Krydstogt i Emiraterne

Sidste chance!

Tag 1 uge eller mere i Emiraterne og nyd varmen på et lækkert krydstogt før jul, i julen eller jul og nytår? 8 dage/7 nætters krydstogt inkl. helpension fra kun kr. 3.290. Afrejse 10., 17. eller 24 dec. Fly kan tilkøbes.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Sol, azurblåt vand, paradisstrande, kultur, østens mystik - denne rejse byder på store kontraster, og det kan du opleve på dette fantastiske krydstogt i Emiraterne og Oman.  

Der er afgang fra Dubai den 10., 17. og 24. december, hvor du har mulighed for at forlænge med ophold i Dubai før eller efter krydstogtet, hvilket giver dig mulighed for at nyde livet i lune temperaturer over julen eller måske både jul og nytår til absolut favorable priser.

Du kan vælge selv at bestille dine flybilletter og hoteller, eller du kan tilkøbe flypakker med hotel direkte hos Øster Lindet ved bestilling – se flypakker længere nede på siden. Vælger du at tilkøbe flypakke hos Øster Lindet flyver du direkte til Dubai t/r med Emirates og i verdens største passagerfly – Airbus A380.

De Forenede Arabiske Emirater
De Forenede Arabiske Emirater er en af verdens yngste nationer. Landet grænser op til Omanbugten og Den Persiske Golf. De traditionelle former for kunst og kultur er bevaret, og moderne arkitektur og udvikling blander gammelt og nyt. Ørkenklimaet, det varme hav og de vidunderlige strande gør landet til et populært turistmål.

Oman er kendt for sine populære turistattraktioner. Wadier – der er grønne, frodige oaser med palmetræer, græsser og blomster, ørkener, strande og bjerge er områder, der gør Oman anderledes end sine nabolande. Med en kystlinje på 1.700 km kan Oman tilbyde nogle af de mest betagende strande, du kan gøre dig håb om at se.

Dubai
Der er på dette krydstogt plads til også at opleve Dubai. Skibet sejler om lørdagen kl. 23 og anløber igen Dubai om fredagen, således denne dag kan bruges i Dubai. Dubai er en oplevelse at se og kontrasterne er store – det er en livlig storby, som byder på alt fra underholdning, paradisstrande og kultur. Og ikke mindst byder Dubai på et usammenligneligt shoppingmekka.

Men lad os straks slå fast, Dubai kan ikke nås på en dag, hvis alt skal opleves. Her i midten af november åbner Legoland Dubai, som bliver en unik attraktion – der er fragtet over 60 mio. legoklodser til Dubai og byder forlystelser, vandpark, shows, uden- og indendørs aktiviteter – her er en dag ikke engang nok. Dubai har så meget at byde på – vælger du at blive nytåret over – vil du kunne opleve et kæmpe fyrværkeri show ved byens stolte bygningsværk Burj Khalifjaen – verdens højeste bygning (endnu!).

Abu Dhabi
På alle 3 afgange er der også anløb i ”Dubais lillebror”, Abu Dhabi, som er den rigeste af Emiraterne og ”et must” at besøge, når du er i dette område. Abu Dhabis stolthed er uden tvivl Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan-moskeen, som er et imponerende bygningsværk, men Abu Dhabi er også interessant på rigtig mange andre områder; tænk på Ferraiworld, Guggenheim-museet og meget mere – en by i rivende udvikling – tag ned og oplev den.

ÅRETS NYHED for vinteren 2016/2017 er et anløb uden for Sir Bani Yas Island – en lille ø der er ved at blive udviklet til turisme, hvor der tilbydes mange aktiviteter eller blot en rolig stranddag. Denne ø besøges på alle 3 afrejser.

Ud over Dubai og Abu Dhabi, som besøges på alle afgange, så byder afrejsen den 24. december på anløb til det lille Kongedømme, Bahrain på den Arabiske halvø og Michael Laudrups nye ”fodbold hjemland” Qatar samt den lille bilfrie strand ø, Sir Bani Yas.

Rejser du 10. og 17. december er hovedstaden i Oman, Muscat et fast anløb og her kan du rigtig få oplevelsen af konstrasterne og østens mystik. Derudover anløbes i Emiraterne også på den en afgang Khasab og den anden Khor al Fakkan.

MSC Fantasia
Du skal være opmærksom på, at ruterne ikke er helt identiske, men byder på dejlige oplevelser hver i sær – og ikke mindst vil opholdet på MSC Fantasia være et kapitel for sig. Det kæmpe store skib MSC Fantasia med plads til over 4000 passagerer fylder rigtig godt i ørkenlandskabet og byder i sig selv på mange oplevelser som udendørsaktiviteter, shows, underholdning, fortrinelig mad, drikke og super service.

