Sønderjysk charme på Christie's

Sidste chance!

Oplev sønderjysk charme i særklasse med dette populære ophold på Christie's. Her bliver I forkælet med alt hvad hjertet begærer - bl.a. hjemmebag, 5-retters menu med sommelierens tilhørende vinmenu samt overnatning og fremragende morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Få tid til tosomhed og forkæl alle sanser med et vidunderligt ophold på Christie's Sdr. Hostrups Kro. Med dette ophold står den nemlig på fantastisk mad, hygge og idylliske oplevelser i det sønderjyske. 

Christie's Sdr. Hostrup Kro i Sdr. Hostrup har i mange år tiltrukket gæster fra nær og fjern med sin charme, lokale gastronomi og høje service og markerer sig i dag som et gastronomisk flagskib i det sønderjyske. 

Kroen er kendt for sit køkken, hvor kokkene hver dag gør lige lidt ekstra for, at gæsterne får en madoplevelse ud over det sædvanlige. Så kendt, at den er blevet et gastronomisk valfartssted, hvor der er tid og plads til rekreative stunder.

Urterne i maden kommer fra kroens urtehave - en af landets største. Og vinen kommer fra den store vinkælder, der rummer vine for enhver smag. Christie's er med i White Guide (guiden over Danmarks bedste restauranter), som slår fast, at kroen i den grad er et sted, hvor gastromien lever i allerbedste velgående. 

Men det er ikke kun maden, der gør Christie’s Sdr. Hostrup Kro til et besøg værd. Kroen har gennem tiden gennemgået adskillige udbygninger og fremstår i dag som en flot repræsentant for de sønderjyske kroer. I krostuen er der også omsorg for detaljen. Målsætningen for betjeningen på kroen er nemlig, at gæsterne skal opleve en højere grad af service, end de forventer.


Vælg mellem 2 dejlige kroophold

1 overnatning: Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst kl. 15.00 - 16.30
  • 5-retters gastronomimenu med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave. Dertil 5-retters vinmenu. Serveres kl. 18.30
  • Overnatning i stemningsfyldt hotelhytte 
  • Morgenbuffet med gratis bitter. Serveres ml. kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden
  • Check-ud senest kl. 10.30

SPOTpris 1.398 kr. Normalpris 2.990 kr. Spar 53 %

2 overnatninger: Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

1. dag

  • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst kl. 15.00 - kl. 16.30
  • 3-retters klassisk menu med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave. Serveres kl. 19.00.
  • Overnatning i stemningsfyldt Hotelhytte.

2. dag

  • Morgenbuffet med gratis bitter. Serveres ml. kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden.
  • Køkkenchefens 5-retters gastronomimenu med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave. Dertil 5-retters vinmenu. Serveres kl. 18.30.
  • Overnatning i stemningsfyldt Hotelhytte.

3. dag

  • Morgenbuffet med gratis bitter.
  • Udcheckning kl. 10.30.

SPOTpris 2.298 kr. Normalpris 3.996 kr. Spar 42 %

Ekstra nat

Det er muligt at tilkøbe en ekstra nat for 2 personer (vælges i købsprocessen)

SPOTpris 700 kr.

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. februar 2017. Dog skal opholdet være booket senest d. 1. december 2016.

Følgende perioder er ikke ledige: 21. dec. - 26. dec 2016 samt 30. dec. 2016 - 1. jan. 2017.

Obligatorisk tillæg: Miljøtillæg på 28 kr. pr. person pr. overnatning.

Evt. tillæg (betales direkte til hotellet) 

• Fredag er der et tillæg på 200 kr. pr. værelse.
• Lørdag og helligdage er der et tillæg på 400 kr. pr. værelse (almindelig søndag er ikke nogen helligdag, og der er hermed ikke noget tillæg). 
• Opgradering til Comfortværelse for kun 100 kr. pr. værelse pr. nat.
• Opgradering til Juniorsuite for kun 200 kr. pr. værelse pr. nat.
• Opgradering til Suite med spa eller dampbad for kun 400 kr. pr. værelse pr. nat.


Hotelhytter
Christie's  har 10 fritliggende Hotelhytter på ca. 22 kvm, alle af hotelværelses-standard og udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelserne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har egen lille overdækket terrasse med havemøbler.

Comfortværelser
Christie's  har 11 stemningsfyldte Comfortværelser, som ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv,

Juniorsuite
Christie's  har fire store og luksuriøse Juniorsuiter, hvor de fleste ligger på 1. sal på selve kroen, værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv.

Suite
På selve kroen finder I fire pragtfulde Suiter. Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32 – 48 kwm.


Egen, stor urtehave
Kvalitet er et af nøgleordene, og der bliver kræset for selv de mindste detaljer. Det vil I bl.a. opleve, når middagen serveres. De fleste grøntsager og urter kommer nemlig fra egen urtehave, som er en af landets største og smukkeste. Og kroen har sågar også sin egen røgovn. Derfor er køkkenet leveringsdygtige i delikatesser som hjemmerøget laks og kammuslinger.

