Oplev Island

Udsolgt

Oplev fantastiske Island på denne tur, der byder på guidede udflugter til Den Gyldne Cirkel med Thingvallasøen, geyserne og Gullfoss-vandfaldet og en spændende nordlysjagt. Pris fra 3.495 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Island er en af vores mest populære rejsedestinationer. Og det er ikke uden grund, at mange ønsker at rejse til Island. Den smukke natur, den lille islandske hest, de store gletsjere, de aktive vulkaner og den spændende kultur i hovedstaden Reykjavik er oplevelser, du aldrig glemmer.

Guidede ture
Denne spændende rejse til Island byder på guidede ture til klassikeren Den Gyldne Cirkel med Thingvallasøen, geyserne og Gullfoss-vandfaldet som absolutte højdepunkter, og herudover er der inkluderet Nordlysjagt på ankomstdagen. På dette tidspunkt af året er muligheden for at opleve det fantastiske Nordlys bedst.

Nordlyset, også kaldet Aurora Borealis efter den romanske gudinde Aurora og den græske betegnelse for nordvind – Borealis, er nemlig en spektakulær og farverig oplevelse, der kun kan opleves i de mørke efterårs- og vintermåneder.

Udflugten til Den Gyldne Cirkel og Nordlysjagten er inkl. i prisen, men du har også mulighed for at tilkøbe flere andre aktiviteter.

Rejsen er tilrettelagt således, at du har rigelig tid til at opleve naturperlen på egen hånd og vælge aktiviteter efter eget ønske. Du kan bl.a. vælge at tage på halvdags hvalsafari, halv- eller heldagsridetur på en ægte islænder, bade i Den Blå Lagune, tage på Reykjavik Sightseeing på egen hånd eller med bus og guide, leje bil, tage på gletscher-eventyr, køre snescooter mv. Reykjavik byder på et væld af spændende restauranter, og den islandske julefrokost - "jólahlaðborð" - er anbefalelsesværdig (OBS: Kun i afgangene fra 18. november og frem). Her kan du smage alt det bedste fra det islandske køkken (se aktiviteter og deres priser nedenfor).

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Keflavik t/r med Wowair
  • 12 kg håndbagage
  • Transfer til og fra hotel i Reykjavik
  • 3 eller 4 overnatninger i delt dobbeltværelse på 22 Hill Hotel
  • Morgenmad
  • Aftenudflugt – Nordlysjagt 3 timer med dansktalende rejseleder
  • Heldagsudflugt – Den Gyldne Cirkel med dansktalende rejseleder

Pris pr. person ved køb til 2 personer:
Afrejse fra København d. 09. - 13 okt. 2016: SPOTpris 3.795 kr. pr. person. Normalpris 5.585 kr. Spar 32 %
Afrejse fra København d. 11. - 14. nov. 2016: SPOTpris 3.495 kr. pr. person. Normalpris 5.145 kr. Spar 32 %
Afrejse fra København d. 18. - 21. nov. 2016: SPOTpris 3.495 kr. pr. person. Normalpris 5.145 kr. Spar 32 %
Afrejse fra København d. 25. - 28. nov. 2016: SPOTpris 3.495 kr. pr. person. Normalpris 5.145 kr. Spar 32 %
Afrejse fra København d. 2. - 5. dec. 2016: SPOTpris 3.495 kr. pr. person. Normalpris 5.145 kr. Spar 32 %

Der er et begrænset antal.

Tilkøb (bestilles og betales direkte hos B&P Travel):

  • Afbestillings- og rejseforsikringer – kontakt B&P Travel for nærmere information
  • Enkelværelsestillæg: 650 kr.

Flytider:
Den 9-13 oktober:
Udrejse CPH – KEF kl 13.05 – 14.25
Hjemrejse KEF – CPH kl 06.30 – 11.35

Alle øvrige afgange:
Udrejse CPH – KEF kl 12.05 – 14.25
Hjemrejse KEF – CPH kl 06.30 – 10.35


Se denne flotte video fra Island:

Come and be Inspired by Iceland from Inspired By Iceland on Vimeo.


Ophold på 22 Hill Hotel
På rejsen skal I bo på det populære og centralt beliggende 22 Hill Hotel. Hotellet, der ligger kun 5 min. gang fra Reykjaviks hovedgade, åbnede i 2015, og er blevet renoveret med nye senge, møbler, TV og WIFI. I januar 2016 vandt hotellet Trip Advisors ”Traveler’s Choise Award”. Læs mere om hotellet her: www.22hillhotel.is/


Rejseplan:

Program – 3 overnatninger:
Dag 1. Ankomst til Island kl. 14:25. Bustransport til 22 Hill Hotel i Reykjavik og indkvartering med morgenmad i 3 nætter. Aftenudflugt: Nordlysjagt - 3 timer med bus/guide.