På sejlturen kan der være fantastiske naturoplevelser, vandets farver og skift, og der findes et rigt dyreliv, så du kan sagtens være heldig at se både delfiner og havskildpadder – ved havneanløb tilbydes adskillige ture, som bl.a. snorkling, som er en stor oplevelse, og hvor du kan opleve mange af de mangeartede og farverige fisk i farvandet.

Glæd dig til en uge ombord på MSC Fantasia i dejlige lune temperaturer i den kolde danske december måned.


Dagens SPOTdeal er prisen per person v. 2 personer i en kahyt og inkluderer:

  • 7 nætters ophold i indvendig kahyt
  • 7 x helpension
  • Adgang til buffet fra morgen til aften
  • Underholdning i teater hver aften
  • Stort aktivitetsprogram dag og aften
  • Håndklædeservice ved poolen
  • Adgang til pool, fitnesscenter og open-air faciliteter
  • Ekspeditionsgebyr

Priser fra kr. 3.290,- per person v. min. 2 personer per kahyt.

Eksempelvis afrejse 10. december:

17. december anløbes Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Doha og Bahrain.

24. december anløbes Dubai, Abu Dhabi, Muscat, Khor al Fakkan og Sir Bani Yas.

Nøjagtige forventede anløbstider fremgår af rejsebeviset fra Øster Lindet og originalbilletten og kan naturligvis også oplyses ved henvendelse til Øster Lindet.

Ombordstigning og afrejse
Du kan komme ombord på MSC Fantasia om lørdagen fra ca. kl. 13.00. Kahytter må IKKE forventes til rådighed før kl. 15.00. På afrejsedagen om lørdagen, skal du forlade kahytten senest kl. 08.00 eller efter nærmere anvisning fra skibet. Skibet forlades senest kl. 11.00 eller efter nærmere aftale/anvisning fra skibet.

Ruten 10. december

Ruten 17. december

Ruten 24. december

10. december

Indvendig Bella - Pris pr pers.: SPOTpris 3.290 kr. Normalpris 7.204 kr. Spar 54 %
Indvendig Fantastica - Pris pr. pers.: SPOTpris 3.690 kr. Normalpris 7.804 kr. Spar 52 %
Udvendig Bella* - Pris pr. person: SPOTpris 4.290 kr. Normalpris 9.244 kr. Spar 53 %
Udvendig Fantastica - Pris pr. pers: SPOTpris 4.690 kr. Normalpris 10.144 kr. Spar 53 %
Udvendig med balkon, Bella - Pris pr. person: SPOTpris 5.290 kr. Normalpris 11.674 kr. Spar 54 %
Udvendig med balkon Fantastica - Pris pr. person: SPOTpris 5.690 kr. Normalpris 12.284 kr. Spar 53 %

*forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

17. december

Indvendig Bella - Pris pr pers.: SPOTpris 3.390 kr. Normalpris 6.464 kr. Spar 47 %
Indvendig Fantastica - Pris pr. pers.: SPOTpris 3.790 kr. Normalpris 7.054 kr. Spar 46 %
Udvendig Bella* - Pris pr. person: SPOTpris 4.490 kr. Normalpris 8.504 kr. Spar 47 %
Udvendig Fantastica - Pris pr. pers: SPOTpris 4.990 kr. Normalpris 9.394 kr. Spar 46 %
Udvendig med balkon Bella - Pris pr. person: SPOTpris 5.590 kr. Normalpris 109.444 kr. Spar 94 %
Udvendig med balkon Fantastica - Pris pr. person: SPOTpris 5.990 kr. Normalpris 11.534 kr. Spar 48 %

*forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

24. december

Indvendig Bella - Pris pr pers.: SPOTpris 4.590 kr. Normalpris 6.464 kr. Spar 28 %
Indvendig Fantastica - Pris pr. pers.: SPOTpris 4.890 kr. Normalpris 7.054 kr. Spar 30 %
Udvendig, Bella* - Pris pr. person: SPOTpris 5.290 kr. Normalpris 8.504 kr. Spar 37 %
Udvendig Fantastica - Pris pr. pers: SPOTpris 5.990 kr. Normalpris 9.394 kr. Spar 36 %
Udvendig med balkon Bella - Pris pr. person: SPOTpris 6.390 kr. Normalpris 10.994 kr. Spar 41 %
Udvendig med balkon Fantastica - Pris pr. person: SPOTpris 6.990 kr. Normalpris 11.534 kr. Spar 39 %

*forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Bella til Fantastica

Denne opgradering betyder:

• De bedst beliggende kahytter på skibet.
• Der vil ikke forefindes begrænset udsigt ved køb af udvendig
• 24 timers roomservice
• Ønske om spisetid tidlig eller sent.
• Ved evt. opgradering til højere kahytsstandard vil gæster i Fanntastica blive først prioriteret.

