Langtidskrydstogt til Det Indiske Ocean

Sidste chance!

Sejl på første klasse med Costa neoClassica til paradisøerne Maldiverne eller fortsæt den eksotiske tur til Sri Lanka og Indien. Afrejse 27. november 2016 fra kr. 11.990 – INTET SINGLETILLÆG.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Krydstogtskibet Costa neoClassica forlader Europa og den kolde vinter d. 27. november og sætter kursen mod fjerne kyster, hvor du er sikret 3-4 uger i lune temperaturer og med masser af sol. 

På dette krydstogt får du store oplevelser, allerede inden du er fremme i det Indiske Ocean. Du starter med at sejle ned gennem Middelhavet, hvor et smut til Rom kan nås fra anløbet Civitavecchia, og skønne øer som Sicilien og Kreta anløbes.

Og ugerne ombord på Costa neoClassic er en oplevelse i sig selv. Du sejler med rederiets mindste og mest eksklusive skibstype, hvor du får service, mad og atmosfære udover det sædvanlige.

Du sejler gennem den kendte Suez-kanal, som er ca. 160 km lang og de fleste steder så smal, at ikke to store skibe kan passere hinanden. En unik sejlads forbi ørken, oaser og små byer, hvor der kan forekomme ventetid, da du sejler i konvoj og undervejs måske skal afvente en ”vigeplads”, hvis en nordgående konvoj skal passere.

Du fortsætter gennem Suez-golfen og passerer syd om Sharm El Sheik op i Golfen af Aqaba mod byen Aqaba i Jordan, hvor du bl.a. har mulighed for at købe udflugt til fascinerende Petra. Herefter venter den israelske ferieby Eilat, hvor du kan nyde den fantastiske strand eller tage en ekstraordinær oplevelse med en tur til Det Døde Hav og få muddermad, hvilket jo ikke er hverdagskost.

Efter nogle oplevelsesrige dage sejler du ned mod Røde Havet, hvor du flyder igennem i roligt tempo på flot vand mod Aden-golfen, hvor du snart er fremme i Oman. Her anløbes den sydvendte by Salalah, inden kursen for alvor sættes mod fjerne kyster.

De næste par dage flyder du gennem det Arabiske Hav og har snart de fjerne kyster i det Indiske Ocean i sigte. Den 15. december anløbes Male, som er hovedstaden for øriget Maldiverne – der består af godt 1100 øer, hvoraf dog kun et par hundrede er beboede. Du anløber den 15. december til middag, og rejser du på den korte tur på næsten 3 uger, er turen ved at finde sin afslutning. Du flyver hjem fra Maldiverne den 16. december.

Vælger du den lange tur har du virkelig følelsen af at være gået i ”Havannas” fodspor med anløb ved fjerne kyster. Costa neoClassica bliver liggende i Male 2½ dag, inden du fortsætter mod Sri Lanka, hvor du anløber øens største by Colombo. Inden du når millionbyen Mumbai, anløber du Mormugao bedre kendt som ferieparadiset Goa. Den tidligere portugisiske koloni har masser at byde på, og du vil opleve, at området er værd at vende tilbage til en anden god gang.

Sidste stop på turen er Mumbai, det tidligere Bombay, som også er endestationen. Men inden du forlader skibet, har du en hel dag til at opleve byen, og de kæmpe kontraster den byder på. Godt midnat mellem 22. og 23. december køres du til lufthavnen for hjemrejse, og du lander i København den 23. december ved middagstid.

Inkl. på rejsen er:

· Fly København-Nice og Maldiverne eller Indien-København
· 20 kg bagage plus håndbagage
· Catering på hjemrejse fly
· Transfers*
· 19 eller 26 nætters krydstogt
· Helpension på skibet med valgmenu og fri dining
· Fri adgang til skibets buffet i åbningstid
· Fri adgang til underholdning
· Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
· Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
· Daglig rengøring
· Rejsedokumentpung
· Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

*Transfer ved afstigning på Maldiverne er på egen hånd, da der kun er ganske kort afstand og ikke arrangeret transport. Båden til lufthavnen koster ca. kr. 10 per person.

