Krydstogt i Østersøen

Sidste chance!

Oplev nogle af Østersøens smukkeste perler med dette krydstogt, der tager jer med til fantastiske Stockholm, Helsinki og Tallinn og har 2 dage i Skt. Petersborg. Rejs 24. juni med dansk turleder ombord. BETAL KUN 2500 kr. i depositum nu og resten senere.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med på et helt specielt krydstogt, hvor I får lov at opleve Østersøens perler på første klasse. Glæd jer bl.a. til Stockholm og den flotte sejlads gennem den svenske skærgård på vej mod den finske hovedstad Helsinki. 

Turens højdepunkt er dog uden tvivl det 2-dages ophold i Skt. Petersborg, hvor der kan købes interessante udflugter, så en fantastisk oplevelse er i vente. Du har mulighed for at tilkøbe skibets udflugter ELLER Øster Lindets udflugter, hvor du har 2 hele dage med dansktalende guide.

Efter Skt. Petersborg venter en baltisk perle – nemlig hovedstaden Tallinn i Estland. Det var i Tallinn, Dannebrog i følge sagnet dalede ned i 1219. Tallinn er en veludviklet og på mange måder moderne hovedstad, men gemmer også på mange interessante historiske minder. Her kan du vælge at gå i land på egen hånd, tage en såkaldt hop on/off bus eller spadsere en tur med vores danske turleder.

Krydstogtet indledes og afsluttes på fornemmeste vis med en smuk udsejling fra og indsejling til Stockholm. Du har 2 dage til at nyde en af Europas flotteste hovedstæder, Stockholm hvor Costa Mediterranea først sejler søndag og vender tilbage allerede fredag morgen - dagen før hjemrejse - så du har god tid i Stockholm. Skibet ligger meget centralt i forhold til centrum og der er direkte bybusser til centrum.

Du kan vælge at tilkøbe transport til Stockholm eller du kan rejse på egen hånd.

Skibet
I skal sejle med Costa Mediterranea, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 2500 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med 3 pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller i det kæmpe spa- og wellness område. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets flotte teater. Der kan dag og aften hygges i en af skibets 12 lounger og barer, og skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane på skibet. Der findes F1 simulator og golf simulator.

Priserne er pr. person v. min. 2 personer pri kahyt og inkluderer:

  • 7 nætter ombord i den valgte kahytskategori
  • Helpension i skibets restaurant eller buffet
  • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden fra 7-17
  • Dansk turleder på skibsrejsen
  • Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
  • Fri adgang til skibets fitnesscenter
  • Håndklædeservice ved pool og i kahytter
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr 

Afrejse den 24. juni 2017:

Indvendig kahyt Classic: 5.990 kr. 
Indvendig kahyt Premium: 6.290 kr.
Udvendig kahyt Classic*:  6.890 kr. 
Udvendig kahyt Premium: 7.190 kr. 
Udvendig kahyt med balkon Classic: 7.990 kr. 
Udvendig kahyt med balkon Premium: 8.490 kr.  

*Denne kahytstype kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Prisen er ekskl.: 

Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder:

• Alle former for personlige forsikringer. HUSK Skt. Petersborg er udenfor EU
• Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag, som skal afregnes på skibet
• Udflugter
• Transport til Stockholm
• Drikkevarer udover kaffe, te og juice til morgenmaden
• Visum

Rejseplan:

 

Lørdag: Stockholm
Søndag: Stockholm afrejse kl. 10.00
Mandag: Helsinki ankomst kl. 08:00 afrejse kl. 18.00.
Tirsdag: Skt. Petersborg ankomst kl. 08:00. 
Onsdag: Skt. Petersborg afrejse kl. 18:00.
Torsdag: Tallinn ankomst kl. 09:00 afrejse kl. 17:00.
Fredag: Stockholm ankomst kl. 09:00. 
Lørdag: Stockholm.

Eventuelle tillæg (bestilling direkte hos Øster Lindet)

Eventuelle tillæg (bestilling direkte hos Øster Lindet)

Enekahyt
Det er muligt at bestille enekahytter mod følgende tillæg: Indvendig kahyt: 1.500 kr. Udvendig kahyt: 1.800 kr. Balkon-kahyt: 2.500 kr. Forespørg om kapacitet hos Øster Lindet inden køb. Tillæg betales direkte til Øster Lindet.

Drikkepakker
Der kan tilkøbes All inklusive drikkepakke ved bestilling. Prisen er 225 kr. pr. person pr. dag. I alt 1.575 kr. pr. person for hele turen. Drikkepakken SKAL tilkøbes sammen med bekræftelse af rejsen direkte hos Øster Lindet. Alternativt kan den købes ved ombordstigning på skibet.

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade.

Ved køb af en af skibets udflugter er indrejsetilladelse inkluderet i prisen, men kun i forbindelse med udflugter. Det samme er gældende, såfremt du køber Øster Lindets udflugtspakke.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Kan købes ombord eller på forhånd ved henvendelse til Øster Lindet.

Vi anbefaler, at der købes udflugt i Skt. Petersborg, da det er den nemmeste og billigste måde at opnå indrejsetilladelse på.

Ud over skibets udflugter er der også mulighed for at købe billetter til ”hop on/off busser” i både Helsinki, Tallinn og Stockholm.

Skt. Petersborg inkl. dansktalende guide
Du kan tilkøbe en udflugtspakke bestående af 2 udflugter i Skt. Petersborg med dansktalende guide. Denne pakke bestilles sammen med bekræftelse af rejsen direkte hos Øster Lindet.

