Pandekagehuset i Lyngby Storcenter

Sidste chance!

Inviter på pandekage og noget at drikke hos Pandekagehuset i Lyngby Storcenter. Her får du de lækreste pandekager i mange afskygninger. I kan nyde jeres pandekage en dag helt frem til og med 30. april 2017. Indløsning fra 1. november 2016!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Få stillet den lækre sult eller få en lækker frokost med dette tilbud på pandekager hos Pandekagehuset i Lyngby Storcenter på Store Torv (1. sal). 

Pandekagehuset har siden deres åbning i august været et tilløbsstykke for deres lækre pandekager i mange varianter. 

Du kan vælge mellem:

  • 2 søde pandekager med valgfri topping inkl. valgfri drikkevare. 

    SPOTpris 79 kr. Normalpris 134 kr. Spar 41 %. 

  • 2 madpandekager med valgfrit fyld inkl. valgfri drikkevare.

    SPOTpris 108 kr. Normalpris 184 kr. Spar 41 %.

Her på sitet vælger du, om du vil have to søde pandekager eller to madpandekager. Når I møder op hos Pandekagehuset vælger I blandt det forskellige topping og fyld. Priserne og besparelserne er i forhold til, hvis du vælger den dyreste topping eller fyld.

Topping og fyld
Af topping til den søde pandekage er der f.eks. is, chokolade og nødder, jordbærsyltetøj og sukker og citron. Af fyld til madpandekagen er der f.eks. braiseret oksebov i chilimarinade med syltede rødløg, syrlig creme og kål og vegetar med sorte bønner i røget chili med syltede rødløg og græskar og syrlig creme og kål. 

Dertil kan I vælge en kold eller varm drik efter eget valg. I kan f.eks. få latte, cappuccino, sodavand, danskvand. 

Du får pandekagen på paptallerken, men kan - uden ekstra betaling - få den på porcelænstallerken og med bestik, hvis du ønsker det. Det oplyser du blot ved bestilling. 

I kan indløse tilbuddet fra 1. november 2016 - 24. november 2016 samt 2. januar 2017 - 30. april 2017 - undtagen uge 7. Tilbuddet kan bruges i hele Storcentrets åbningstid, som er: Mandag - fredag kl. 10-19 og lørdag - søndag kl. 10-17. 

Det er oplagt at bruge tilbuddet i forbindelse med en shoppetur i Lyngby Storcenter. Og idet tilbudet kan bruges sen eftermiddag og aften om lørdagen, kan I også nyde en pandekage inden en tur i Lyngby Biograf. Pandekagehuset har rigelig med siddepladser med udsigt ud over Store Torv.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Én unik kode gælder for 2 søde pandekager med valgfri topping + 2 valgfri drikkevare ELLER 2 madpandekager med valgfrit fyld + 2 valgfri drikkevare hos Pandekagehuset i Lyngby Storcenter.

Tilbuddet kan bruges i hele Storcentrets åbningstid, som er: Mandag - fredag kl. 10-19 og lørdag - søndag kl. 10-17. 

I kan indløse tilbuddet i perioden 1. november 2016 - 24. november 2016 samt 2. januar 2017 - 30. april 2017 - undtagen uge 7.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Pandekagehuset.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Pandekagehuset - Lyngby Storcenter

Gyvelvej 17, 3480 Fredensborg
Tlf.: 26 25 55 55 | CVR: 17880802 | 55cosmos55@gmail.com |

Sidste chance: 30. oktober 2016 kl. 23:59

Pandekagehuset i Lyngby Storcenter