Effektiv træning i hjemmet med træningsmaskiner

Sidste chance!

Kom i form eller hold formen ved lige derhjemme med en mavebænk, rygtræner eller ministepper og træn mave, ryg, balder, lår og meget andet efter dit behov. Udstyret fra apuls er robust og i lækker kvalitet og prisen er inklusive fragt.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Træn, når det passer dig! Motivationen kan være langt væk, når man først skal pakke tøj og bevæge sig ned i fitnesscenteret, som desuden koster mange penge. 

Men måske kan du løse problemet problemet med dette tilbud, hvor du kan vælge mellem mavebænk, rygtræner eller ministepper fra Aplus.

cPro9 SitUp Mavebænk
cPro9 SitUp Mavebænk med en stærk konstruktion og et flot sort design. Mavebænken fra cPro9 har en ramme i 50 mm profilrør, som gør den meget stærk. Derved kan den klare en brugervægt på op til 150 kg, hvilket er meget højt for denne type træningsbænk. Selve puden på denne cPro9 SitUp mavebænk er 98 x 30,5 cm, så der er god plads. Derudover er polstringen 45mm tyk og gør at du ligger komfortabelt.

cPro9 SitUp Mavebænk kan foldes sammen, så den kun fylder 121,5 x 33 x 23 cm. Derved kan mavebænken let opbevares i hjemmet, under en seng, i et skab eller blot stående op af en væg. Rammen er pulverlakeret, således at overfalden er godt beskyttet imod ridser og skrammer.

Denne cPro9 SitUp Mavebænk har en justerbar fodstøtte, som kan indstilles i 7 højdeniveauer. Polstringen på fodstøtten er god og diameteren på dem er 7 cm.

cPro9 SitUp Mavebænk har dimensionerne 130 x 33 x 50 cm og vejer 9 kg.

cPro9 SitUp Mavebænk: SPOTpris 499 kr. Normalpris 999 kr. Spar 50 %


cPro9 Hyper Extension Rygtræner
cPro9 Hyper Extension Rygtræner som kan foldes sammen og let opbevares i hjemmet.

Denne smarte rygtræner giver dig mulighed for at træne dine core muskler, med fokus på rygmusklerne. Sålrammen er opbygget af 50mm profilrør, som giver den høje brugervægt på 130 kg. Lænde-puden har en tykkelse på 40 mm nederst og 83 mm øverst, hvor du har brug for ekstra støtte. Puden måler 42 x 20 cm og dette giver til sammen, cPro9 hyper extension rygtræneren, en sublim komfort. 

cPro9 Hyper Extension Rygtræner har en komfortabel justerbar fodstøtte, som har en diameter på 7cm og kan indstilles i 2 niveauer udad. Derudover kan fodstøtten også indstilles i 2 niveauer nedad. Længde-støtten på denne rygtræner kan indstilles i 7 niveauer. Denne rygtræner kan let foldes sammen, ved at fjerne den lille split forrest. Når cPro9 Hyper Extension Rygtræner er foldet sammen er dimensionerne kun 104 x 56 x 37 cm.

Håndtagene på cPro9 Hyper Extension Rygtræner har fået en belægning af fast gummi, som giver dig en god kontrol og komfort. Disse håndtag måler 12 cm. cPro9 Hyper Extension Rygtræner har 2 skruer til justering af højden. Du behøver ikke at spænde begge, men det kan være en fordel, hvis du ønsker yderligere stabilitet på hyper extension rygtræneren. Du justerer blot højden med skruefjederen bagerst på rammen og kan derefter vælge at spænde denne samt den ekstra skrue på siden af rammen.

En hyperextension rygtræner benyttes til at styrke dine core muskler, med fokus på rygmuskulaturen, hvor du kan udføre disse øvelser, uden at skulle ligge ukomfortabelt på gulvet.

Dimensionerne på cPro9 Hyper Extension Rygtræneren er 100 x 56 x 80 cm og vægten er 10 kg.

cPro9 Hyper Extension Rygtræner: SPOTpris 449 kr. Normalpris 799 kr. Spar 43 %


cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)
cPro9 Ministepper Stepmaskine, som giver dig alt hvad du skal bruge, for at få en effektiv træning i hjemmet.

Elastikkerne der kan monteres giver dig endnu større muligheder for fedtforbrænding i hjemmet. Imens du stepper, kan du træne armene, ved at benytte elastikkerne, som du vil benytte en almindelige træningselastik. Den lille indbyggede computer viser dig informationer om antal skridt, tid samt antal forbrændte kalorier. Disse informationer er nødvendige for at du med tiden kan forbedre din træning og kondition.

Ministepperen er kraftig og kan klare en personvægt op til 150 kg. Den høje vægt skyldes forstærkninger i samlingerne, der gør den stærkere.

cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker): SPOTpris 549 kr. Normalpris 1.000 kr. Spar 45 %


Om Apuls.dk
Apuls.dk er i dag en af Danmarks største fitnessbutikker. Her kan du finde alt, du skal bruge til din træning, hvad enten du går efter professionelt udstyr eller ønsker træningsudstyr til hjemmebrug. Kvalitet, ærlighed, fleksibilitet og passion er nøglebegreber hos Apuls.dk.

Med fokus på kunden, tilbyder Apuls.dk altid gratis fragt og retur på alle deres produkter. Dertil gives der en gennemført kundeservice, der sikre kunden en sikker og god oplevelse på internettet.

Apuls.dk er et komplet træningssite, hvor du både kan købe det rette udstyr til din træning, samt gode råd til, hvordan du bruger udstyret korrekt, så du får de optimale resultater ud af din træning. Udover fitnessudstyr, tilbyder Apuls.dk også et stort udvalg indenfor ski og tilbehør, samt forskelligt sportsudstyr og sportspleje.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Produktet bliver leveret af fragtfirmaet Schencker, som tager kontakt til dig inden levering. Forventet leveringsdato: Senest 18. oktober 2016.

Vær opmærksom på at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for den valgte træningsmaskine fra Apuls.dk

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Apuls.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Apuls.dk

Thulevej 41, 7100 Vejle
Tlf.: 60 62 71 00 | CVR: 33813201 | info@apuls.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. oktober 2016 kl. 23:59

Effektiv træning i hjemmet med træningsmaskiner