Dag 2. Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel - Thingvallasletten, Gullfoss vandfaldet og Geysirområdet.

Dag 3. Her kan I lave egne aktiviteter. Nedenfor kan I se et godt bud på aktiviteter og priser.

Dag 4. Hjemrejse.

Program – 4 overnatninger:
Dag 1. Ankomst til Island kl. 14:25. Bustransport til 22 Hill Hotel i Reykjavik og indkvartering med morgenmad i 4 nætter. Aftenudflugt: Nordlysjagt - 3 timer med bus/guide.

Dag 2. Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel - Thingvallasletten, Gullfoss vandfaldet og Geysirområdet.

Dag 3. Her kan I lave egne aktiviteter. Nedenfor kan I se et godt bud på aktiviteter og priser.

Dag 4. Her kan I lave egne aktiviteter. Nedenfor kan I se et godt bud på aktiviteter og priser.

Dag 5. Hjemrejse.


Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel - Thingvallasletten, Gullfoss vandfaldet og Geysirområdet.
Efter morgenbuffeten forlader I Reykjavik og kører op til Geysir-området og Gullfoss-vandfaldet. I oplever de spektakulære geysere, hvor Strokkur er den mest aktive og springer hvert 8.-10. minut. Naboen den gamle og mægtige Geysir, der har lagt navn til naturfænomenet sover stille og springer kun, hvis den bliver forstyrret. Dog var der et udbrud i februar i år, hvilket er meget sjældent. I får en grundig orientering omkring dette geologiske naturfænomen og besøger Geysir-museet.

Videre til et af verdens allersmukkeste vandfald Gullfoss (det gyldne vandfald) i Hvítá-elven, der i gennem årtusinder har gravet sig ned i bjerglandskabet og dannet mægtige kløfter, hvor vandfaldet buldrer frem på flere plateauer. Et betagende syn og "must see" når man besøger Island.

Herefter videre til Islands "hjerte" Thingvallaområdet. Thingvellir ligger bogstaveligt talt med et ben i Amerika og et i Europa/Asien - lige netop der, hvor kontinentalpladerne, der bærer de to kontinenter, mødes. En dyb kløft vidner om, hvilke naturkræfter der har været på spil i området i tidernes morgen. Vulkanen Skjaldbreidur nord for Thingvellir sendte for omkring 9.000 år siden en strøm af lava af sted og skabte den kæmpemæssige Thingvellirslette. Jordskælv i området medvirker stadig til yderligere forandringer i landskabet. Således faldt sletten i 1789 omkring en meter.

Den forrevne natur minder os om, at alt stadig kan ske, måske når vi mindst venter det. Det går langsomt, men der er bevægelse. Med en hastighed på 2 centimeter om året arbejder pladerne sig fra hinanden.


Aktiviteter

Kan tilkøbes ved direkte henvendelse til B&P Travel 

Islandsk julefrokost – Jólahlaðborð (afgang fra 18. november og frem)
Islændinge har taget den danske julefrokost-tradition til sig og udvidet med alt det bedste det islandske køkken kan byde på. Den islandske julefrokost "Jólahlaðborð" er således en stor gastronomisk middagsoplevelse, hvor du kan smage på de forskellige islandske kød- og fiskeanretninger, der langt overgår det du kender fra det danske traditionelle julefrokostbord. Restaurant Reykjavik byder på de perfekte rammer for en dejlig gastronomisk oplevelse.

Pris: 555 kr. per person – ekskl. drikkevarer.

På de to første afgange kan der tilbydes den populære fiskebuffet på samme restaurant for 395,- pr person ekskl. drikkevarer.

Rideture
Halvdags - for begyndere! Varighed ca. 3 timer
En eventyrlig ridetur i spændende natur i nærheden af Reykjavik. Turen inkluderer transport til/fra 22 Hill Hotel, ridehjelm, gummistøvler, regntøj eller varmt overtøj.

Heldagsridetur - for erfarne! Varighed ca. 6 timer
Turen inkluderer transport til/fra 22 Hill Hotel, ridehjelm, gummistøvler, regntøj eller varmt overtøj.

Pris: 599 kr. per person for halvdagsrideturen og 1.025 kr. per person for heldagsudflugten.

Hvalsafari
2,5 - 3 times sejlads med afgang fra Reykjavik Havn. De hvaler, der kan ses, på disse ture er vågehvaler, grupper af hvidnæbbede delfiner og marsvin. Ofte opleves de populære pukkelhvaler og til tider spækhuggere, fin-, sei- og blåhvaler.

