4-retters italiensk menu på Fabio's Paparazzi

Sidste chance!

Ristorante Fabio's Paparazzi er en af de mest populære restauranter på SPOTdeal. Og der er ikke noget at sige til det - for her er kærlighed og passion til maden på ægte italiensk manér, og stemningen er både intim og afslappet!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Side om side med kendte blomsterforretninger og hippe tøjbutikker i det stemningsfyldte Grønnegadekvarter ligger Ristorante Fabio's Paparazzi.

Der hersker en intim stemning på den lille restaurant, som ligger fordelt på to etager. Indretningen er domineret af dæmpede brune nuancer med spejle i guldrammer, sorte stole og et rustikt stengulv. Over bordene hænger der smukke krystallysekroner. En særlig afdeling er indrettet med Chesterfield møbler, Grand Piano og en lille bar.

Navnet Fabio's Paparazzi kommer som følge af den smukke indretning med de mange flotte sort/hvid fotografier af ikoniske filmstjerne og kendisser, der udsmykker den højtloftede restaurant. I samspil med de lavthængende lysekroner henledes tankerne til Venedig og 30'ernes ekstravagante filmfestivaller.

Restauranten i hjertet af København, hvis navn leder tankerne hen på Federico Fellinis film, La Dolce Vita fra 1960, drives af det dansk/italienske par Christine Aagaard og Fabio Avenoso. Stedet er er fyldt med atmosfære og godt håndværk, der gennem årene vist sig, så afgjort at være et sted med stamstedspotentiale.


Med dette tilbud får du en 4-retters menu: 

  • Vitello Tonnato - kalvekød skåret i tynde skiver med tunsauce
  • Risotto ai funghi - risotto med svampe
  • Grillet kalvesteak med rødvinssauce
  • Tiramisú Classico - italiensk kaffelikør kage med mascarpone crème

SPOTpris 195 kr. Normalpris 399 kr. Spar 51 %.

Indløsning: Værdibeviset kan indløses alle ugens dage (undtagen helligdage) til og med den 30. april 2017 i tidsrummet kl. 17.00 - 24.00.

Maks 6 personer pr. bord. Bordbestilling er nødvendig.

TIP: Som SPOTdeal-kunde får du helt ekstraordinært 20% rabat på en flaske Primitivo Salento (normalpris 385 kr.)


Dannelsesrejse i Italien
Christine Aagaard og Fabio Avenoso driver med succes flere restauranter på både Frederiksberg og i det indre København. I 2004-2006 rejste de på dannelsesrejse til Italien, hvor de samlede inspiration og udforskede de klassiske italienske madtraditioner, som gennem århundrede er blevet udviklet og forfinet i det italienske 'Cucina Casareccia', som på italiensk betyder landkøkken.

På rejsen gennem Italien fik Christine og Fabio indsigt i, hvordan mama og nonna forvaltede de ældgamle italienske madtraditioner. Da rejsen var nået til vejs ende, åbnede parret Ristorante Fabio's Paparazzi, der hurtigt skulle få sig et ry som en af byens bedste italienske restauranter.

Bellissimo
Bordene står tæt, og stemningen er intim. Gæsterne bydes indenfor til en gastronomisk totaloplevelse, hvor hovedvægten er lagt på klassiske italienske dyder.

Bobby Abedini står som restaurantchef med det overordnede ansvar, og i køkkenet regerer en række erfarne italienske kokke, der fra barns ben har set, hvordan mamma kreerede lækre retter til den traditionsrige italienske søndagsmiddag.

Køkkenet byder på masser af italienske herligheder, og på menuen er retter som Carpaccio di Pesce Spada - tynde skiver af delikat let røget sværdfisk serveret med olivenolie og appelsin. Menukortet frister også med Risotto ai Frutti di Mare, der er husets cremmede risotto med skaldyr.

Passionen er til at tage og føle på. En mozzarella di Buffala, der nænsomt er dryppet med en velsmagende olivenolie og pyntet med lidt brøndkarse og Agnello scottadito, grillet lammekroner i rosmarin og timian er fornemme eksempler på, hvordan råvarerne i al sin enkelthed får lov til at komme til udtryk og tale deres eget sprog.

Velkommen indenfor på Ristorante Fabio's Paparazzi.

Bordbestilling er nødvendig på telefon 70 70 20 15. Husk at oplyse, at der er tale om en SPOTdeal og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Indløsning: Værdibeviset kan indløses alle ugens dage (undtagen helligdage) til og med den 30. april 2017 i tidsrummet kl. 17.00 - 24.00.

Maks. 6 personer pr. bord.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider.

Én unik kode gælder for én 4-retters menu hos Ristorante Fabio's Paparazzi.

Menuen består af:

Vitello Tonnato - kalvekød skåret i tynde skiver med tunsauce
Risotto ai funghi - risotto med svampe
Grillet kalvesteak med rødvinssauce
Tiramisú Classico - italiensk kaffelikør kage med mascarpone crème

TIP: Som SPOTdealkunde får du helt ekstraordinært 20% rabat på en flaske Primotivo Salento (normalpris 385 kr.)

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Fabio's Paparazzi. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Fabios Paparazzi

Grønnegade 33, 1107 København K
Tlf.: 70 70 20 15 | CVR: 32777635 | fabiospaparazzi33@gmail.com | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 04. oktober 2016 kl. 23:59

4-retters italiensk menu på Fabio's Paparazzi