Riga med operabillet

Udsolgt

Tag på i smukke og kulturrige Riga her til vinter. Du får fly fra København, 3-4 overnatninger på rost 4* hotel med morgenmad og billet til opera. Alle 3-nætters ophold er i weekenden. Afrejse på datoer fra oktober-januar.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Blot en lille times flyrejse fra København finder I Letlands hovedstad Riga. I år er det 25 siden, at Jerntæppet faldt, og den tidligere kommunistiske by er i dag en forførende hovedstad, som byder på rig historie, ny infrastruktur, moderne arkitektur og er ikke mindst en af Østersøområdets allersmukkeste byer.

Kom med GG Tours på denne skræddersyede rejse til Riga. Der er afrejse på datoer i oktober, november, december og januar, og du kan vælge om opholdet skal være med 3 eller 4 overnatninger. Alle 3-nætters ophold er i weekenden.  

Du skal bo midt i den charmerende middelalderbydel på det 4-stjernede Radi un Draugi. Et hotel, der på det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk er meget rost. Læs nogle af de rosende ord nedenfor.

Musikken spiller en afgørende rolle på Rigas kunstscene. Og derfor er der i rejsen inkluderet en billet til en stor operaoplevelse på Nationaloperaen i Riga. Alt efter afrejsedato kan I komme til at opleve La Traviata, Svanesøen, Flagermusen, Madame Butterfly, Rigoletto, Figaros Bryllup, Faust eller Macbeth. Der indgår næstbedste kategori billetter til alle forestillinger.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Riga t/r
  • 10 kg håndbagage
  • 3-4 overnatninger på 4* Radi un Draugi
  • Morgenmad alle dage
  • En operabillet af næstbedste kategori
  • Gratis Wi-Fi.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Du vælger afrejsedato og nætter, når du klikker 'køb nu'.

Tilkøb (bestilles og betales til GG Tours):

  • Ekstra bagage - kuffert på 20 kg - 325 kr
  • Eneværelsestillæg - 225 kr. pr. nat
  • Transfer fra lufthavnen-hotellet (privat taxa) - 85 kr. pr. pers. pr. vej
  • Ekstra opera- eller koncertbillet - fra 250 kr.
  • Guidet tur i Riga med lokal dansktalende guide - 25 € pr. person.
  • Barn (under 2 år) - 690 kr. (overnatning forældres seng)
  • Barn (2-11 år) - 1.990 kr. (ekstra opredning).

Rigas mange ansigter
Byen blev grundlagt i 1201 af den tyske biskop Albert og en af de mest betydningsfulde hansestæder. Riga var i det 17. århundrede den største by i det svenske rige (større end Stockholm) og var en af de vigtigste byer i Zarens Rusland.

Riga er en levende, dynamisk by med over en million indbyggere, som byder et på rivende kulturliv, hvor nyt og gammelt mødes. Riga er et mødested mellem øst og vest præget af tysk, skandinavisk og russisk kultur, men med sin helt egen sjæl og folklore, som kun findes i Baltikum.

De vigtigste seværdigheder i Riga er knyttet til byens historie og specielt den gamle bydel er seværdig. Her kan I gå på opdagelse i de smalle gader og stræder blandt håndværksboder, gallerier og caféer.

Byens oprindelse fra middelalderen ses særlig tydeligt i arkitekturen med spor af gotisk og barok arkitektur. Fra en senere periode er der en stor mængde bygninger i Jugend-stil, og på husfacaderne finder du finurlige tårne og smukke udsmykninger. Riga har flest af denne type bygninger i hele Europa, og det er netop derfor, at den historiske bykerne er med på UNESCOs verdensarvliste.

En anden nævneværdig seværdighed er Operahuset, som I kommer til at opleve i forbindelse med operakoncerten. Den smukke opera er fra 1863 og har fostret flere internationale stjerner såsom Inesa Galante, Elina Garanca, Kristine Opolais. Og her var selveste Richard Wagner operachef. 

Julen i Riga 
Vinterperioden er noget helt særligt i Riga. Man siger, at det første juletræ i Europa stod på domkirkepladsen i 1510, og det er en tradition, der holdes i hævd. Riga byder på flotte julemarkeder, og den gamle middelalderbydel er smukt pyntet og har flere spændende julemarkeder, som kan besøges perioden 28. november 2016 – 7. januar 2017. Riga er i modsætning til de fleste europæiske byer næsten altid snesikker, hvilket giver en helt speciel stemning.

Letland kom med i eurozonen i januar 2014 og tilbyder rigtig gode shoppingmuligheder og et rigt kulturliv og til et prisniveau, hvor alle absolut kan være med.

På rejsen er der endvidere mulighed for at få en guidet tur i byen af dansktalende guide i Riga. Kom rigtig tæt på byens seværdigheder og spændende historie med en vore lokale dansktalende guides. Turen skal tilkøbes hos GG Tours.

Ophold på rost 4* hotel
Hotellet Radi un Draug ligger i centrum af den gamle bydel, blot 5 minutters gang fra den historiske domkirke. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, komfort og høj service og en af Rigas bedst anbefalede restauranter, Niklavs, der serverer baltisk og nordisk fusionskøkken. Den rige morgenmadsbuffet serveres ligeledes i Restaurant Niklavs.

I hotellet er der desuden tilknyttet en elegant lounge samt en café-bar, som serverer forskellige cocktails. Og der er cafeer og restauranter på hvert gadehjørne i den hyggelige gamle bydel. Radi Un Draugi ligger lige rundt om hjørnet til Sankt Peters-kirken.

Hotellets værelser er lyse, rummelige og smukt designede i varme farver. I værelserne er der gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv, køleskab, aircondition, centralvarme, værdiboks, kabel-tv og faciliteter til at lave te og kaffe samt moderne badeværelse med hårtørrer.

Tripadvisor.dk er Radi un Draugi det sjette mest roste hotel i Riga, og har for de mange rosende ord fået et udmærkelsescertifikat. Folk siger bl.a.

"Dejligt hotel med super beliggenhed"

"Dette hotel kan stærkt anbefales til de rejsende som sætter pris på at bo centralt uden at gå på kompromis med komforten."

Overnattede september 2016.

"Fremragende"

"Smukt indrettet hotel, stort værelse og badeværelse, rent og pænt, hyggeligt personale og dejlig morgenmad. Tæt på "det hele". Kan varmt anbefales!."

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos GG Tours på go@ggtours.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra GG Tours.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på 26 24 49 35.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Riga t/r
10 kg håndbagage
3-4 overnatninger på 4* Radi un Draugi
Morgenmad alle dage
En operabillet af næstbedste kategori
Gratis Wi-Fi.

Tilkøb (bestilles og betales til GG Tours):

Ekstra bagage - kuffert på 20 kg - 325 kr
Eneværelsestillæg - 225 kr. pr. nat
Transfer fra lufthavnen-hotellet (privat taxa) - 85 kr. pr. pers. pr. vej
Ekstra opera- eller koncertbillet - fra 250 kr.
Guidet tur i Riga med lokal dansktalende guide - 25 € pr. person.
Barn (under 2 år) - 690 kr. (overnatning forældres seng)
Barn (2-11 år) - 1.990 kr. (ekstra opredning).

Alle 3 nætters ophold er i weekenden.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære
ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GG Tours

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K
Tlf.: 26 24 49 35 | CVR: 35031340 | go@ggtours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. oktober 2016 kl. 23:59

Riga med operabillet