Solskinsøen Bornholm

Sidste chance!

NYHED: Få et afbræk fra hverdagen i skønne rammer på Strandhotel Sandvig på Bornholm. Hotellet, med en helt særlig og stemningsfuld atmosfære, ligger blot få meter fra strand og smuk natur. Vælg mellem 2-5 nætter. Morgenmad er inkl.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Besøg den skønne tvillingeby Allinge-Sandvig og få et ophold udover det sædvanlige med logi på det idylliske Strandhotel, der ligger kun få meter fra stranden, havnen og bornholmske klipper.

Strandhotellet ligger i en fantastisk bygning fra år 1895. Herfra er der kun få minutters gang til Allinge centrum og det fredede naturområde Hammerknuden. Hotellet har egen morgenmadsrestaurant og skøn udsigt over byen og havnen. Der er en helt særlig stemning og fredfyldt atmosfære på hotellet og de har en terrasse, hvor I fra en liggevogn kan nyde udsigten. Hotellet har fri parkering og der er desuden mulighed for at leje cykler på hotellet.

Værelser
I bor i Classic-værelser på første eller anden sal, hvorfra I har udsigt til byen, naturen på Hammerknuden og eventuelt havudsigt. Alle værelser har eget bad og toilet og har trådløst internet, TV samt radio.

Allinge-Sandvig
Færgeoverfart kan bookes på www.bornholmerfaergen.dk Når I besøger Nordbornholms tvillingebyer, vil I hurtigt fornemme den særlige blanding af fantastisk natur, historiske bymiljøer og den naturlige gæstfrihed, som stammer fra over 100 års erfaring som turistmål. Sandvigs gamle huse og gader ligger malerisk på klipperne omkring havnen, der er sprængt ud i granitten dér, hvor byens naturhavn i århundreder havde ligget.

I Allinge-Sandvig møder I i dag en livlig ferieby og et handelscenter for Nordbornholm. I området er der masser af butikker, caféer, restauranter og røgerier. Markedsdage sommeren igennem sætter ekstra liv i byen. Havnen er flittigt besøgt af lystfartøjer, og lodsbåden ligger i det nordre bassin, når ikke den er på havet for at aflevere lodsen på et af de mange store skibe, der passerer gennem Hammervandet.

Nordbornholm og Allinge-Sandvig er et fantastisk område med klipper og strande og mange oplevelser. Strandhotellet i Sandvig er et hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed ved Sandvig Havn. Navnet Sandvig kommer af badestranden 50 meter fra hotellet, som er en sandet vig omkranset af klipper og grønne bakker. Stranden tæt ved hotellet er en af Bornhoms bedste med badebro og masser af liv om sommeren.

Nord for Sandvig på toppen af Bornholm og kun et par hundrede meter fra Strandhotellet på Bornholm ligger det fredede naturområde Hammerknuden med kilder, lyngklædte bakker, en stor sø og granitklipper.

Prisen inkluderer:

  • 2-5 overnatninger i dobbeltværelse
  • Morgenmad alle dage

Pris for 2 person er i dobbeltværelse:
2 overnatninger SPOTpris 850 kr. Normalpris 1.700 kr. Spar 50 %
3 overnatninger SPOTpris 1.275 kr. Normalpris 2.550 kr. Spar 50 %
4 overnatninger SPOTpris 1.700 kr. Normalpris 3.400 kr. Spar 50 %
5 overnatninger SPOTpris 2.125 kr. Normalpris 4.250 kr. Spar 50 %

Pris for 1 person i eneværelse:
2 overnatninger SPOTpris 650 kr. Normalpris 1.100 kr. Spar 40 %
3 overnatninger SPOTpris 975 kr. Normalpris 1.650 kr. Spar 40 %
4 overnatninger SPOTpris 1.300 kr. Normalpris 2.200 kr. Spar 40 %
5 overnatninger SPOTpris 1.625 kr. Normalpris 2.750 kr. Spar 40 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage fra nu og til og med den 31. oktober 2016.

Tilkøb (betales direkte til hotellet):

  • Opredning børn 3-16 år - 50 % rabat
  • Ekstra opredning børn over 16 år - 25% rabat
  • Leje af cykler - 80 kr pr cykel for 1 dag / 150 kr. per cykel for 2 dage / 210 kr. per cykel for 3 dage

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Spørgsmål vedr. din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst Strandhotellet Sandvig på tlf: 50 36 50 50.


Udflugter
På den vestlige side af Bornholms spids ligger Hammershus, som er Nordens største borgruin. Hammershus ligger i et storslået landskab med en fantastisk udsigt til hav og kuperet landskab. På den sydlige del af Bornhom ligger Dueodde Strand, som er Bornholms længste og bredeste, og det hvide sand findes ikke flottere. Sandet er så finkornet, at det i gamle dage blev brugt i timeglas.

Når I er ved Dueodde, skal I huske at besøge fyrtårnet, for fra toppen af fyret har I en fantastisk udsigt over hele Sydbornholm. Den Bornholmske natur er en seværdighed i sig selv med masser af variation og unik dansk natur.

På Bornholm skal I også tage jer tid til at besøge de berømte rundkirker, hvoraf Østerlars Rundkirke er den største. I kan også tage en dagstur til fæstningsøen Christiansø, som er Danmarks østligste punkt. Christiansø har en imponerende historie, og her bor cirka 100 mennesker, som har deres egen skole, købmand og gæstgiveri.

De imponerende glaskunsthåndværkere og dejlige silderøgerier findes flere steder på øen, og her kan I opleve det, som gør Bornholm til en helt særlig del af Danmark.

Andre udflugtsmuligheder er: Arnager silderøgeri: 14 km. - Oluf Høst Museet: 17 km. - Rønne: 25 km. - Galløkken strand: 27 km. - Listed: 29 km. - Bornholms Golfklub: 29 km. - Svaneke: 31 km. - Almindingen: 32 km.

Du bestiller dit ophold hos Strandhotellet Sandvig på telefon: 50 36 50 50.

Du bedes medbringe dit SPOTdeal værdibevis, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt.

Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst Strandhotellet Sandvig på telefon: 50 36 50 50.

Én unik kode gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 2-5 overnatninger i dobbeltværelse
  • Morgenmad alle dage

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 31. oktober 2016.

Tilkøb (betales direkte til hotellet):

  • Opredning børn 3-16 år - 50 % rabat
  • Ekstra opredning børn over 16 år - 25% rabat
  • Leje af cykler - 80 kr. pr cykel for 1 dag / 150 kr. per cykel for 2 dage / 210 kr. per cykel for 3 dage

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Strandhotellets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Strandhotellet Sandvig på telefon: 50 36 50 50.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Strandhotellet Sandvig

Strandpromenaden 7, 3770 Allinge
Tlf.: 50 36 50 50 | CVR: 3586 | srais3@gmail.com |

Sidste chance: 17. august 2016 kl. 23:59

Solskinsøen Bornholm