Rødvig Kro & Badehotel

Sidste chance!

Få vaskeægte badehotelsidyl på Rødvig Kro & Badehotel. Her får I mad i smukke rammer og god service. Hotellet ligger på Stevns med udsigt til Østersøen og Stevns Klint - et skønt område som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Fra 1.298 kr. for 2.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Lad jer forkæle med et enestående ophold på det familiedrevede Rødvig Kro & Badehotel, hvor maden og naturen er i højsædet. Hotellet er en gammel, smukt indrettet kro, hvor den helt særlige stemning understreges med friske blomster, levende lys, ild i pejsen, hyggelige stuer, en dejlig gårdhave, skønne måltider og altid venlig service.

Fra hotellet er der udsigt over Østersøen og til Stevns Klint, som er på UNESCOS liste over verdensarv. Desuden ligger hotellet helt ned til stranden og kun få minutters gang fra den hyggelige havn. 

Med dette ophold får I én overnatning i charmerende dobbeltværelse, en delikat 3-retters aftenmenu, 'before dinner-drink' samt morgenmad fra flot morgenbuffet. Ønsker I at forlænge opholdet, kan I her på spotdeal.dk tilkøbe en ekstra overnatning inkl. morgenmad.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • Before dinner-drink
  • 3-retters aftenmenu
  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenbuffet.

SPOTpris 1.298 kr. for 2 personer. Normalpris 2.170 kr. Spar 40 %

Opholdet kan indløses alle ugens dage til og med 1. juni 2017.

Tillæg (betales direkte på hotellet):

  • Tillæg ved ankomst fredag, lørdag og helligdage: 300 kr. pr. værelse
  • Tillæg for værelse med havudsigt: 200 kr. pr. værelse.

Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal når du går til betaling):
Ekstra nat inkl. morgenbuffet: 900 kr. for 2 personer


Rødvig Kro & Badehotel 
Hotellet har til huse i historiske rammer - en gammel kro, som er istandsat med respekt for både historie og detalje. Hotellet råder over 16 værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Østersøen og Stevns Klint. 

De er individuelt indrettet, så de har deres egen specielle atmosfære og sjæl. Væggene er udsmykket af kunstneren Sara Skaaning, som er en del af værtsparrets familie, og alle kroens originale gamle møbler er ligeledes ombetrukket med smukt og farverigt stof af familiemedlemmet Camilla Dammegaard. På den måde har væretsparret forsøgt at bevare så meget som muligt af kroens originale indretning, samtidig med at nye elementer er tilføjet.

Der er trådløs internetopkobling (Wi-Fi) og fjernsyn på alle værelser. Ekstra opredning eller barneseng kan arrangeres på flere af værelserne.

Mad med kvalitet og smag
God mad og god service er det centrale for Rødvig Kro & Badehotel.  I hotellets restaurant, som også har havudsigt, serveres lækre menuer sammensat efter årstidens dagfriske råvarer. Grøntsager handles hos de lokale producenter og fisk kommer fra havnen i nærheden. Der serveres kun mad af høj kvalitet - altid ledsaget af en venlig bemærkning og et smil på læben.

Kroen i levende billeder
I sommeren 2015 var Rødvig Kro & Badehotel 'hovedperson' i en af TV2 Lorrys udsendelser Danmark Rundt. Hør fortællingen  om kroen og se i klippene herunder, hvordan den tager sig ud i levende billeder.

http://www.tv2lorry.dk/arkiv/2015/7/12?video_id=104905
http://www.tv2lorry.dk/arkiv/2015/7/12?video_id=104907
http://www.tv2lorry.dk/arkiv/2015/7/12?video_id=104909 

Du reserverer dit ophold hurtigst muligt hos info@roedvigkro.dk eller telefon 56 50 60 98 - husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Én unik kode gælder for et ophold for to personer.

Before dinner-drink
3-retters aftenmenu
1 overnatning i dobbeltværelse
Morgenbuffet

Opholdet kan indløses alle ugens dage til og med 1. juni 2017.

Tillæg (betales direkte på hotellet):

Tillæg ved ankomst fredag, lørdag og helligdage: 300 kr. pr. værelse
Tillæg for værelse med havudsigt: 200 kr. pr. værelse.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Rødvig Kro & Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Rødvig Kro & Badehotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns
Tlf.: 56 50 60 98 | CVR: 37830690 | info@roedvigkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. september 2016 kl. 23:59

Rødvig Kro & Badehotel