20 dage/19 nætter fra Italien til Maldiverne:

Pris er per person v. 1 eller 2 personer:
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr. Normalpris 22.254 kr. Spar 46 %
Udvendig kahyt Classic: SPOTpris 14.590 kr. Normalpris 25.954 kr. Spar 43 %
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 15.590 kr. Normalpris 28.244 kr. Spar 44 %

27 dage/26 nætter fra Italien til Mumbai 

Pris er per person v. 1 eller 2 personer:
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 27.174 kr. Spar 48 %
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris 30.124 kr. Spar 50 %
Udvendig kahyt Classic: SPOTpris 16.590 kr. Normalpris 32.204 kr. Spar 48 %
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 17.590 kr. Normalpris 35.344 kr. Spar 50 %

Bemærk, intet tillæg for enekahyt!!

Ekskl.:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

· Obligatorisk serviceafgift på 10 euro per person per dag - afregnes på skibet
· Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
· Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord
· Udflugter
· Visum til Sri Lanka og Indien.

Rejserute:

Dag 1:                 Fly til Nice – transfer til skibet og afsejling fra Savona kl. 17.00

Dag 2:                 Kl. 08.00 ankomst Civitavecchia (Italien v. Rom). Afgang kl. 18.00
Dag 3:                 Kl. 13.00 ankomst Messina (Sicilien). Afgang kl. 19.00
Dag 4:                 Kl. 13.00 ankomst Agostoli (Kefalonia). Afgang kl. 18.30
Dag 5:                 Kl. 13.00 ankomst Heraklion (Kreta). Afgang kl. 19.00
Dag 6 - 8:           På havet – transit gennem Suez-kanalen
Dag 9:                 Kl. 09.00 ankomst Aqaba (Jordan). Afgang kl. 23.00
Dag 10:              Kl. 01.00 ankomst Eilat. Afgang kl. 19.00
Dag 11-14:        På havet – gennem Røde Havet
Dag 15:              Kl. 07.00 ankomst Salalah (Oman). Afgang kl. 18.00
Dag 16-18:        På havet
Dag 19:              Kl. 08.00 ankomst Male (Maldiverne).
Dag 20:              Maldiverne. (fly til København afgår kl. 10.15 for hjemrejsende gæster)
Dag 21:              Kl. 20.00 afgang Male (Maldiverne).
Dag 22:              På havet
Dag 23:              Kl. 07.00 ankomst Colombo (Sri Lanka). Afgang kl. 17.00
Dag 24:              På havet
Dag 25:              Kl. 09.30 ankomst Mormugao (Goa/Indien). Afgang kl. 17.00
Dag 26:              Kl. 08.00 ankomst Mumbai (Indien).
Dag 27:              Kl. 00.30 ca. afgang fra skibet mod lufthavnen. Hjemkomst 23. december godt middag.

Livet ombord på Costa neoClassica

Mad og drikke
Opholdet på Costa neoClassica er med helpension. Ombord på neo-skibene gøres der ekstra meget ud af maden, og der er stor fokus på, at det er lækkert og indbydende. De har allieret sig med nogle af Italiens førende kokke for at lave de helt rigtige madkoncepter.

Du vælger selv, om du ønsker at indtage en veltilberedt middag i restauranten, hvor du selv sammensætter dine daglige middage, eller alternativt vil have friheden oved at gå i skibets buffet, som byder på dejlige lækkerier. I buffeten er fri vand, kaffe og te i åbningstiden, som fremgår af dagsprogrammet på skibet.

I skibets restaurant kan du komme, når du har lyst indenfor åbningstiderne.

Derudover kan der - mod ekstra betaling - reserveres bord i Samsara Club restaurant, Grill og Pizzaria.

På skibet er i alt 7 barer og lounger herunder vinbar, kaffebar og på denne tur ikke mindst udendørs poolbar. Du kan købe drikkevarer individuelt eller ombord købe forskellige drikkepakker, som ofte er fordelagtige.

Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Skal du forkæles lidt eller have benene rørt kan et besøg i fitnesscenteret anbefales – her har du en fantastisk panoramaudsigt. Der er også joggingbane på dækket, ligesom du mod betaling kan benytte det flotte Samsara Spa-område, hvor der også tilbydes forskellige behandlinger. Udendørs på soldækket findes poolområde og to whirlpools til fri afbenyttelse.

Om aftenen kan du hygge dig i Loungen, som er show og dansebar, tage en rolig stund i biblioteket eller prøve lykken i det flotte Casino.

