Romantik & forkælelse på Skrøbelev Gods

Sidste chance!

Sæt fokus på tosomhed og romantik med et skønt ophold på Skrøbelev Gods, hvor I forkæles med god mad og afslapning i stemningsfulde omgivelser. Overnatning i dobbeltværelse fra 1.196 kr. eller overnatning i suite med jacuzzi fra 1.696 kr. for 2.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Skrøbelev Gods er en historisk perle og en sjælden mulighed for at få en oplevelse i særklasse. Et ophold på godset er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage, men stadig få den fulde luksusoplevelse.

Godsets italiensk inspirerede riddersal - som også fungerer som godsets restaurant - har åben pejs i begge ender, og menuerne er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og specialiteter. Rammerne er dermed sat for en hyggelig og romantisk aften med den, du holder af.

En historisk velbevaret perle
Skrøbelev Gods ligger smukt i naturen på Langeland i de omgivelser, som H. C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'. Godset blev grundlagt i 1669 og gennemgik i 2007-2010 en totalrenovering, så stedet i dag fremstår som en historisk velbevaret perle. Her kan du nyde et glas hvidvin under det over 300 år gamle kastanjetræ i haven, læse en bog i græsset eller nyde stilheden på en bænk ved voldgraven.

Godset er i dag rent liebhaveri. Det udstråler en svunden storhed, og man kommer nemt til at føle sig som greven eller grevinden på godset, når man sidder i den smukke franskinspirerede atriumgård eller bevæger sig rundt i riddersalen og de imponerende rum med flotte dekorative lofter, antikke slotsmøbler, guldspejle og krystallysekroner.


Tilbuddet gælder for et af følgende ophold for 2 personer i delt værelse: 

Ophold med overnatning i dobbeltværelse:

  • Rundvisning på godset
  • 2-retters middag
  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
  • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
  • Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

SPOTpris 1.196 kr. for 2 personer. Normalpris 2.636 kr. Spar 54 %

eller

Ophold med overnatning i suite med jacuzzi:

  • Rundvisning på godset
  • 2-retters middag
  • 1 overnatning i suite med egen jacuzzi
  • Morgenbuffet med frisk frugt
  • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter.
  • Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

SPOTpris 1.696 kr. for 2 personer. Normalpris 3.440 kr. Spar 50 %


Indløsning

  • Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med 1. april 2017. Bemærk dog weekendtillæg.
  • Indtjekning fra kl. 15.00 og udtjekning kl. 11.00.

Tillæg og tilkøb:

  • Miljøafgift: 75 kr. pr. person pr. dag
  • Helligdag og weekend: Ved ophold på en helligdag eller i weekend er der et tillæg på 300 kr. pr. nat pr. værelse.
  • 5-retter: Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter.

Evt. tilkøb eller forespørgsler rettes til Skrøbelev Gods.

I forbindelse med begge ophold kan I komme med på en spændende rundvisning på godset, der oftest gennemføres af godsejeren selv. Der er også mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter i området og rabat over Storebæltsbroen. Der er gratis parkering og internet.


Traditionsrigt køkken 
I godsets rustikke kælder findes en hyggelig, stemningsfyldt vinkælder med pejsestue. Her kan I begynde aftenen med et lille glas i de rette rammer. Og i den smukke riddersal med de brede egetræsplankegulve, stuklofter, og antikke krystallysekroner, kan I nyde en aften, I sent vil glemme. Godsets italiensk inspirerede riddersal - som også fungerer som godsets restaurant - har åben pejs i begge ender, og rammerne er dermed sat for en hyggelig aften med den, du holder af.

God mad og god service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og specialiteter. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og maden af høj kvalitet serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Kødet kommer bl.a. fra det kendte Kildegaarden, der leverer noget af det bedste danske kødkvæg.

I den smukke restaurant på Skrøbelev Gods kan I få serveret op til fem velsmagende retter og gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Frankrig og Italien.

Efter middagen kan I slappe af med en kaffe og cognac foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler eller i godsets vinkælder.
Ved henvendelse i receptionen, kan I få det gamle gods’ spændende og finurlige historie levende fortalt - og bl.a høre fortællingen om den sidste hængning på Langeland i 1834.

Og hvis du synes du kender stedet, så er det måske fordi godset er blevet benyttet af DR i forbindelse med en boot camp i X-Faktor.


