Formel 1 løb i Belgien

Sidste chance!

Du har nu chancen for at opleve et klassisk Formel 1 løb på den næsten udsolgte Spa- Franchorchamp bane i Belgien. Turen finder sted fra den 26.-28. august. Inkl. entre 2 dage på Spa, fly t/r fra København, 2 overnatninger, Racenight og dansk turleder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Går du også med en drengedrøm om at se Formel 1 live. Og er drømmen blot blevet større efter, at Kevin Magnussen er blevet Danmarks nye Formel 1 stjerne. Så har du nu muligheden for at tage med til Formel 1 på Spa-Francorchamp i Belgien og opleve motorsportens ’Kongeklasse’.

Oplev Kevin Magnussen, Nico Rosberg, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Kimi Raikkönen,  og alle de andre superstjerner.

Spændingen stiger i toppen – Nico Rosberg så ud til at have en komfortabel føring og har givetvis allerede før halvdelen af årets Formel 1 løb var afviklet drømt om endnu en ny VM titel – men lige nu er drømmen brast, da Hamilton rigtig er begyndt at ”drille” – på Hungaroring overtog Hamilton VM føringen, så de to teamkolleger vil givetvis resten af sæsonen køre et meget tæt ræs!!

Kevins ”comeback” i Formel 1, har måske nok ikke helt levet op til alles forventninger, men det kræver sin mand og sin bil at være med i toppen og det arbejdes der hårdt på i Renault teamet og Kevin kæmper sin kamp for at blande sig i pointene, så vi kan håbe, at det netop bliver på Spa han scorer endnu et pint. Tag med og bak Kevin op.

Der flyves fra København fredag den 26. august om aftenen og hjem søndag aften efter løbet – så du kan få hele oplevelsen uden ekstra fridage – og en kæmpe oplevelse rigere.


Prisen er. pr person og inkluderer:

  • Fly t/r
  • 10 kg håndbagage
  • Alle transfers
  • 2 overnatninger på Holiday Inn Express, Hasselt – i dobbeltværelse
  • Morgenmad begge dage
  • Bronzebillet til Spa Spa-Francorchamps lørdag/søndag
  • Racenight lørdag med Peter Nygaard
  • Dansk turleder på stedet
  • Velkomst T-shirt

Valgfrie tillæg (bestilles og betales direkte til Grand Prix Tours):

  • Forsikringer af enhver art
  • Eneværelse tillæg 1.200 kr. 
  • Tribunebilletter – (se nedenfor)
  • Bagage – kr. 400 t/r per kuffert a 15 kg. (Ved senere bestilling pålægges gebyr kr. 50 per kuffert)

Pris pr. person 5.990 kr. 
Begrænset antal pladser – 30

Tribuner – TILLÆG pr. billet - (bestilles og betales direkte til Grand Prix Tours):

  • 3.200 kr.  Guld 2, 3 eller 5
  • 3.500 kr.  Guld 8
  • 3.750 kr.  Guld 10             

Øvrige tribuner er udsolgte.


SPA FRANCORCHAMP
Den belgiske Spa Francorchamps-bane har været vært for Grand Prix løb så langt tilbage som 1924, og er stadig en af de mest populære baner blandt både kørere og fans. Løbet blev i de tidlige år kørt på smalle offentlige veje, og var oprindeligt en 14,9 kilometer lang og notorisk farligt rundstrækning.

I 1970 havde den ’gamle bane’ sit afsluttende Grand Prix, indtil den i 1983 vendte tilbage i en stærkt revideret udgave.

Med mere end tyve år på bagen er den nuværende Spa bane det ældste løb i F1 kalenderen. Blandingen af lange lige stræk, udfordrende hurtige sving og den maleriske natur i Ardenner-bjergene betyder, at de fleste kørere stadig rangerer den blandt deres personlige favoritbaner. Vejret er ofte en uforudsigelig faktor med store udsving i de 2 timer løbet varer. Ofte kan der være regnvejr på den ene side af banen og tørvejr på en anden side. Med de høje hastigheder og den pludselig ændring i vejgreb, bevarer banen sit ry som særdeles krævende i det ustabile vejr.

Spa-Francorchamps er den 3. mest brugte i Formel 1-historien. Den var engang Europas hurtigste bane. Det er den ikke længere, men med lange lige strækninger og den unikke kurve 'raidillon' (stejl sti) – eller 'Eau Rouge' som den i dag bedre er kendt som, giver garanti for masser af fart og spænding.

Kørerne kommer ned af bakke ind i 'Eau Rouge' svinget med 300 km/t. I bunden af svinget kan kørerne kun se ’en mur asfalt’ foran sig, da 'Eau Rouge' afsluttes med en bakke med en stigningsprocent på 15.

