakker. Når først, vi fik slået hul, så kunne vi slå det af i stykker. I ishuset var en stor dobbeltvæg med avner ind imellem til isolering. Så hver dag hentede kostaldsfolkene is deroppe og kørte det ned i kostalden til at køle mælken med’. Kilde: Tidl. Museumsinspektør Helle Ravn, Øhavsmuseet.

Du bestiller dit ophold på Herregården Broløkke på telefon 62 56 23 50 eller mail info@brolokke.dk. Husk at oplyse den unikke kode på værdibeviset.

Det er også muligt at booke via hjemmesiden www.brolokke.dk

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Herregaarden Broløkke kontaktes på telefon 62 56 23 50 eller mail info@brolokke.dk.

Opholdet kan benyttes enten fra torsdag-lørdag eller lørdag-mandag til og med d. 30. juni 2017.

Bemærk, at der er lukket fra d. 12. december 2016 til d. 15. januar 2017, så her kan opholdet IKKE bruges.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Herregaarden Broløkke.

Opholdet inkluderer:

Dag 1:
Velkomstdrink (serveres kl 18.15 i rød stue)
4-retters årstidsbestemt herregårdsmenu – hvor lokalt fanget fisk ofte indgår. I får mulighed for at købe vinmenu afstemt til aftenens retter.
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2:
Herskabelig morgenbuffet
Endnu en elegant 4-retters årstidsbestemt Herregaardsmenu.
Overnatning i dobbeltværelse.

Dag 3:
Herskabelig morgenbuffet

Opholdet kan benyttes enten fra torsdag-lørdag eller lørdag-mandag til og med d. 30 juni 2017.

Tilkøb (betales direkte til Herregaaden Broløkke):
Mange af værelserne er uden eget toilet og bad på grund af restriktioner fra fredningsmyndighederne. Tillæg for eget bad og toilet for hele opholdet er 250 kr.

Ønskes opgradering til værelse i hovedbygningen koster dette 300 kr. for hele opholdet.

Tillæg (betales direkte til Herregaaden Broløkke):
Der er en miljøafgift på 75 kr. pr. person for hele opholdet.

I perioden 1/6-17 til 31/8-17 er der er sæsontillæg på 200 kr. pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 16
Tjek ud: Senest kl. 10

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Herregaarden Broløkkes officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Herregaarden Broløkke. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Herregaarden Broløkke

Hedevejen 33, 5932 Humble
Tlf.: 62 56 23 50 | CVR: 28196407 | info@brolokke.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2016 kl. 23:59

Ophold for 2 på Herregården Broløkke