Miniferie på slot i Italien

Sidste chance!

Bo i elegante og komfortable rammer på slottet Castello di Baccaresca i Umbrien. Herfra kan I opleve den italienske regions smukke natur og spændende historie og kultur. Rejs på udvalgte datoer i sep. og okt. Fra 2.995 kr. pr. pers.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Slottet Castello di Baccaresca ligger i det bjergrige Umbrien, der grænser op til Toscana mod vest, Marche mod øst og Lazio mod syd. Når I ankommer til Castello di Baccaresca fra hovedvejen, kører I ind på en privat vej, der fører op til slottet, omgivet af skov og park. 

På toppen af bakken, skjult af haven vil I få øje på slottet og den fantastiske udsigt over landskabet. Castello di Baccaresca er et malerisk og bortgemt slot, der består af en gammel herregård med et smukt tårn, der kan ses fra horisonten.

Bo på elegant renoveret slot
Udvendigt som indvendigt er herregården restaureret og indrettet med henblik på at bevare den historiske side og atmosfære ved stedet, samtidig med at moderne bekvemmeligheder har fundet indpas for at kunne give ultimativ komfort. 

Dobbeltværelserne er elegant indrettet med hver deres unikke detaljer. De har alle eget badeværelse med brusebad eller badekar, hårtørrer, aircondition, LCD-tv og gratis WiFi. Værelserne har en afslappet og intim atmosfære, der giver dig lyst til at sove længe, tage et langt bad og læse ved vinduet.

I haven, som står i skyggen af tårnet, omgivet af gamle egetræer, finder I swimmingpoolen. Her er det ideelt at slappe af om eftermiddagen. Når solen begynder at gå ned, kan I nyde en aperitif ved poolen med panoramaudsigt over Den Umbriske Dal. 

Spis lokalt og godt i slotskælderen
I de gamle kældre af slottet er restauranten, med et stort rum, der kan rumme op til 320 personer. Dette er et ideelt til romantiske middage, men også for at fejre jubilæer eller nyde en aften med vennerne. Spisestuen er karakteriseret ved et krydshvælv i mursten og er omgivet af en række vinduer med udsigt over parken.

Kvaliteten af maden og retterne er primære mål for kokken og personalet i køkkenet. Valget af ingredienser for maden er bestemt af sæsonerne, og de foretrukne produkter skal helst være af DOP, DOC og især umbriske IGT-udmærkelser. Disse forkortelser på fødevarer garanterer, at smag og kvalitet er, som de traditionelt burde. Med à la carte-menu følger der også et omfattende vinkort, med mange af de typiske vine fra området. 


Rejsen inkluderer:

• Fly fra København - Firenze t/r,
• 1 stk. bagage på 20 kg og 10 kg håndbagage
• 3-4 overnatninger i delt dobbeltværelse på Castello de Baccaresca
• Morgenmad alle dage.
• Billeje alle dage, Fiat Panda (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser)
• Kaskoforsikring på bil – 250 kr.

Bilen udleveres i lufthavnen ved ankomst og afleveres ligeldes i lufthavnen ved afrejse. Det tager 2,5 timer at køre fra Firenze lufthavn til Castello de Baccaresca.


Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse København d. 6/9 - 10/9 (4 nætter): SPOTpris 2.995 kr. Normalpris 3.995 kr. Spar 25 %

Afrejse København d. 13/9 - 17/9 (4 nætter): SPOTpris 2.995 kr. Normalpris 3.995 kr. Spar 25 %

Afrejse København d. 20/9 - 24/9 (4 nætter): SPOTpris 3.495 kr. Normalpris 4.495 kr. Spar 22 % (Denne afgang er udsolgt)

Afrejse København d. 1/10 - 4/10 (3 nætter): SPOTpris 2.995 kr. Normalpris 3.995 kr. Spar 25 %

Afrejse København d. 4/10 - 8/10 (4 nætter): SPOTpris 2.995 kr. Normalpris 3.995 kr. Spar 25 %

Afrejse København d. 8/10 - 11/10 (3 nætter): SPOTpris 3.395 kr. Normalpris 4.395 kr. Spar 22 % (Denne afgang er udsolgt)

OBS! Der skal betales turistskat på stedet på 1,60 euro per person pr dag.