Glæd dig til ...
Fra Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad Rudkøbing med bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader. Der er rig mulighed for oplevelser i området. I kan naturligvis slappe af, bade fra stranden, gå en tur eller leje en cykel og opleve Langeland i en fart, hvor du både kan dufte blomsterne og høre fuglenes kvidren.

Vejen er kort til en nat i himmerige
Turen fra København til Skrøbelev Gods på Langeland tager kun godt og vel 2 timer. Nogenlunde samme transporttid skal der regnes med fra Aarhus.

Spil golf på Langeland
Der er mulighed for at spille golf på Langelands- eller Svendborgs Golfklub.

Besøg en vingård
Der findes flere interessante vingårde på Fyn og Langeland, som er et besøg værd, og hvor du med udsigt over vinmarker kan smage på gårdens høst. Er der noget, der falder i din smag, kan flasker også købes. Gårdene har også vinsmagninger og rundvisninger - et par eksempler er Skaarupøre Vingård, Søbanke Vingård, Langedil Vin, Frørup Vingård og Vejstrupvin.

Sådan skriver tidligere gæster på Tripadvisor om Skrøbelev Gods:

Top top top top kvalitet
Vi er netop hjemvendt fra den skønneste ophold på Skrøbelevgods - dette kan klart anbefales til både unge og ældre , vi kommer helt sikkert igen mange gange. Omgivelserne, værelset, maden, ja alting var bare i top. Har aldrig været mere afslappet og glad for et ophold Ville gi' 10 stjerner hvis jeg kunne!

Anmeldt december 2015.

Et utroligt dejligt ophold!
Meget imødekommende og venligt personale, gode og hyggelige stuer til at drikke kaffen og spise den lækre kringle i, utrolig lækker og veltillavet mad i den flotte riddersal med rigtig god betjening. Hyggeligt værelse, kort sagt, et ophold vi nød rigtig meget!

Anmeldt oktober 2015.

Skønt, skønt sted....
Fantastisk, autentisk sted, som sjældent ses i Danmark. Personalet, værelserne, maden og drikkevarerne var i top. Vinkælderen virkelig hyggelig og meget imponerende. ALT spillede 100 %, og når man nu har kunder med, så er det bare en ren fornøjelse at være et sted som dette, hvor der var styr på tingene fra start til slut. Tak og vi ses...
Anmeldt september 2015

Meget romantisk og afslappende!
Vi siger hermed tusind tak for en virkelig positiv oplevelse af Skrøbelev Gods. Vi indlogerede os i et virkelig flot værelse hvor vi kort tid efter ankomsten fik serveret kaffe og hjemmebagt kringle. 

Super start på et godt ophold. Om aftenen nød vi en pragtfuld middag ovre i riddersalen. Meget smagfuldt og lækre retter der blev serveret. En meget hyggeligt stemning med ild i pejsen, klassisk musik og behageligt lys i riddersalen.
Dejlig oplevelse.

Alt i alt levede det op til forventningerne og mere til.
Mange hilsner fra
Michelle og David.

Anmeldt marts 2015.

Efter du har købt opholdet, reserverer du dit ophold på telefon 62 51 45 31 eller på mail: info@skrobelevgods.dk - Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Værdibeviset kan anvendes til og med den 1. april 2017.
Indtjekning fra kl. 15.00 og udtjekning kl. 11.00.

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt den ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

En unik kode gælder for det valgte ophold for to personer i delt værelse. 

1) Ophold med overnatning i dobbeltværelse:
Rundvisning på godset
2-retters middag
1 overnatning i dobbeltværelse
Morgenbuffet med frisk frugt
Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

eller

2) Ophold med overnatning i suite med jacuzzi:
Rundvisning på godset
2-retters middag
1 overnatning i suite med egen jacuzzi
Morgenbuffet med frisk frugt
Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter.
Ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen

Tillæg og tilkøb
Miljøafgift: 75 kr. pr. person pr. dag
Helligdag og weekend: Ved ophold på en helligdag eller i weekend er der et tillæg på 300 kr. pr. nat pr. værelse.
5-retter: Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter.

Evt. tilkøb eller forespørgsler rettes til Skrøbelev Gods.

Der er mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter i området og rabat over Storebæltsbroen. Der er gratis parkering og internet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Skrøbelev Gods officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Skrøbelev Gods. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing - Denmark
Tlf.: 62 51 45 31 | CVR: 36021403 | info@skrobelevgods.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. oktober 2016 kl. 23:59

Romantik & forkælelse på Skrøbelev Gods