For alle afgange gælder, at der er nogle kategorier, hvor der er meget begrænset kapacitet.


EKSKL I PRISEN

  • Transport til Dubai
  • Obligatorisk servicegebyr på skibet, 10 euro per person per dag - afregnes direkte på skibet.
  • Personlige forsikringer af enhver art - kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Vær opmærksom på, at du rejser udenfor Europa
  • Drikkevarer – pakker kan tilkøbes.

HELPENSION
Turen er inkl. helpension fra ombordstigning til afrejse. Som udgangspunkt, er det muligt at indtage morgen-, middag og aftensmad i skibets hovedrestaurant.

Her er flot, god mad, god service, og du sammensætter selv dine måltider ud fra skibet varierede menukort. Derudover er skibets store buffet åben fra tidelig morgen til sen aften, hvor du kan vælge at indtage et eller flere hovedmåltider, eller måske har du lyst til lidt snacks, kage og kaffe eller lign. Til morgenmad er inkl. kaffe, the, juice, mælk, og der kan hentes kaffe, the og vand i buffetrestauranten hele dagen.

Information om nøjagtige åbningstider i buffet og restaurant fremgår af skibets dagsprogram, som du daglig får leveret i kahytten.

EVENTUELLE TILKØB DIREKTE HOS ØSTER LINDET

BØRN
Børn u/18 år, som bor i opredning med 2 voksne, betaler kr. 1400 for krydstogtet. Der er begrænset antal kahytter med plads til opredning – max 2 per kahyt,og ikke alle kategorier har ledig kapacitet – disse bestilles direkte hos Øster Lindet. Der kan forhåndsreserveres til SPOTdeal er købt.

OPHOLD I ENEKAHYT
Ved ophold i enekahyt betaler du tillæg på 80% af krydstogtets pris. Der er meget begrænset kahytter, og der skal forespørges.

DRIKKEPAKKER
Der tilbydes all inklusive drikkepakke til kr. 190 per dag for voksne og kr. 100 for børn. (Kr. 1330/700 for krydstogtet). Her er alt øl, vand, vin, udvalgte drinks og cocktails inkluderet.

UDFLUGTER
Udflugter kan købes før afrejse eller under rejsen.

FLY TIL DUBAI
Der findes mange gode forbindelser daglig fra København, Billund og Hamborg til Dubai. De mest fordelagtige priser er typisk forbindelser, hvor du har et flyskifte, og er du fleksibel med dine rejsedage, f.eks. ved ekstra dage i Dubai, kan du finde meget fordelagtige flypriser. Ønsker du ekstra ophold i Dubai, kan du også vælge selv at finde hotel, eller du kan kontakte Øster Lindet.

Øster Lindet tilbyder også flypakker baseret på direkte fly og overnatning på 3- og 4-stjernede hoteller:

TILKØB AF FLYPAKKE:

Inkl.:

  • Fly direkte København – Dubai med Airbus A380
  • Mad og drikke ombord på flyet
  • 30 kg bagage og 5 kg håndbagage tilladt
  • 1 x overnatning på 3* hotel ved ankomst til Dubai inkl. morgenmad
  • 2 x overnatning på 4* hotel inden afrejse fra Dubai inkl. 1 x morgenmad
  • Transfer fra lufthavn til hotel ved ankomst
  • Transfer fra hotel til lufthavn ved afrejse.

FLYPAKKE pris per person i dobbeltværelse (eventuelle tillæg for børn på forespørgsel)

Afrejse 9. december og hjemkomst 19. december kr. 5.990.
Afrejse 16. december og hjemkomst 26. december kr. 7.990.
Afrejse 23. december og hjemkomst 2. januar kr. 11.590.

Forbehold for ledig kapacitet frem til bestilling. Eventuelle yderligere flytillæg vil straks blive oplyst samt evt. alternativt hotel.

Hoteller
Ved ankomst bor du på et hotel med central beliggenhed i forhold til lufthavn og skib. Hotel navn oplyses ved SPOTdeal-tilbuddets afslutning. Ophold inkl. morgenmad.

4* Gloria Hotel & Apartments
På afrejserne 10. og 17. december er opholdet de sidste 2 nætter på Gloria Hotel & Apartment. Yderst lækkert og indbydende hotel med god beliggenhed på gaden Sheikh Zayed i Media-området – kun godt 15 minutters gang fra stranden og lige ved metrostationen Dubai Internet City. Værelserne er særdeles flotte og veludstyrede og derudover har hotellet restaurant, bar, lækkert poolområde med fantastisk udsigt og spa- og wellnescenter. Morgenmad inkl. på første overnatning.

