Vinter eller forår i skønne Barcelona

Sidste chance!

Barcelona er en fortryllende storby, der tiltrækker flere og flere besøgende. Her krydres de gamle gader og gyder med hyggelige restauranter og caféer, historiske bygningsværker og moderne butikker. Med denne deal bor I centralt på 3* Hotel Nouvel.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Barcelona er en fantastisk by, der summer af liv under milde himmelstrøg året rundt. Mere end 2000 års historie og kultur er gavmildt strøet ud over byen - fra romerske middelalderbygninger og små krogede og sprællevende gader til Miros farvestrålende kunstmalerier og Gaudis storslåede værker. I Barcelona finder du det hele. Overalt omkring centrum opleves en sjælden livskraftig kultur, som gør byen til en af Europas største rejseoplevelser. Byen er indbegrebet af catalansk foretagsomhed, kunstnerisk livsglæde og politisk dynamik. En blomstrende storby på evig jagt efter nye impulser. 

Barcelonas ansigt findes på Las Ramblas - byens livsnerve med skønne huse, små butikker og et kæmpe kræmmermarked med alt fra akvariefisk til abekatte. Ramblaen strækker sig fra Placa de Catalunia til havneområdet ved søjlen af Columbos, og deler det gamle bykvarter i to dele. Byens gotiske kvarter (til højre for Ramblaen) er en enestående samling middelalderbygninger, der ligger ved foden af domkirken og med Plaza Real som et uimodståeligt trækplaster. Iøvrigt også et glimrende shoppingområde. 

Nede ved vandet finder du ikke blot lysbådehavnen – her ligger byens nye sjæl. Få storbyer kan kombinere det interessante byliv med ægte strandferie. Standpomenaden er på flere kilometer og der er gavmildt strøet med små beachbarer og eksklusive klubber. Det er her du finder de lokale helt frem til slutningen af september. Her er ganske enkelt vidunderligt. Trods sin vældige udstrækning er Barcelona overraskende nem at finde rundt i. Brede boulevarder gennemskærer byen på kryds og tværs, og metroen forbinder de mange bydele på fornem vis. De mange kunstnere der gennem tiden har sat deres præg på Barcelona, er med til at give byen sin helt specielle charme og identitet - mest perfekt udtrykt i Antoni Gaudi’s berømte bygningsværker, der i sig selv er nok til at besøge byen. Kom det i møde og få sanserne skærpet for værdier, som forlængst er forsvundet i vores egen travle hverdag.


Prisen er pr. person og inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Barcelona t/r
  • 10 kg håndbagage
  • 3-4 overnatninger på 3* Hotel Nouvel
  • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse



Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (bestilles og betales til Europas):

  • Ekstra bagage - kuffert på 20 kg - 250 kr
  • Eneværelsestillæg - 275 kr pr nat
  • Børnepriser - Kontrakt Europas for nøjagtig pris og ledig kapacitet

Om hotellet 
3* Hotel Nouvel

Central beliggenhed – direkte i smørhullet og i gåafstand til det hele. Der er 25m til Ramblaen og, blot 100m til Plaza Catalunya – Barcelonas hjerte. Hotellet ligger i det gotiske kvarter - det helt rigtige sted at bo på en storbyferie. Lige udenfor døren er der shopping, cafeliv,  barer og restauranter i hobetal. Hotellet ligger i en bygning fra det 19. århundrede og er med udsmykkede lofter, støbte bronze- og krystallamper og marmorgulve. I hotellets Restaurant La Lluna serveres middelhavsretter, og der bydes dagligt på morgenbuffet. Hotellet har salgsautomater, hvor der kan købes snacks, is og drikkevarer. Hotellet byder på værelser med aircondition, sat-tv og gratis WiFi. Desuden er der termoruder og hårtørrer. Bemærk værelserne er uensartede i størrelse og indretning og vi har ikke indflydelse på hvilket værelse man får tildelt.  Max 3 pers. pr. vær. 

Læs mere om hotellet her: http://www.hotelnouvel.es/en/ 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 7777 eller mail info@europas.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset samt navne som i passet, samt oplysninger om eventuelle tilkøb.

Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 7777.

En unik kode gælder for 1 person og inkluderer:

Fly fra Billund eller København til Barcelona t/r
10 kg håndbagage
3-4 overnatninger på 3* Hotel Nouvel
Morgenmad alle dage
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (bestilles og betales til Europas):

Ekstra bagage - kuffert på 20 kg - 250 kr
Eneværelsestillæg - 275 kr. pr. nat
Børnepriser - Kontrakt Europas for nøjagtig pris og ledig kapacitet

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet - Europas

Sønderallé 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 11 77 77 | CVR: 31877067 | info@europas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. november 2016 kl. 23:59

Vinter eller forår i skønne Barcelona