Frisørbehandling hos Frisøsen

Udsolgt

Få en unik frisøroplevelse hos Frisøsen i Indre By eller Christianshavn. Du kan vælge imellem klip, farve og reflekser. Du kan booke tid helt frem til 1. februar næste år.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Giv dit hår nyt liv og måske et nyt flot look med et besøg hos frisørsalonen Frisøsen. Du vil få ordnet håret af frisør Marlene Louisa, der på skift er i Frisøsens to saloner. 

Den ene ligger hjertet af det gamle København, Peder Hvitfeldts Stræde 7 – kun 2 minutters gang fra Kultorvet og 5 minutter fra Nørreport St. Den anden ligger på Christianshavn, Dronningensgade 55, som er i hjørnebutikken i Funkis-bygningen “Lagkagehuset” – 2 min. gang fra Christianshavn Metro.

At være i salonerne er som at være hjemme hos en cool veninde. Indretningen har mange smukke og skæve detaljer, og de kvindelige frisører er søde og med masser af humor.  

"Vi sætter en ære i, at du skal føle dig velkommen i rare omgivelser med en god atmosfære og i en ærlig uformel tone. Vi byder naturligvis kaffe, te, og vi er også leveringsdygtig i et glas rom, hvis det ønskes,' siger Marlene Louisa.


Vælg mellem:

  • Herreklip inkl. kur eller skægretning: SPOTpris 335 kr. Normalpris 670 kr. Spar 50 %
  • Dameklip inkl. kur: SPOTpris 395 kr. Normalpris 790 kr. Spar 50%
  • Farve kort/bund inkl. kur: SPOTpris 595 kr. Normalpris 850 kr. Spar 30 %
  • Farve page inkl. kur (max. skulderlængde): SPOTpris 735 kr. Normalpris 1.050 kr. Spar 30 %
  • Farve langt inkl. kur: SPOTpris 805 kr. Normalpris 1.150 kr. Spar 30 %
  • Reflekser kort: SPOTpris 525 kr. Normalpris 750 kr. Spar 30 %
  • Reflekser page (skulderlængde): SPOTpris 805 kr. Normalpris 1.150 kr. Spar 30 %
  • Reflekser langt: SPOTpris 875 kr. Normalpris 1.250 kr. Spar 30 %

Der kan købes op til 2 behandlinger per person.

Bemærk
Der er pga. travlhed i december få ledige tider der og det er ikke muligt at booke online. Hvis du ønsker tid i december kontakt da Marlene Louisa på mobil 22 44 39 83


Marlena Louisa har en stor erfaring, interesse for det sidste nye og ikke mindst et naturligt talent for frisørfaget. Og så er det vigtigt for hende at give dig en personlig behandling.

'Vi har altid tid til at lytte og rådgive dig om, hvad der passer til din ansigtsform og stil, så du får en behandling, du vil blive glad for længe efter, du har forladt salonen,' siger Marlene Louisa.

De fleste af produkterne er uden unødvendige kemikalier, parabener, sulfater og parfume. De arbejder mest i traditionelle naturlige hårfarver. Hvis du ønsker det, kan de også vejlede dig helt uden om bestemte indholdsstoffer.

Vælg din behandling under 'sådan køber du' og få en skøn frisøroplevelse! 

Du booker tid på http://frisoesen.dk. Tast "SPOTdeal" og book hos Marlene Louisa Johansen. 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for den valgte behandling hos Frisøsen.

Der kan købes op til 2 behandlinger per person.

Værdibeviset kan indløses til og med 1. februar2017. Der er pga. travlhed i december få ledige tider der. Hvis du ønsker tid i december kontakt da Marlene Louisa på mobil 22 44 39 83 eller Christianshavn: 33 91 35 92/Indre By: 33 91 35 91.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Frisøsen.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frisøsen

Peter Hvitfeldtsgade 55, 1420 København K
Tlf.: 33 91 35 91 | CVR: 21609692 | Frisosen.chrhavn@hairtools.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. oktober 2016 kl. 23:59

Frisørbehandling hos Frisøsen