Køkkenchefen sørger for, at I bliver taget med på en gastronomisk rejse garneret med smukke visuelle indtryk. Efter at have nydt middagen i den hyggelige restaurant, kan I nyde kaffen i den tilstødende pejsestue til lyden fra den knitrende pejs.

Stor vinkælder
Under jeres ophold vil I få lejlighed til at gå på opdagelse i den store, velplejede vinkælder på Christie´s Sdr. Hostrup Kro. Kælderen er baseret på et solidt udvalg af klassiske vine, så I kan både møde store navne og genoplive gamle bekendtskaber. Kælderen plejes af en stab af kyndige og veluddannede fagfolk, der er gavmilde med kompetente råd og anbefalinger.

Spil golf
Spiller I golf, så er der masser at glæde jer til. Christie's Sdr. Hostrup Kro samarbejder nemlig med Aabenraa Golfklub, Haderslev Golfklub samt Nordborg Golfklub, der alle ligger i køreafstand fra kroen. Med et ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro spiller I til reduceret green fee på alle de nævnte baner.

Tidsbestilling på golfbox www.golf.dk. Greenfees (145 kr. pr. person) købes og afhentes på Christie's Sdr. Hostrup Kro.

I forbindelse med jeres ophold kan det også anbefales at besøge Gråsten Slot, Ribe eller Rømø, hvor I alle steder vil kunne opleve de levende købstæder med hyggelige handelsstrøg og gamle velbevarede huse.

Flotte anbefalinger
Vi har sendt mange SPOTdealmedlemmer til kroen, og de giver en flot feedback. De skriver bl.a.:

"Vores forventninger blev til fulde indfriet. Alt var bare i top." Anmeldt i marts 2015.

"Meget pænt og rent. Utrolig imødekommende personale. Super godt og spændende mad." Anmeldt i marts 2015.

"Det var en helt fantastisk oplevelse , dejligt sted , man følte sig velkommen , den unge tjener i restauranten hun var helt noget for sig selv , en stjerne , og maden den drømmer vi om endnu!" Anmeldt i marts 2015.

"Hyggeligt sted, flinke værter og en overdådig 5-retters menu." Anmeldt i januar 2015.

Sådan booker du dit ophold:

1. Ring til Christies Sdr. Hostrup Kro og forhør om ledige datoer på telefon 74 61 34 46 alle hverdage mellem kl. 10.30 og 16.
2. Videresend dit værdibevis til info@christies.dk med påført aftalt dato.
3. Du modtager inden 24 timer en mailbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro.

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. februar 2017. Dog skal opholdet være booket senest d. 1. december 2016.

Bookingen er bindende 7 dage før ankomst. Vi anbefaler dog, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres desuden opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Vær opmærksom på, at booking på Christie's Sdr. Hostrup Kro kræver, at du har værdibeviset i elektronisk form. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager. 

Én unik kode gælder for et ophold med 1 eller 2 overnatninger.

1 overnatning: Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst kl. 15.00 - 16.30.
5-retters gastronomimenu med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave. Dertil 5-retters vinmenu. Serveres kl. 18.30.
Overnatning i stemningsfyldt Hotelhytte. 
Morgenbuffet med gratis bitter. Serveres ml. kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden.
Check-ud senest kl. 10.30.

2 overnatninger: Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

1. dag

Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst kl. 15.00 - kl. 16.30
3-retters klassisk menu med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave. Serveres kl. 19.00.
Overnatning i stemningsfyldt Hotelhytte.
2. dag

Morgenbuffet med gratis bitter. Serveres ml. kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden.
Køkkenchefens 5-retters gastronomimenu med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave. Dertil 5-retters vinmenu. Serveres kl. 18.30.
Overnatning i stemningsfyldt Hotelhytte.
3. dag

Morgenbuffet med gratis bitter.
Udcheckning kl. 10.30.

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. februar 2017. Dog skal opholdet være booket senest d. 1. december 2016.

Følgende perioder er ikke ledige: 21. dec. - 26. dec 2016 samt 30. dec. 2016 - 1. jan. 2017.

Obligatorisk tillæg: Miljøtillæg på 28 kr. pr. person pr. overnatning.

Evt. tillæg (betales direkte til hotellet) 

Fredag er der et tillæg på 200 kr. pr. værelse.
Lørdag og helligdage er der et tillæg på 400 kr. pr. værelse (almindelig søndag er ikke nogen helligdag, og der er hermed ikke noget tillæg). 
Opgradering til Comfortværelse for kun 100 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Juniorsuite for kun 200 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Suite med spa eller dampbad for kun 400 kr. pr. værelse pr. nat.

Hvis du køber mere end 1 overnatning, er der kun rengøring ved afrejse.

Øvrig information
Der er mulighed for at spille golf for kun 145 kr. pr. greenfee på Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub samt Nordborg Golfklub. Tidsbestilling på golfbox www.golf.dk, greenfees købes og afhentes på Christie's Sdr. Hostrup Kro.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Christie's Sdr. Hostrup Kro officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Christie's Sdr. Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa
Tlf.: 74 61 34 46 | CVR: 35480072 | info@christies.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. oktober 2016 kl. 23:59

Sønderjysk charme på Christie's