Julefrokost på Restaurant Gilleleje

Sidste chance!

Gå ikke glip af den traditionelle danske julefrokost. Køb allerede i dag og skynd dig at bestille bord på Restaurant Gilleleje i Nyhavn, hvor du fra 18. nov. til 21. dec. kan glæde dig til at sætte tænderne i alle de lækre juleretter. 

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På Restaurant Gilleleje er de klassiske dyder i højsædet - og julen er ingen undtagelse. Her serveres gode, danske julefrokostretter af den bedste slags, mens julestemningen breder sig i den hyggelige restaurant i Nyhavn.

Invitér familie, venner eller kolleger med og lad jer begejstre af køkkenets fortæffeligheder. Det er lige meget om I er 2 eller 20. På restaurant Gilleleje er der plads til både små og store selskaber. 


 Julefrokosten inkluderer:

  • 2 slags sild med løg og kapers
  • Klassisk gravad laks med sennepsdressing
  • Smørstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron
  • Æg og rejer
  • Lun leverpostej med bacon
  • Tartelet med kylling og svampe i cremesauce
  • Æbleflæsk
  • Julemedister med sennep
  • Ris á la mande
  • Brød, og smør serveres ved bordet.

Pr. person: SPOTpris 256 kr. Normalpris 395 kr. Spar 35 %.

Drikkelse er ikke inkluderet i tilbuddet.

Julefrokosten kan indløses fra den 18. november til og med den 21. december 2016 - og gælder på følgende dage. FROKOST fra den 18. november til den 21. december fra kl. 12.00 - 17.00 - søndag og mandag lukket. AFTEN den 18/11, 25/11, 26/11, 2/12, 3/12, 9/12, 10/12, 16/12, 17/12 fra kl. 18.00 - 23.00.

Husk at bestille bord. Der er kun plads til 40 personer i restauranten, så skynd dig at booke bord!

Ved selskaber på over 8 personer bestilles bord over telefon. Ring til Restaurant Gilleleje og hør om den dato - aften eller frokost -  du ønsker, er ledig. 

OBS! Begrænset antal!


Hvis væggene kunne tale
Som Nyhavns ældste restaurant er Restaurant Gilleleje en sejlivet sømand. Hvis væggene kunne tale, ville der være tusindvis af historier fra de 7 have og et ocean af karismatiske gæster, de kunne fortælle om.

Kig en ekstra gang på den væg, hvor der hænger et gepardskind. Det skind har en helt særlig historie. En flok danske sømænd gik i 1929 på marked på øen Zanzibar ud for Tanzanias østkyst. Blandt de mange krydderier, frugter og udskårne figurer af elfenben og rosentræ, fik én af sømændene øje på et sammenrullet dyreskind.

Han valgte at tage det med hjem til Danmark, og her hænger det så hos Restaurant Gilleleje, der er opkaldt efter skibet ”Gilleleje”. Et skib, der i gamle dage lå fortøjet ved Nyhavn og fungerede som kartoffelhandel.

Se en video fra Restaurant Gilleleje her:


Restaurant Gilleleje from .kinth video on Vimeo.


Rost af besøgende
Restaurant Gilleleje er meget populær blandt SPOTdeals brugere og får 4,3 point på en skala på 5. Tidligere gæster skriver bl.a. om Gilleleje:

Denne deal med restaurant Gilleleje er fantastik. Vi har nu købt den 4 gange, fordi kvaliteten hos Gilleleje er i absolut top, og vi er aldrig blevet skuffet. Tværtimod.

Herlige, hjemmelavede produkter og venlig, professionel betjening. Dejligt sted.

Det er en dejlig og hyggelig oplevelse, at komme på restaurant Gilleleje i Nyhavn. Der er altid god og venlig betjening, Maden lever fult op til vores forventninger. Kan varmt anbefales.

Du reserver bord på telefon 33 12 58 58 eller på Restaurant Gillelejes hjemmeside http://www.restaurant-gilleleje.dk/. Ved selskaber over 8 personer bestilles bord over telefon. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset. Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses. 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én person. 

Julefrokosten inkluderer:

2 slags sild med løg og kapers
Klassisk gravad laks med sennepsdressing
Smørstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron
Æg og rejer
Lun leverpostej med bacon
Tartelet med kylling og svampe i cremesauce
Æbleflæsk
Julemedister med sennep
Ris á la mande
Brød, og smør serveres ved bordet.

Drikkelse er ikke inkluderet i tilbuddet.

Julefrokosten kan indløses fra den 18. november til og med den 21. december 2016 - og gælder på følgende dage. FROKOST fra den 18. november til den 21. december fra kl. 12.00 - 17.00 - søndag og mandag lukket. AFTEN den 18/11, 25/11, 26/11, 2/12, 3/12, 9/12, 10/12, 16/12, 17/12 fra kl. 18.00 - 23.00.

Husk at bestille bord. Der er kun plads til 40 personer i restauranten, så skynd dig at booke bord!

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatordninger.

OBS! Begrænset antal!

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Gilleje. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Gilleleje

Nyhavn 10, 1051 København K
Tlf.: 33 12 58 58 | CVR: 31434815 | info@restaurant-gilleleje.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. september 2016 kl. 23:59

Julefrokost på Restaurant Gilleleje