Tirsdag
En heldagstur med sightseeing i Sankt Petersborg. På turen vil I blandt andet opleve mange af de flotte paladser, kirker og deres unikke arkitektur, som næppe findes tilsvarende noget andet sted. Der stoppes eksempelvis ved Opstandelseskirken, også kendt som Blodskirken, som blev bygget til ære for Alexander den 2. af Rusland, der blev myrdet på denne plads i 1181. Der bydes også på en sejltur gennem Sankt Petersborgs utallige kanaler, hvor panorama-turen går langs den ene flotte og imponerende bygning efter den anden. Efter frokostpause på en lokal restaurant følger endnu et højdepunkt med et besøg på Eremitagen, der også kaldes Vinterpaladset - i dag et af verdens største og mest interessante museer. Efter dette besøg bliver I kørt tilbage til Costa Mediterranea.

Onsdag
Heldagstur til Ruslands svar på Versailles; Peterhof. Vi kender det også som Sommerpaladset, der ligger ca. 30 km fra Sankt Petersborgs centrum. Paladset tilhørte de forhenværende zarer og blev kun benyttet om sommeren. Inde i paladset oplever man fortidens rigdom, og alle rummene fremstår rigtig flotte, belagt med utrolige mængder guld. Til paladset hører et kæmpe parkområde flot anlagt med skulpturer, springvand, vandfald og et blomsterflor uden lige. Efter besøget på sommerpaladset vil der være frokost og turen slutter med nogle timer på egen hånd i Sankt Petersborg, inden I igen bliver kørt tilbage til Costa Mediterranea.

Prisen for dette spændende 2-dagsarrangement er blot 1.790 kr. pr. person, og er inklusiv den nødvendige indrejsetilladelse samt frokost begge dage. Børn u/18 ifølge voksne betaler kr. 1.390.

Børn under 18 år
Børn under 18 år, som bor på opredning sammen med to fuldt betalende, betaler fast pris uanset kahytstype på 1.190 kr. Der kan maks. være 2 børn u/18 pr. kahyt. Der er begrænset plads.

Transport 
Transport til og fra Stockholm er ikke inkluderet i prisen, men det er nemt at komme til Stockholm fra Danmark. DSB har direkte togforbindelser til Stockholm fra København. SAS og Norwegian har adskillige daglige afgange fra København, ligesom der er enkelte fra Billund.

Rejser du med tog, ankommer du til Centralstationen i Stockholm og kan vælge at tage bus direkte til skibet eller tage en taxi. Der er ca. 8-10 km.  Ankommer du med fly, anbefaler vi, at du tager flybussen til Centralstationen og enten bus eller taxi til skibet.

Tilkøb af transportpakke

24/6 kl. 10.35-11.45 København – Stockholm
01/7 kl. 15.15-16.25 Stockholm – København

Inkl. transport fra lufthavn til skib t/r.

Pris pr. person: kr. 2.490.

Ombordstigning
Kan finde sted fra lørdag over middag og til sen aften. Hjemrejse finder sted om lørdagen og kan foregå fra tidlig morgen til hen mod middag.

Helpension 
Der er helpension på skibet inkluderet i prisen. Det er valgfrit, om I ønsker at spise i skibets restaurant, hvor I til alle måltider frit kan sammensætte 3-4 retters menu efter pæn og varieret menukort, eller om I ønsker at spise i skibets buffetrestaurant, hvor der dagligt er et bredt og indbydende udvalg. Restauranten har faste åbningstider og til aften tildeles I enten en tidlig spisning eller en sen. Ved køb af premium-kahyt kan du bestille seating. Buffetrestauranten er åben fra tidlig morgen til kl. 17.30. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier, og i den øvrige åbningstid kan I nyde diverse snacks fra buffetrestauranten.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses
* Fulde navne på alle rejsende som i passet
* Fødselsdato
* Pasnummer
* Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
* Et mobilnummer pr. kahyt
* Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

I forbindelse med dit køb på SPOTdeal betaler du et depositum på kr. 2.500 pr. person. Restbeløbet betales til Øster Lindet 3 mdr. før afrejse.

Priserne er pr. person v. min. 2 personer pr. kahyt og inkluderer:

7 nætter ombord i den valgte kahytskategori
Helpension i skibets restaurant eller buffet
Dansk turleder på skibsrejsen
Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden fra 7-17
Underholdninger herunder teaterforestillinger hver aften
Fri adgang til skibets fitnesscenter
Håndklædeservice ved pool og i kahytter
Udstedelses- og ekspeditionsgebyr

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder:

Alle former for personlige forsikringer. HUSK Skt. Petersborg er udenfor EU
Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag, som skal afregnes på skibet
Udflugter
Visum

Betaling
Ved reservation af dit krydstogt hos SPOTdeal, indbetaler du samtidig et depositum på 2.500 kr. pr. person. Ved indløsning af værdibeviset hos Øster Lindet vil du modtage et rejsebevis, hvoraf fremgår seneste betalingsdato for restbeløbet.

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade.

Ved køb af en af skibets udflugter er indrejsetilladelse inkluderet i prisen, men kun i forbindelse med udflugter. Det samme er gældende, såfremt du køber Øster Lindets udflugtspakke.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne i transportpakken.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindet og krydstogtsrederiets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.    

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. december 2016 kl. 23:59

Krydstogt i Østersøen