3-retters menu på Strandmøllekroen

Sidste chance!

Strandmøllekroen i Klampenborg er lig med moderne kromad, charmerende rammer og smuk udsigt. Nu har du chancen for at opleve den gamle kro, der inviterer indenfor til en udsøgt 3-retters menu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hvis du sætter pris på god, gedigen og dansk mad med et moderne twist, så er Strandmøllekroen stedet for dig.

Den smukke Strandmøllekro ligger i Klampenborg for enden af den romantiske kærlighedssti i området Springforbi - lige i kanten af Dyrehaven med en fabelagtig udsigt over Øresund. Strandmøllekroen har fungeret som kro siden 1811 og har for nylig gennemgået en gennemgribende renovering. Nye ejere har overtaget den historiske kro, og standarden er hævet mange niveauer. I foråret 2013 blev restauranten anmeldt af Berlingskes Svend Rasmussen, der i sin 4-stjernede anmeldelse bl.a. skrev: 

De nye gevandter klæder Strandmøllekroen og især de velsmagende og visuelt smukke formel b-style-småretter er en fornøjelse og et godt bud på moderne kromad

Nu har du chancen for at opleve kroen og nyde 3 udsøgte retter til kun 245 kr. pr. person.

Tilbuddet er for én person og inkluderer:

  • 3-retters menu på Strandmøllekroen: SPOTpris 245 kr. Normalpris 395 kr. Spar 37 %

Værdibeviset kan indløses til og med den 17. december 2016. OBS: Det kan ikke indløses fra den 22. september til den 2. oktober.

Du skal bestille bord senest 15. oktober.

Begrænset antal!


Menuen sammensættes på dagen og varierer efter årstid og sæsonens råvarer. Et eksempel på en menu kunne være:

  • Forret: Pocheret lys fisk - sellerimousse - syltet blegselleri - urter
  • Hovedret: Glaseret okse - kål - knust kartoffel - timiansauce
  • Dessert: tekstur af pære - karamelliseret mælk - hasselnøds krokant - kroens is.

Om Strandmøllekroen
Strandmøllekroens køkkenchef og indehaver Nicolas Dahl har indgået samarbejde med restauratørparret fra Raadvad Kro, Peter Steen Sørensen og Rikke Kold Black. Nicolas Dahl har tidligeret arbejdet som kok på Raadvad Kro, Den Røde Cottage samt Alberto K. Peter Steen Sørensen er forpagter og køkkenchef på Raadvad kro, og har tidligere været køkkenchef på Dragsholm Slot og Le Sommelier, mens Rikke Kold Black er forpagter på Raadvad kro med en fortid som tjener på Le Sommelier og Paustian. 

Du reserverer bord på http://www.strandmollekroen.dk/447/booking. Booking af bord skal ske senest 15. oktober.

HUSK at oplyse, at der er tale om en SPOTdeal og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én 3-retters menu for én person. Menuen sammensættes på dagen og varierer efter årstid og sæsonens råvarer.

Værdibeviset kan indløses til og med den 17. december 2016. Det kan ikke indløses fra den 22. september til den 2. oktober.

OBS: Du skal bestille bord senest 15. oktober.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Strandmøllekroen. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Strandmøllekroen

Strandvejen 808, 2930 Klampenborg
Tlf.: 39 63 01 04 | CVR: 34882266 | kontakt@strandmollekroen.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. september 2016 kl. 23:59

3-retters menu på Strandmøllekroen