STRANDHOTEL STRANDE VED KIEL

Sidste chance!

Slap af og nyd tosomheden med denne miniferie på Strandhotel Strande ved Kiel. Badehotellet ligger fantastisk smukt ud til Kielerfjorden og byder på en hyggelig maritim atmosfære og en god restaurant.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Badehotellet Standhotel Strande ligger i naturskønne omgivelser lige ud til Kielerfjorden i det tyske Slesvig-Holsten. Der er blot 2 minutters gang fra stranden ved Østersøen i Strande og 15 km nord for delstatens hovedstad Kiel. I vil derfor her have en perfekt placeret base for både naturferie og/eller storbyferie. Men strandhotellets hyggelige, maritime atmosfære og dejlige faciliteter gør, at I også blot kan tilbringe jeres mineferie der.      

Se video fra hotellet her:


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Morgenmad (begge dage)
  • 2-retters middag (begge dage)
  • 1 glas prosecco
  • Adgang til sauna.

SPOTpris: 1.595 kr. for 2 personer. Normalpris: 3.135 kr. Spar 49 %.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage indtil d. 30. april 2017. Dog ikke i perioden d. 25. december - 01. januar, samt d. 12. - 20. april.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Vindrose Rejser):
• Ekstra overnatning for 2 personer (inkl. morgemad og middag) - 795 kr.


Skøn maritim atmosfære
Badehotellet har en skøn maritim atmosfære. Indretningen er lys og smuk med mange maritime detaljer. Og beliggenheden ved bredden af Kiel Fjord giver en fantastisk udsigt over Østersøen fra de fleste af værelserne, hotellets restaurant, vinterhaven og terrassen. 

Hotellet har 29 værelser, der er individuelt møblerede. Med et moderne og lyst design udstråler hvert værelse sin egen charme og tilbyder alle de bekvemmeligheder, du kan ønske dig. De har alle satellit-tv, skrivebord, værdiboks og eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Der er desuden gratis WiFi.

God restaurant med vinkælder
Hotellets restaurant, Riva, er et godt spisested, hvor du får regionale og sæsonbetonede retter, som regionale specialiteter og friskfangede fisk i alle variationer. Hotellet har en stor vinkælder med fantastiske vine til yderst fornuftige priser. Der er udvalg på ca. 200 vine, med mange forskellige årgange og områder. Se evt. deres vinkort her

Morgenmaden er værd at stå op til. Her møder du et overflødighedshorn af friske og lækre ting som bl.a. smoothies, hjemmelavet granola, yoghurt og frugtsalat. Dertil er der også regionale pålæg, friske salater, syltetøj, honning, croissanter, rundstykker samt et udvalg af lokale oste fra Slesvig-Holsten. 

Welness på hotellet
Hotellet har egen finsk sauna, en stor regnskov-bruser samt et afslapningsrum med vand og en frugt. I nærheden er der forskellige wellnessmuligheder på steder, som hotellet samarbejder med. Bl.a. ligger Meridian Spa kun 15 minutter væk fra hotellet og tilbyder, på et areal på over 4200 m2, et stort fitness-område og et wellness-område med tagterrasse, pool og saunaer.

Aktiviteter og oplevelser
Der er rig mulighed for lange gåture langs strande med områdets mange kilometer sandstrande. Der er også 3 nærliggende golfbaner med i alt 63 huller. Nu I har bil med er det oplagt at køre til Kiel, der kun ligger 20 minutters kørsel væk. I kan også tage hele vejen til Hamborg - der er 110 km til Hamborgs centrum. 

Kiel er hovedstanden i delstaten, Schleswig Holsten – en stor by med historie tilbage fra det 6. århundrede. Byen er især kendt for sine stolte sejler-traditioner og deres årlige regatta, som er verdens største.

Kiel har desuden en hyggelig gammel bydel, hvor et besøg i Nikolai Kirken kan anbefales. Byens mange museer gør også, at det er let at bruge nogle dage i byen. Laboe Naval Memorial er også et besøg værd. Specielt en guidet rundtur i ubåden, som ligger lige ved siden af, er utrolig interessant.

Byen er spækket med gode restauranter og hyggelige cafeer. Derudover kan jeres shopping-lyst også blive stillet, da byen har en attraktiv gågade med alle de store mærker repræsenteret, samt et stort indkøbscenter.          

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail

mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer og inkluderer:

2 overnatninger i dobbeltværelse
Morgenmad (begge dage)
2-retters middag (begge dage)
1 glas prosecco
Adgang til sauna.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage indtil d. 30. april 2017. Dog ikke i perioden d. 25. december - 01. januar, samt d. 12. - 20. april.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Vindrose Rejser):
• Ekstra overnatning for 2 personer (inkl. morgemad og middag) - 795 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til
Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 14. oktober 2016 kl. 23:59

STRANDHOTEL STRANDE VED KIEL