Giv den gas i ægte superbil

Udsolgt

Drømmer du om en vild køretur, så glæd dig til at mærket suset, når du drøner derudad i en Lamborghini Gallardo, Porsche 996 eller Nissan GTR. Du får lov at køre 5 banerunder på 1,4 km i superbilen på køreteknisk anlæg i Vejen. God julegaveidé!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En dag med rå ræs du aldrig glemmer!

Hos Kiesaevents giver de dig den ultimative oplevelse. Her kan du prøve dine køreegenskaber i en af superbilerne på en speciel køreteknisk bane, der er lavet til formålet, hvor du selv mærker accelerationen og suset i maven. Selvfølgelig med en professionel instruktør som co-driver. På Kiesaevents  foregår alt under ordnede forhold med erfarne instruktører.

Brug denne deal som gave til en, du ved er vild med biler. Eller sæt dig selv til rette i sædet og få en oplevelse, som du husker resten af dit liv. 

En tur omfatter
Grundig instruktion og vejledning samt en runde med en professionel instruktør i passagersædet. Du kører 5 banerunder à 1,4 km, med dig selv bag rettet.

Turen skal bookes via bookingsystemet på www.kiesaevents.dk  

Har du aldrig før prøvet at skulle håndtere 400-500 HK og en fuldblod V8 motor (Lamborghini Gallardo V10). Så glæd dig. Det er helt vildt! Drej nøglen og nyd lyden fra den kraftfulde motor. Det er overvældende og helt ubeskriveligt.

Du skal være 18 år og have et gyldigt kørekort, hvis du skal køre selv. Har du ikke det, kan du komme med som passager i stedet.

OBS! Der er et begrænset antal værdibeviser til salg, så skynd dig, hvis du vil  mærke suset!


Forbehold for aflysning pga. af regnvejr.

Du booker efterfølgende din tur på www.kiesaevents.dk

Når du har booket er aftalen bindende, og dit værdibevis kan ikke refunderes. 

Dagens tilbud omfatter:

Kør selv i superbil.

Turen kan afvikles fredag og lørdag til og med d. 30. september 2017. Turen skal bookes via bookingsystemet på www.kiesaevents.dk  

Turen foregår på køretekninsk anlæg i Vejen.

Der er begrænset antal deals til salg.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Kiesa Events. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kiesa Events

Nordreringvej 9 , 7184 Vandel
Tlf.: 71 99 30 06 | CVR: 34223521 | info@kiesaevents.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2016 kl. 23:59

Giv den gas i ægte superbil