4* Hilton Garden Inn Al Muraqabat
På afrejsen 24. december er opholdet de sidste 2 nætter på det lækre Hilton Garden Inn Al Muraqabat, som er beliggende tæt på shoppingcentrene Al Ghurair, Twin Tower Shopping Center og med kort afstand til lufthavnen. Du har 3 metrostationer indenfor ca. 500 m fra hotellet og er tæt på det gamle Dubai og Dubai Creek. Værelserne er flotte og veludstyrede, og hotellet har både bar, restaurant og pool. Morgenmad er inkl. på første overnatning. INKL er også stor nytårsmiddag inkl. fri vin, vand og øl.

Flytider
Fredage:             Kl. 14.20-23.45  København – Dubai
Lørdage:             Kl. 08.20-12.20  Dubai – København

TRANSFER
Ved ankomst til Dubai møder du en lokal repræsentant, som anviser transport til hotellet. På hjemrejsedagen bliver du afhentet på hotellet tidlig morgen – ca. kl. 05.50. Nøjagtig tid fremgår af det endelige afrejsebrev.

Transport til/fra skibet er på egen hånd, da det giver dig størst frihed til at vælg hvornår du vil gå ombord og fra borde. Vær opmærkom på, at såfremt du vælger at nyde hele lørdagen i Dubai, inden du tager til skibet, kan bagagen opbevares på hotellet, hvilket også er tilfældet, såfremt du vælger at tage til hotellet før dit værelse er klar, da kan du tjekke ind og få din bagage opbevaret.


SKIBET
Skibet I sejler med er MSC Fantasia, som tilhører rederiets ”Fantasia klasse” – det er de nyeste og absolut største skibe. Et flydende ferieresort, som flyder på det azurblå hav. Krydstogtet foregår i stilfulde og samtidig hyggelige omgivelser, og med sine knap 2000 kahytter er der indkvartering for enhver smag for de mere end 4300 passagerer, der hver uge tager på tur med dette dejlige skib.

Ombord kan man rigtig hygge sig, hvad enten det er i et roligt hjørne eller ved skibets ”omdrejningspunkt” – det store poolområde. Om aftenen er der liv både inde og ude, og værd er det at fremhæve er det store teater, hvor der hver aften sker noget nyt. Om aftenen er de mange barer og lounger i hver sin stilart eller temaåben, og mange steder er musik i mange genrer. Det store casino tiltrækker naturligvis også mange, der gerne lige skal ”prøve lykken”.

MSC Fantasia gør ligeledes meget for de aktive med løbebane, tennis, boldbane og det flotteste fitnesscenter. For børn findes inden- og udendørs legeområde samt udendørs vandland. Skibet har også et spa- og welnessområde, hvor der tilbydes forskelligartede behandlinger (mod tillæg).

Ombord er der ikke tid til at kede sig, der sker noget hele tiden.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du straks din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

Fulde navn som i pas
Pasnummer
Fødselsdato
Oplys udstedelsessted for pas samt udstedelels- og udløbsdato
Navn og telefonnummer på en pårørende

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb og forhør om den ønskede kahyt-type er ledig.

Dagens SPOTdeal er prisen per person v. 2 personer i en kahyt og inkluderer:

7 nætters ophold i indvendig kahyt
7 x helpension
Adgang til buffet fra morgen til aften
Underholdning i teater hver aften
Stort aktivitetsprogram dag og aften
Håndklædeservice ved poolen
Adgang til pool, fitnesscenter og open-air faciliteter
Ekspeditionsgebyr

Priser fra kr. 3.290,- per person v. min. 2 personer per kahyt

BØRN
Rejser du med børn u/18, som bor i opredning med 2 fuldt betalende, er prisen kr. 1400. Der er begrænset antal til rådighed, så spørg hos Øster Lindet om plads og pris.

EKSKL I PRISEN:

Obligatorisk servicegebyr på skibet, 10 euro per person per dag - afregnes direkte på skibet.
Personlige forsikringer af enhver art - kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab.
Drikkevarer medmindre andet er anført 

VIGTIG INFORMATION

Vigtig information:
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets service desk for afhjælpning.

Der er et begrænset antal pladser og der tages forbehold for udsolgte kahyts kategorier – du er velkommen til at forhøre hos Øster Lindet inden bestilling af Spotdeal. Har du købt og den ønskede kahyt er udsolgt vil du straks få tilbudt det indbetalte beløb retur.

Forbehold for kapacitet og prisændringer på fly – eventuelle forhøjelser vil fremgå af Spotdealen.–

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på krydstogtrederiets officielle katalog/listepriser - og ikke den officielle dagspris/markedspris - plus rejsebureauets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. november 2016 kl. 23:59

Krydstogt i Emiraterne