Luksus-adventskalender eller hjerteæske

Sidste chance!

Forkæl nære og kære i julen med en flot adventskalender eller en hjerteæske med chokolade fra én af byens bedste chokoladeforretninger, Frederiksberg Chokolade.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vil du gøre noget særligt for én du holder af? Med denne deal får du chancen for at forkæle din kæreste, familie eller særlige venner med en ganske udsøgt adventskalender eller hjerteæske i metal fra Frederiksberg Chokolade.

Udover at være fyldt med de lækreste chokolader er kalenderen udformet som en fin bog, der tilfører lidt ekstra charme til godterne.

Hjerteæskerne er så dekorative, at de sagtens kan bruges igen! Fyld dem fx med småkager, te eller kaffe. Du kan også tage forbi Frederiksberg Chokolade til januar og få dåserne fyldt op med revet chokolade (til alm. pris), som kan drysses over din cappucino eller dessertanretning.


Årets adventskalender består af følgende:  

  • 4 tærter af forskellig smag
  • 12 dessertstykker med forskellige varianter

Det kan for eksempel være:
Trøffel, julens krydderier, orange mandel og krokantbar.      

SPOTpris 149 kr. Normalpris 248 kr. Spar 39 %.                         

Chokolade Hjerteæske (metal) består af følgende:

  • 400 gram blandet chokolade, der er 150 gram marcipanhjerter og 250 gram blandet med fyldte og rene chokolader.

Det kan for eksempel være:
Eksempler på fyldte og rene chokolader kan være: julens krydderier og orangemandel, lys hasselnød, karamelbrick og hvid brick med lakridskrymmel. 

SPOTpris 189 kr. Normalpris 305 kr. Spar 38 %.

Der kan forekomme ændringer på den specifikke adventskalender og hjerteæske, da de først bliver produceret efter købet.

Kalenderen og hjerteæsken kan afhentes i butikken fra den 9. november - 27. november 2016. D. 27. november er absolut sidste dag for afhentning. Efter denne dag gives overskydende kalendre til velgørende formål. 


Hos Frederiksberg Chokolade er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen.

Tina Jacobsen Wilstrup er uddannet konditor og har siden 1996 været kvinden bag Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker i ægget, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Afhent i butikken fra den 9. november - 27. november 2016.

Obs! D. 27. november er absolut sidste dag for afhentning. Efter denne dag gives overskydende kalendre til velgørende formål. 

 

Én unik kode gælder for 1 x adventskalender (bog) eller 1 x hjerteæske fra Frederiksberg Chokolade.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Frederiksberg Chokolade.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. november 2016 kl. 23:59

Luksus-adventskalender eller hjerteæske