Weekendophold med vinsmagning

Sidste chance!

Tag en smuttur væk fra hverdagens stress og bliv forkælet på Hotel Dalgas i Brande med vinsmagning, 4-retters sæsonmenu og morgenbuffet. Perfekt til en afslappende hyggestund med en, du holder af, eller som julegave.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Dalgas ligger i hjertet af den midtjyske by Brande på byens hyggelige gågade. Indenfor bliver I budt velkommen af hotellets smilende og hjælpsomme personale og kan se frem til et ophold i en uformel atmosfære på det familieejede hotel.

Opholdet er en oplagt chance for at tage smuttur væk fra hverdagens stress og opleve det Midtjyske eller forkæle andre med en god julegave. I bliver forkælet med vinsmagning i hotellets vinkælder, en 4-retters sæsonmenu og næste morgen vågner I op til en lækker morgenbuffet. Hotellets vinkælder er kendt for sin store samling af Chateaú Mouton Rothschild og Chateau Latour, Bodeaux Grand Cru Vine.

Fornøjelser og attraktioner
Er I til naturoplevelser, kan I besøge de gamle brunkulslejre eller tage en travetur på Harrild Hede med ca. 3000 ha skov- og naturarealer. Området byder også på mange flotte golfbaner, og så er både Legoland i Billund og Løveparken i Givskud kun 1/2 times kørsel fra hotellet.

I kan også kombinere jeres ophold med et besøg i Remisen, der er anerkendt for sine små intime koncerter og teaterforestillinger.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Vinsmagning i vinkælderen
  • 4-retters sæsonmenu
  • Morgenbuffet.

SPOTpris 1.095 kr. for 2 personer. Normalpris 2.498 kr. Spar 56 %

Opholdet kan benyttes med ankomst fredag eller lørdag fra d. 1. januar 2017 til og med d. 1. december 2017.

Tjek ind: Tidligst kl. 14
Tjek ud: Senest kl. 11


Stationsby med central beliggenhed
Brande er stationsby med ca. 7000 indbyggere, der ligger meget centralt på hovedvejen mellem Herning (25 km)  og Vejle (45 km) og kun 30 km fra Billund Lufthavn. Byen har både den hyggelige lille-bystemning og samtidig et alsidigt udvalg af både forretninger og faciliteter. Byen har derudover sit eget vartegn i form af festlige og farverige gavlmalerier rundt omkring i midtbyen.

Søby Brunkulslejre ligger ca. 12 km. fra Brande. Stedet leverede under og i den første tid efter 2. Verdenskrig brunkul til hele landet. I dag er de gamle brunkulslejre et flot naturområde, der bærer præg af fortiden. Det er også værd at nævne de ca. 3000 ha skov- og naturarealer på Harrild Hede, som er oplagt til en rask travetur og friluftsliv.

Familiejet hotel
Hotel Dalgas er familiejet af Marianne og Arne Andersen, der siden 1981 har stået i spidsen for hotellet. Hotel Dalgas råder over 61 værelser, der er holdt i en klassisk moderne stil, hvor der er lagt vægt på det hyggelige. Alle værelser har tv, gratis trådløs internetadgang, skrivebord og eget toilet/badeværelse.

Du reserverer du dit ophold hos Hotel Dalgas på tlf.: 97 18 13 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Dalgas kontaktes på tlf.: 97 18 13 00.

Opholdet kan benyttes med ankomst fredag eller lørdag fra d. 1. januar 2017 til og med d. 1. december 2017.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel Dalgas.

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Vinsmagning i vinkælderen
  • 4-retters sæsonmenu
  • Morgenbuffet.


Tjek ind: Tidligst kl. 14
Tjek ud: Senest kl. 11

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Dalgas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Dalgas. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Dalgas

Storegade 2, 7330 Brande
Tlf.: 97 18 13 00 | CVR: 33770510 | dalgas@hoteldalgas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2016 kl. 23:59

Weekendophold med vinsmagning