12 fl. anmelderrost rødvin

Sidste chance!

Få 6 fl. anmelderrost rødvin fra Italien og 6 fl. guldmedalje-vinder fra Sydafrika kun 675 kr. 6 fl. Oroperla Puglia Rosso 2014 og 6 fl. Pridelands Specially Selected Shiraz/Mourvedre 2014.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Oroperla Puglia Rosso 2014
Oroperla Puglia Rosso 2014 er en rigtig dejlig rødvin fra Puglia-området i Italien. Her er kælet for detaljerne i fremstillingen af denne italiener. En frisk, intensiv, kraftig og harmonisk rødvin. 

Oroperla Puglia Rosso er lavet af Montepulciano, Aglianico og Uva di Troia-druerne for at udnytte de enkelte druers karakteristika og derved opnå en dejlig velsmagende rødvin.

Oroperla fremstår flot dyb rød i glasset. Duften og smagen byder på friske frugter, bær, krydderier samt vanilje. Vinen er fyldig med bløde balancerede tanniner. En vin I flot balance med varme og god eftersmag.

Serveres optimalt sammen med rødt kød og vildt, men er også en dejlig ledsager til et bredt udvalg af gode oste. Serveres ved 16–18°C og kan med fordel åbnes 1/2 -1 time før servering.

Vinen har netop modtaget flotte 5 stjerner af FinansBureauet.dk, som skriver følgende:

"Dejlig ukompliceret syditaliensk sag med sødlig næse med solbærbusk og tobak og fyldig og opulent mund med kirsebærsødme og toner af oregano og lakrids. Godt køb til prisen."

Derudover har den fået 93 Point af Luca Maroni – Italiens Vinguru og 5 stjerner ud af 5 fra VinAvisen.

Område: Italien, Puglia - Alkohol: 14 % Druer: Montepulicano, Aglianico, Uva Di Troia.

Pridelands Specially Selected Shiraz/Mourvedre 2014                 
Sydafrikansk kraftkarl lavet på druerne Shiraz og Mourvedre. Pridelands Specially Selected kommer fra Coastal Region i Sydafrika og er blevet belønnet med den højeste udmærkelse fra Berliner Wein Trophy, nemlig en guldmedalje for den fine kvalitet.

Det er en kraftfuld og varm vin i smag og duft. Masser af frugt præger vinen. En meget harmonisk og åben vin som rammer utrolig bredt. Det er en forholdsvis kraftfuld og intens vin med nuanceret og mellemlang eftersmag. En vin der kan drikkes tirsdag aften til pasta-kødsovs, men også til fin middag sammen med nogle gode bøffer, eller god grillmad.

Vinen er lavet af den prisvindende vinmager Andrew George, som står bag et utal af store prisvindende vine fra Sydafrika. En glimrende rødvin, der kan bruges til hverdag og fest.

Område: Sydafrika, Coastel - Alkohol: 14 % Druer: Shiraz/Mourvedre.

Forventet leveringsdato: Senest 24. oktober 2016.

Du skal ikke foretage dig yderligere.Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. Produktet bliver leveret til den angivne adresse.

Forventet leveringsdato: Senest 24. oktober 2016.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 fl. Oroperla Puglia Rosso 2014 og 6 fl. Pridelands Specially Selected Shiraz/Mourvedre 2014.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Vin Med Mere.dk

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

VIN MED MERE.DK

Essen 17, 6000 Kolding
Tlf.: 22 99 14 55 | CVR: 35523510 | kundeservice@vinmedmere.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. oktober 2016 kl. 23:59

12 fl. anmelderrost rødvin