Ud over hvaler og delfiner så opleves en række forskellige fuglearter på nært hold. Typisk suler, skarve, lomvier, alke, måger, rider, også kaldet tretåede måger, terner og mange andre.

Sejladsen ledsages af dygtige guider, og der tilbydes varmt overtøj ombord, men det anbefales, at du medbringer varmt tøj, da det ofte kan være ret koldt selv på de varmeste sommerdage. Der er også muligheder for at sidde indendørs og følge med derfra. Ombord kan købes varme drikke og let anretning.

Pris: 555 kr. per person. (tillæg for kørsel til/fra hotel 115 kr.). Børn op til 6 år gratis.

Reykjavik City Sightseeing
2,5 times Grand Reykjavik sightseeing med bus og guide. Vi besøger bl.a. den roterende Perlan, kirken Hallgrimskirkja, Nationalmuseet, havnen og det berømte 101 Reykjavik område.

Pris: 360 kr. per person (børn op til 11 år gratis).

Gletscher Eventyr – Snescooter på Mýrdalsjökull – udflugt
Dette spændende snescooter eventyr tager dig til toppen af den spektakulære Mýrdalsjökull gletscher, hvor du vil have en fantastisk udsigt over det sydlige Island, en af de mest naturskønne områder af landet.

Undervejs stopper vi ved det smukke Seljalandsfoss vandfald, som er enestående, da du kan gå bagom det over til den anden side. Vi stopper også ved det majestætiske og meget-fotograferede Skógafoss vandfald og besøger Skógar Folkemuseum for at få en smagsprøve på, hvordan islændingene boede i tidligere århundreder. Turens varighed: 9:00 til 19:00.

Pris: 1.775 kr. per person (børn under 5 år ikke tilladt på denne tur).

NB! Man kører to sammen per snescooter. Ønsker du at køre alene på snescooter er dette muligt mod ekstra betaling.

Gletscher – Isgrotte – heldagsudflugt
Besøg en unik menneskeskabt isgrotte i Langjökull, en af Islands største og mest spektakulære gletschere. Først køres der i almindelig bus til gletscheren, hvorefter der skiftes til en monster-truck, som vil tage dig næsten til toppen af gletscheren, hvor du træder ind i den storslåede isgrotte. 

At træde ind i gletsjeren og isgrotten er en uforglemmelig tur, som finder sted i en af verdens største vildmarker. Forestil dig at stå på en iskappe, der går 600 meter under dine fødder! Turens varighed: 9:00 til 18:30.

Pris: 1.615 kr. per person (børn op til 11 år gratis).

Den Blå Lagune
Forkæl dig selv ved at bade i den berømte Blå Lagune på dit besøg i Island. Der tilbydes stor fleksibilitet i udflugten til den Blå Lagune. Det eneste, der skal gøres, er at bestemme sig for udflugtens starttidspunkt. Herefter kan du bade og nyde den dejlige Blå Lagune ligeså længe, du har lyst til. Du skal blot tage en af busserne tilbage, der kører hver time indtil 21.15.

Pris: 665 kr. per person (børn op til 13 år gratis).

Inspiration til flere dagsudflugter kan du finde her: www.bptravel.dk/rejsemal/island/dagsudflugter/

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos B&P Travel på telefon 71 99 66 22 eller mail sales@bptravel.dk. Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende, som det står i deres pas.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt B&P Travel.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved køb til 2 personer.

Rejsen inkluderer:

Fly København – Keflavik t/r med Wowair
12 kg håndbagage
Transfer til og fra hotel i Reykjavik
3 eller 4 overnatninger i delt dobbeltværelse på 22 Hill Hotel
Morgenmad
Aftenudflugt – Nordlysjagt 3 timer med dansktalende rejseleder
Heldagsudflugt – Den Gyldne Cirkel med dansktalende rejseleder

Tilkøb (bestilles og betales direkte hos B&P Travel):
Afbestillings- og rejseforsikringer – kontakt B&P Travel for nærmere information
Enkelværelsestillæg: 650 kr.

Flytider:
Den 9-13 oktober:
Udrejse CPH – KEF kl 13.05 – 14.25
Hjemrejse KEF – CPH kl 06.30 – 11.35

Alle øvrige afgange:
Udrejse CPH – KEF kl 12.05 – 14.25
Hjemrejse KEF – CPH kl 06.30 – 10.35

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne. Hvis du kan købe 2 rejsebeviser på en afgang, så betyder dette, at der er ledige pladser på denne afgang. Ved køb af værdibevis på en bestemt afgang, er du automatisk sikret plads på denne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på B&P Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til B&P Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

B&P Travel

Vester Farimagsgade 3, 1., 1606 København V
Tlf.: 33 22 66 99 | CVR: 32645402 | sales@bptravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. august 2016 kl. 23:59

Oplev Island