Hygge og afslapning i idylliske Bogense

Sidste chance!

Tag en lille pause og smut af sted til Bogense Hotel, der er et klassisk byhotel med hygge og god atmosfære. Her bliver I forkælet med en velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu og dejlig morgenbuffet. Fra 998 kr. for to personer.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I kan glæde jer til et ophold på et gammelt velrenommeret hotel fyldt med atmosfære. De ældste dele er fra 1822, men hotellet har altid fulgt med tiden og er udvidet og moderniseret flere gange - senest i 1999 og 2003. Hotellet råder i dag over 50 moderniserede, men stadig hyggelige værelser.

Stedet er kendt for sin gode mad og høje service. Køkkenet er både dansk og internationalt inspireret og altid med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Derfor tiltrækker hotellet også et stort antal fester og selskaber året rundt.

Restauranten er hyggelig, som den skal være på et lidt gammeldags hotel, og tillader vejret det, er der om sommeren mulighed for at sidde udenfor ved bordene på gaden og nyde en drink eller en kop kaffe, mens folkelivet studeres.

Når I ankommer til hotellet, vil I blive taget godt imod af værtsparret Inge Marie og Torkild Kaspersen, der i december 2012 kunne fejre 40 års jubilæum på Bogense Hotel.

Bogense Hotel ligger midt på den idylliske hovedgade i den 700 år gamle charmerende købstad Bogense. Købstaden er ideel som udgangspunkt for udflugter på Fyn, kun ½ time fra Odense og Lillebæltsbroen. Fra hotellet er der 5 minutters gang til fiskerihavn, marina og dejlig badestrand, og blot 200 meter til ny svømmehal med vandrutsjebane og varmtvandsbassin.


Tilbuddet er for 2 personer og inkluderer:

  • Overnatning på hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet
  • Kaffe med kringle kl. 15 - 16.30
  • Velkomstdrink før middagen kl. 18.00
  • Udsøgt 3 retters menu
  • Vinmenu bestående af 1/2 flaske hvidvin til forretten, 1/1 flaske rødvin til hovedretten og 1 glas dessertvin
  • Morgenbuffet næste dag

SPOTpris 998 kr. for 2 personer. Normalpris 2.015 kr. Spar: 50 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. maj 2017. Der er begrænset antal værelser til rådighed med ankomst fredag og lørdag (bemærk tillæg i weekenden), og der tages ligeledes forbehold for udsolgte datoer.

Tillæg (Betales til hotellet):
- Ved ankomst fredag betales et tillæg på 100 kr. pr. værelse pr. nat.
- Ved ankomst lørdag betales et tillæg på 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der er kun mulighed for at købe 1 værdibevis pr. kunde. Ønskes ekstra overnatning inklusive morgenmad er prisen 780 kr. for 2 personer. Dette bestilles og betales direkte hos hotellet.


Om Bogense
Bogense er godt for øjnene. Den mere end 700 år gamle by Bogense - også kaldet Havfruernes by - er Fyns mindste købstad og emmer af hyggelig atmosfære. 

Under jeres ophold er der mulighed for dejlige spadsereture mellem byens gamle bygninger. Og Fyns største marina ligger mindre end et kvarters gang fra hotellet.

Glæd jer til at slentre en tur gennem de små stemningsfyldte gader, hvor I kan opleve de smukke gamle huse og imponerende købmandsgårde, der med deres skæve ydervægge er med til at give byen sit helt eget særlige præg.

Ikke langt fra hotellet ligger et par rigtige gode golfbaner, heriblandt Vestfyns Golfklub og H. C. Andersen Golf, hvor sidstnævnte er tegnet af den danske golfbanearkitekt Line Mortensen.

Bogense og omegn har i det hele taget masser at byde på, så glæd jer til et dejligt ophold med mulighed for meget mere end blot at slappe af og spise godt på det hyggelige hotel.

Anmeldelser
Vi har vi spurgt vores kunder, hvad de syntes om opholdet. Her kan du læse et udpluk af anmeldelserne:

"Vores forventninger blev fuldt ud indfriet. Et godt og lidt gammeldags hotel. Skøn veltilberedt mad incl gode vine. Det hele i en meget hyggelig by!"
Anmeldt af Ove 15. november 2015.

"Ja, mine forventninger blev indfriet og mere til, dejlig mad og drikke."
Anmeldt af Elinor 15. november 2015.

"Et godt hotel, en dejlig by. God betjening og god mad. Rigtig godt værelse. Og dejligt at hotellet lå midt i byen."
Anmeldt af Flemming 15. november 2015.

"Vi fik bare så fin betjening og så meget for pengene, at vi faktisk var helt flove. Vi har allerede anbefalet hotellet til andre."
Anmeldt af Bodil 15. november 2015.

Se her hvor smukt og dejligt der er i Bogense og på Bogense Hotel: 

Larsen Hotel & Kroferie er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos Bogense Hotel på tlf. 64 81 11 08 eller info@bogensehotel.dk.

Du bedes medbringe dit SPOTdeal værdibevis, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført.

Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst Bogense Hotel på tlf. 64 81 11 08 eller info@bogensehotel.dk

Én unik kode gælder for et ophold for to personer på Bogense Hotel.

Opholdet inkluderer:
Overnatning på hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet
Kaffe med kringle kl. 15 - 16.30
Velkomstdrink før middagen kl. 18.00
Udsøgt 3 retters menu
Vinmenu bestående af 1/2 flaske hvidvin til forretten, 1/1 flaske rødvin til hovedretten og 1 glas dessertvin
Morgenbuffet næste dag.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. maj 2017. Der er begrænset antal værelser til rådighed med ankomst fredag og lørdag (bemærk tillæg i weekenden), og der tages ligeledes forbehold for udsolgte datoer.

Tillæg (Betales til hotellet):
- Ved ankomst fredag betales et tillæg på 100 kr. pr. værelse pr. nat.
- Ved ankomst lørdag betales et tillæg på 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der er kun mulighed for at købe 1 værdibevis pr. kunde. Ønskes ekstra overnatning inklusive morgenmad er prisen 780 kr. for 2 personer. Dette bestilles og betales direkte hos hotellet.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Bogense Hotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Bogense Hotel på tlf. 64 81 11 08 eller info@bogensehotel.dk eller Larsen Hotel & Kroferie på larsenhotel@larsenhotel.dk. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Larsen Hotel & Kroferie - Hotel Bogense

P.o. Box 114, 2920 Charlottenlund
Tlf.: 64 81 11 08 | CVR: 36 | salg@larsenhotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. september 2016 kl. 23:59

Hygge og afslapning i idylliske Bogense