Efterårsoplevelse på Restaurant UNICO

Sidste chance!

Få en gastronomisk efterårsoplevelse under temaet 'Nu falmer skoven' hos Restaurant UNICO. Maden er klassisk på den raffinerede måde og byder på 4 retter med indslag fra skoven som vildt, svampe, urter og bær.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Mad er for Restaurant UNICO ikke blot en ret eller retter sat sammen til en menu. Det handler derimod om måltidet, de gastronomiske oplevelser, små overraskelser og ikke mindst det sociale i at være samlet om bordet og nyde hinandens selskab. Her i efteråret har du med 4 serveringer under temaet 'Skoven Falmer' chancen for at få sådan et unikt måltid til en virkelig god pris. Inviter en eller flere til en stor madoplevelse.  


Du får 4 serveringer under temaet 'Skoven Falmer', som er:

Bækken
Røget ørred & ægte sauce
Syltede hybenroser & søsalat
”Sand & nedfaldne grene”

Skovbunden
Råvildt fra dyrehaven
Danske beder & vilde hyldebær
Skovens urter & svampe
”Mudder & muld”

Lysningen
Pocheret fjervildt fra Gyllingenæs
Blanchettesauce med sennep & blomkål i mange farver
”Græs & grus”

Granskoven
Flødeis med masser af gran
Henlagte kirsebær & en slags ”guf”
Rensdyrlav & skovmærkesirup
”Jord & småsten”

SPOTpris 245 kr. Normalpris 409 kr. Spar 40 %

Middagen kan indløses fra den 5. oktober til den 17. december 2016.

Den kan bruges frokost og aften onsdag til fredag, og frokost lørdag og søndag.

OBS! Bord bestilles på www.restaurantunico.dk.

Begrænset antal!


Restaurant UNICO
UNICO ligger nummer to på AOA's liste over de bedst anmeldte restauranter i 2014. Ligeledes har Dinnerbookings brugere placeret UNICO helt i top blandt alle østjyske restauranter. 

Restauranten ligger i Højbjerg lidt uden for Aarhus i forbindelse med Aarhus Golfklub. Den drives af tjener Rune Ø. Aaby og kok Anders Udengaard.

Rune Ø. Aab blev nr. 3 i DM for tjenere i 2007 og har arbejdet hos Molskroen, Fakkelgaarden og Restaurant Prins Ferdinand. Derudover er Rune Ø. Aaby kendt for sin optræden i den danske udgave af tv-programmet Hells´Kitchen, hvor han blev pisket rundt af mesterkokken Wassim Hallal fra Frederikshøj.

Anders H. Udengaard blev i 2005 kåret som Årets Assisterende Kok. Han har arbejdet hos Malling & Schmidt og Restaurant Prins Ferdinand.

Selv kalder de deres stil "enkel og enestående oplevelses-gastronomi", og maden består af årstidens allerfineste råvarer.

Du reserverer bord på www.restaurantunico.dk. Husk at anføre 'spotdeal' i kommentarfeltet.

Middagen kan indløses fra den 5. oktober til den 17. december 2016.

Den kan bruges til frokost og aften onsdag til fredag, og frokost lørdag og søndag.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 4 serveringer for én person på Restaurant UNICO.

Skulle du ikke nå at indløse dit spotdealbevis inden dealens udløb, kan det efterfølgende bruges som betaling svarende til 245 kr. pr. unik kode.

Begrænset antal til salg!

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Unico.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Unico

Ny Moesgårdvej 50, 8270 Højbjerg
Tlf.: 86 27 66 11 | CVR: 32339034 | mail@restaurantunico.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. oktober 2016 kl. 23:59

Efterårsoplevelse på Restaurant UNICO