Massage hos I. Theraphy Center

Sidste chance!

Prøv 55 min. dybdegående massage hos I. Theraphy Center på Østerbro. Her skræddersyes en massage til dine behov, om det er at reducere muskel- og ledsmerter, forbedre din fleksibilitet eller at være mindre stresset.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Et par minutters gang fra Trianglen eller Rigshospitalet ligger I. Theraphy Center, som er Iulian Tomulescu klinik. Han har 10 års erfaring som terapeut og massør. Med dagens tilbud kan få en Deep Tissue-massage, som er en massageform med særligt dybe tryk.

Når du møder op til din masage vil Iulian spørge dig, om du har ømheder eller skader. Ud fra det vil Iulian skræddersy en massage til dig. Det kan være en massage, der reducerer muskel- og ledsmerter, forbedre din fleksibilitet, bedre dit humør og din søvn eller blot giver dig en afslappende stund. 

Iulian er imødekommende med sit smilende og rolige væsen. Og han får dig til at føle, du er i professionelle hænder. Han sørger for, at de forskellige tryk og andre greb han laver under massagen, ikke er for hårde - eller bløde.

Særligt er, at han er meget nærværende og omhyggelig under massagen. Han giver ikke blot de muskelgrupper opmærksomhed, men også hovedbund, ansigt, fødder og hænder. 

I. Theraphy Center ligger på Blegdamsvej på Østerbro. Lokalerne er meget indbydende. Der er lyst og hyggeligt med farvestrålende orkidder, små fuklende stearinlys og lavt fløjte-musik.

Iulian holder åbent fredag, lørdag, søndag - og længe - så du ikke behøver presse det ind i en travl hverdag eller holde fri fra arbejde for at få massage.

Du får:

  • 55 min. Deep Tissue-massage

SPOTpris 350 kr. Normalpris 750 kr. Spar 53 %.

Du kan købe op til to værdibeviser.

Værdibeviset kan indløses fra 25/10 2016 til 1/2 2017.

Klinikken har åbent:
Fredage, lørdage og søndage: 10.00-20.00.

Iulian taler kun engelsk.

Du booker tid på telefon 91 62 34 08 eller mail iuliantomi15@gmail.com. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 55 min. Deep Tissue-massage hos I. Theraphy Center.

Du kan købe op til to værdibeviser.

Værdibeviset kan indløses fra 25/10 2016 til 1/2 2017.

Iulian taler kun engelsk.

Adresse:
I. Theraphy Center
Blegdamsvej 112A  (Terapeuterne ved Riget)
2100 København Ø

Klinikken har åbent:
Fredage, lørdage og søndage: 10.00-20.00.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til I. Theraphy Center.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

IULiAN massage therapy

Blegdamsvej 112A, kld., 2100 København Ø
Tlf.: 91 62 34 08 | CVR: 37177490 | iuliantomi15@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. november 2016 kl. 23:59

Massage hos I. Theraphy Center