NeoCollection-konceptet er med stor fokus på service og afslapning, og netop disse skibe drager fordel af deres mindre størrelse, gør det muligt at anløbe mindre havne, og derudover har de som udgangspunkt også fokus på længere ophold på de mest interessante anløb. NeoClassica har for nyligt gennemgået en større renovering og fremstår i dag både elegant og charmerende. 

Praktiske informationer
Enekahytsstillæg = kr. 0

På dette krydstogt kan vi tilbyde enekahytter uden det koster ekstra. Du vælger selv din kahytstype og køber blot en deal.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af et dansk pas, der er gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomst. Har du ikke dansk pas, skal du undersøge kravene hos de respektive myndigheder.

Derudover kræves der er visum til Sri Lanka og Indien.

Se mere ang. visum til Sri Lanka: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/sri-lanka-pas-og-visum

Se mere ang. visum til Indien: http://indien.um.dk/da/rejse-og-ophold/visakrav-for-danskere-rejsende-til-indien---nye-indiske-visumregler-for-turister

Vi gør opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar, at rejsedokumenterne er i orden ved afrejse.

Vaccinationer
Vi anbefaler, at du taler med egen læge om eventuelle anbefalinger af vaccinationer under hensyntagen til turens art.

Forsikringer
Du rejser udenfor Europa og anbefales derfor på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker sygdom og hjemtransport. Forhør dig hos eget forsikringsselskab eller Øster Lindet.

Ønsker du afbestillingsforsikring v. sygdom, kan denne tegnes hos Øster Lindet. Den koster 6% af rejsens pris, men forhør dig også om denne hos eget forsikringsselskab.

Servicegebyr
Der er et obligatorisk servicegebyr på 10 euro per person per dag, som opkræves på skibet.

Udflugter
Ombord kan du købe mange interessante udflugter ved de forskellige anløb, men der er så absolut også den mulighed at tage i land på egen hånd og få store oplevelser.

Transport
27/11. Mødetid i København ca. kl. 05.30 og direkte fly til Nice. I Nice er der transfer til skibet, hvor du er fremme midt på eftermiddagen, hvor der straks er ombordstigning.

16/12. Mødetid i Male lufthavn kl. 08.00. Afgang kl. 10.15 med ankomst København kl. 19.40. 2 timers ophold i Doha, hvor der er flyskift.

Du ankommer til krydstogtshavnen i hovedbyen Male og herfra er der både til lufthavnen, som er beliggende på nabo øen. Der afgår både hele tiden og prisen er ca. 10 kr. per person.

23/12. Afgang fra skibet ca. kl. 00.30 og transfer til lufthavnen i Mumbai. Afgang kl. 04.15 med ankomst København kl. 12.20. 2 timer og 15 min. i Dubai for flyskift.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.
Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:
* Fulde navne på alle rejsende som i passet
* Fødselsdato
* Et mobiltelefonnummer per kahyt
* Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
* Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Tilbuddet er for 1 person v. min 2 personer pr. kahyt og inkluderer:

· Fly København-Nice og Maldiverne eller Indien-København
· 20 kg bagage plus håndbagage
· Catering på hjemrejsefly
· Transfers*
· 19 eller 26 nætters krydstogt
· Helpension på skibet med valgmenu og fri dining
· Fri adgang til skibets buffet i åbningstid
· Fri adgang til underholdning
· Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
· Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
· Daglig rengøring
· Rejsedokumentpung
· Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

*Transfer ved afstigning på Maldiverne er på egen hånd, da der kun er ganske kort afstand og arrangeret transport ikke er muligt. Båden til lufthavnen koster ca. kr. 10 per person.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

· Obligatorisk serviceafgift på 10 euro per person per dag - afregnes på skibet
· Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
· Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord
· Udflugter
· Visum til Sri Lanka og Indien

VIGTIG INFORMATION
Ved modtagelse af dit rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten ligeledes er korrekte.

Pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenter i orden – vær især opmærksom på VISA og FORSIKRINGER.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. 

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Det er en lang tur og ændringer i anløb og ophold kan være nødvendige.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets service-desk for afhjælpning.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindet og krydstogtsrederiets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. oktober 2016 kl. 23:59

Langtidskrydstogt til Det Indiske Ocean