Topanmeldt spansk Riserva

Sidste chance!

Denne spanske Riserva byder på en skøn pallette af frugtnoter med kant og en behagelig nuanceret eftersmag. Anmeldelserne taler sit klare sprog - denne vin er en vinder! Få 6 flasker bragt til døren til en uhørt lav pris.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

David Wine Collection er en hyldest til det spanske område Jumilla, hvor nogle af verdens bedste vine til prisen bliver lavet.

Vinen er i perfekt balance og besidder stor intensitet. Årgang 2009 er David Wines nyeste årgang, hvilket betyder, at den kan drikkes nu, men kun bliver bedre og bedre med tiden. 

Vinmageren har i denne vin, formået at bringe det bedste frem fra hver drue, for at skabe det perfekte blend. 28 Meses Gran Reserva har frugt, bid, kant og en dejlig behagelig lang og nuanceret eftersmag. 

28 Meses Gran Reserva David Wine Collection er lavet på druerne Monastrell, Tempranillo & Cabernet Sauvignon. Ofte når man laver blandingsvine med flere druer, giver det vinmageren mere fleksibilitet og resultatet bliver ofte bedre, da vinmageren kan blende som han ønsker for at få det optimale resultat.

28 Meses Gran Reserva David Wine Collection 2009 får denne flotte anmeldelse:

6 ud af 6 stjerner fra FinansBureauet.dk med følgende kommentar: "Spansk bandit på pænt højt niveau til lavpris. Fedladen næse med noter af kaffe og tjære og opulent mund med pænt peberattak, mellemfyldig midte og flot finish hvor pebernoterne akkompagneres af blide fadtoner og strejf af solbær og tobak." 

Område: Jumilla, Spanien - Alkohol: 13,5% - Druer: MONASTRELL, TEMPRANILLO, CABERNET SAUVIGNON

David Wine er et familieejet foretagende, som har lavet kvalitetsvine siden 1938. De har igennem denne periode forfinet deres metoder til produktion af vin og alt sammen med den største respekt for naturen, med henblik på aldrig at tage mere end man tilføjer naturen.

Prisen er inkl. fragt. Levering senest d. 7. oktober 2016.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.
Produktet bliver leveret til den angivne adresse.

Levering senest d. 7. oktober 2016.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 fl. spansk riserva.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Vin Med Mere.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

VIN MED MERE.DK

Essen 17, 6000 Kolding
Tlf.: 22 99 14 55 | CVR: 35523510 | kundeservice@vinmedmere.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. september 2016 kl. 23:59

Topanmeldt spansk Riserva