Flytider

Afr. kl. 15.55 - Ank. Kl. 18.10 Afr. Kl. 18.25 - Ank. 20.35

Flytiderne er vejledende og der tages forbehold for ændringer.


Oplev smukke og spændende Umbrien
Umbrien er beliggende i den centrale Italien og er en region byder en dyb historisk og kulturel arv. Byerne i Umbrien er rige på kunst og historie. Her er gamle mure, historiske bygninger, arkæologiske parker, kirker og uvurderlige malerier, som alle fortjener at blive beundret under jeres ophold i Umbrien. 

Et ophold i Umbrien er ikke fuldent ude et besøg i Assisi. Byen ligger ca. 30 km fra slottet og er en smuk by med en af hovedattraktionerne den imponerende Basilica di San Francesco. Domkirken blev bygget i det trettende århundrede og består af to dele, den nederste kirke hvor resterne af Frans af Assisi er bevaret, og den øvre kirke dækket med fresco illustrationer fra det gamle og nye testamente.

Fortsætter I jeres tur i Assisi anbefales det, at I tager Via San Francesco, som vil tage dig til byens torv, hvor der er et tempel for den romerske gud Minerva, der går tilbage til det første århundrede f.Kr. Herfra kan I så nå andre steder i tilknytning til Frans af Assisi, f.eks.:

· Den nye kirke bygget på fødestedet for Frans, Oratorio di S. Francesco Piccolino,

· Basilica di Santa Chiara, hvor resterne af helgenen Chiara (en følger af Frans) bevares.

· Glem ikke at besøge San Rufino Katedralen, Santa Maria degli Angeli, og hvis I har tid, anbefaler vi jer at beundre udsigten fra Rocca Maggiore.

Kun 15 km fra Castello di Baccaresca er den historiske og smukke by Gubbio, også kendt som "byen med fjolserne". Et must see i byen er katedralen, den vigtigste kirke i byen, der indeholder værdifulde værker af lokale kunstnere fra det sekstende århundrede.

Herfra kan I nemt få komme til den maleriske Piazza Grande, hvor det smukke Palazzo dei Consoli er. På denne plads er der mulighed for at nyde et enestående panorama af dalen, hvor ​​Gubbio ligger. Palazzo dei Consoli er et historisk museum i gotisk stil - gå ikke glip af syv "Tabeller over Gubbio,", et af de vigtigste dokumenter fra historien om det italienske folkeslag, dateret mellem det tredje og andet århundrede f.Kr.

Over for katedralen står Ducal Paladset, bygget i det femtende århundrede i henhold til ønskerne fra Grev Federico af Montefeltro. Det kan også anbefales at se Basilica di Sant’Ubaldo,

Fabriano er en interessant by på grænsen mellem Marche og Umbrien og kun 16 km fra Castello di Baccaresca. Berømt for at være fødestedet for maleren Gentile da Fabriano har byen har en rig historisk og kunstnerisk arv. Hjertet af byen er det centrale torv, hvis centrum er den smukke fontæne, Fontana Sturinalto. På siderne finder I historiske bygninger såsom: Palazzo del Podesta, Loggia di San Francesco, rådhuset og Teatro Gentile.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.
Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset. Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

 

Rejsen er for 1 person og inkluderer:

• Fly fra København - Firenze t/r,
• 1 stk. bagage på 20 kg og 10 kg håndbagage
• 3-4 overnatninger i delt dobbeltværelse på Castello de Baccaresca
• Morgenmad alle dage.
• Billeje alle dage, Fiat Panda (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser)
• Kaskoforsikring på bil – 250 kr.

Bilen udleveres i lufthavnen ved ankomst og afleveres ligeldes i lufthavnen ved afrejse. Det tager 2,5 timer at køre fra Firenze lufthavn til Castello de Baccaresca.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Flytider
•  Afr. kl. 15.55 - Ank. Kl. 18.10 Afr. Kl. 18.25 - Ank. 20.35

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose Rejsers. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. september 2016 kl. 23:59

Miniferie på slot i Italien