Årets hjerteæske fra Frederiksberg Chokolade

Sidste chance!

Du kan byde gæster på lækre julegodter eller have en god værtindegave hjemme med årets hjerteæske fra Frederiksberg Chokolade. Hjerteæsken er i metal og med i alt 400 gram julegodter.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

December er som bekendt hjerternes tid, og er der noget bedre end at glæde dem, vi holder af? Forkæl din familie, kæreste eller gode venner med årets hjerteæske fra Frederiksberg Chokolade. Og mangler du den perfekte værtinde- eller mandelgave, er hjerteæskerne et sikkert valg. 

I snart 100 år har butikken på Frederiksberg Allé haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Modtageren er derfor garanteret en udsøgt chokoladeoplevelse. 

Et godt tip: Hjerteæskerne fra Frederiksberg Chokolade er så dekorative, at de sagtens kan bruges igen! Fyld dem fx med småkager, te eller kaffe. Du kan også tage forbi Frederiksberg Chokolade til januar og få dåserne fyldt op med revet chokolade (til alm. pris), som kan drysses over din cappucino eller dessertanretning.


Du får:

  • Chokolade Hjerteæske (metal) med 400 gram blandet chokolade; 150 gram marcipanhjerter; 250 gram blandet med fyldte og rene chokolader. Eksempler på fyldte og rene chokolader kan være: julens krydderier og orangemandel, lys hasselnød, karamelbrick og hvid brick med lakridskrymmel.

SPOTpris 189 kr. Normalpris 305 kr. Spar 38 %.

Hjertesæsken kan afhentes hos Frederiksberg Chokolade fra den 9. november - 26. november 2016.


Hos Frederiksberg Chokolade er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen. 

Orangegrene skal have trukket i Grand Marnier i op til seks måneder, og skal der bruges cognac, skal det være den fineste af slagsen – eksempelvis Grande Fine Champagne fra cognachuset Logis de la Mothe i hjertet af Cognac Distriktet.

Sådan lyder det klare budskab fra Tina Jacobsen Wilstrup, der er uddannet konditor, og som siden 1996 har været kvinden bag den anerkendte, gamle Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Hjertesæsken kan afhentes hos Frederiksberg Chokolade fra den 9. november - 26. november 2016.

Husk, at medbringe udprintet værdibevis.

Obs! D. 26. november er absolut sidste dag for afhentning. Efter denne dag gives overskydende kalendre til velgørende formål

Én unik kode gælder for én hjerteæske fra Frederiksberg Chokolade.

Begrænset lager til salg!

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Frederiksberg Chokolade.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. oktober 2016 kl. 23:59

Årets hjerteæske fra Frederiksberg Chokolade