Fra kørernes position kan de ikke se udgangen af svinget, og når de kommer flyvende over højderyggen, ved de ikke hvor de lander. Derfor er det også kun de modigste kørere, der forcerer svinget med speederen i bund.

Banen er bred, hvilket gør det muligt for kørerne at overhale eller vælge en alternativ linje. Dermed er der garanti for masser af dramatik og spænding.

Efter de udfordrende svingpassager kommer kørerne til Kemmel langsiden, der også er banens hurtigste strækning. Siden følger den berømte Blanchimontkurve, som betegnes som en højhastighedskurve, og hvor kørerne igen når hastigheder omkring 300 km/t).

Særligt for banen er også Bronze ståpladserne. Har du en bronzebillet kan du bevæge dig frit omkring i det store område. Det giver en fantastisk mulighed for at se løbet fra flere forskellige vinkler. Sammen med Budapest og Østrig er Spa-Francorchamps uden tvivl den mest ståpladsvenlige bane i F1 kalenderen.

Oplev magien og dramaet på Spa-Francorchamps (Anbefaling: Se indslaget i fuld skærm. Så føles det næsten som om du allerede er der) 


Hotel Holiday Inn Express
Centralt beliggende hotel ved den indre ringvej i den charmerende by Hasselt. I øvrigt beliggende 200m fra vores andet hotel, som hedder Holiday Inn og hvor der afholdes Racenight, og hvor der også bor en del af vore F1 gæster. Hotellet byder på god komfort og super placering i forhold til indre by og ydre ringvej. Her tilbydes en række forskellige faciliteter. Herunder en hyggelig og stemningsfuld bar, indbydende lobby med WIFI og udendørs terrasse. På dette hotel vågner man op til lille kontinental morgenbuffet hver dag. Man kan nyde drikkevarer i Great Room, der ligger midt i hotellet, og hvor der hersker en varm atmosfære. Desuden kan man kan spise velsmagende retter på restauranten Cattum, som ligger blot 200m fra hotellet. Pæne og nydelige værelser på ca. 18m2-. Her er te- og kaffemaskine, WIFI, safebox, TV, telefon, hårføn.

Hotellet er beliggende få hundrede meter fra Hasselt centrum, som er rigtig hyggelig og byder på flere restauranter, hvor der spises god mad til ganske fornuftige priser.


Program for turen:

Fredag, den 26. august
Afgang Kastrup kl. 19.05 med ankomst i Düsseldorf kl. 21.50. Herefter transfer direkte til hotellet i Hasselt, hvor vi er fremme ca. 22.30 og der er herefter indkvartering.

Lørdag, den 27. august
Kl. 08.00 afgang til Spa Franchorchamp, hvor bl.a. dagens F1 kvalifikation køres. Kl. 17.00 returneres til hotellet og når kl. er 19.30 varmes der op til Racenight. Vi får besøg af Formel 1 journalist og fotograf, Peter Nyggaard, som kommer direkte fra banen og har sidste nyt fra pitten med – Peter har deltaget i samtlige Formel 1 løb i de sidste godt 25 år, så er der er ”historier” nok at fortælle om. Der bliver selvfølgelig god tid til at spørge Peter om ”Nyt og gammelt”. Grand Prix Tours er vært ved lidt snack og en lille en.

Lørdag køres udover F1 kvalifikation både GP2, GP3 og Super Porsche

Søndag, den 28. august
Kl. 08.00 køres fra hotellet således vi er fremme og kan nå det meste af dagens program på Spa. Formel 1 starter kl. 14.00 og efter løbet køres til lufthavnen. Afgang Düsseldorf kl. 21.05 med hjemkomst kl. 22.25 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Grand Prix Tours på telefon 70 20 63 83. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Grand Prix Tours på 70 20 63 83.

Prisen er. pr person og inkluderer:

Fly t/r
10 kg håndbagage
Alle transfers
2 overnatninger på Holiday Inn Express, Hasselt – i dobbeltværelse
Morgenmad begge dage
Bronzebillet til Spa Spa-Francorchamps lørdag/søndag
Racenight lørdag med Peter Nygaard
Dansk turleder på stedet
Velkomst T-shirt

Valgfrie tillæg (bestilles og betales direkte til Grand Prix Tours):

Forsikringer af enhver art
Eneværelse tillæg 1.200 kr. 
Tribunebilletter – (se nedenfor)
Bagage – kr. 400 t/r per kuffert a 15 kg. (Ved senere bestilling pålægges gebyr kr. 50 per kuffert)

Tribuner – TILLÆG pr. billet - (bestilles og betales direkte til Grand Prix Tours):

3.200 kr.  Guld 2, 3 eller 5
3.500 kr.  Guld 8
3.750 kr.  Guld 10             

Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på Grand Prix Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Grand Prix Tours. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Grand Prix Tours

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 20 63 83 | CVR: 31877067 | info@gptours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. august 2016 kl. 23:59

Formel 1 løb i Belgien