Krydstogt fra Barcelona til Buenos Aires

Sidste chance!

Tag 3 uger ud af kalenderen og få en kæmpe oplevelse i Sydamerika godt krydret med sol og lune himmelstrøg. Med afrejse 28. november får du 19 nætters krydstogt inkl. helpension og fly fra og til København fra 15.990 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med Costa Pacifica får du en stor oplevelse i Sydamerika, hvor du besøger 7 byer, efter at du har krydset Atlanten. Den 28. november sejler du fra den catalanske hovedstad, Barcelona, og mod lunere himmelstrøg med første stop i Casablanca.

Efter en hel dag på den frodige og solskinsrige ferieø, Tenerife, starter turen over Atlanten, hvor du kan slappe af i smukke og hyggelige omgivelser. Du kan også vælge at være aktiv på dette flydende resort og udnytte alle faciliteter, som pool, løbebane, fitnesscenter og måske besøge det imponerende wellnesscenter, hvor du mod betaling kan få uanede behandlinger. Eller slet og ret nyde roen på havet med en god bog.

Du har 5 dejlige dage, hvor skibet og faciliteterne kan nydes i fulde drag, og du lader dig forkæle af personalet med god mad og god service.

Du kan nu se frem til store oplevelser i Sydamerika, hvor første stop bliver Recife i Brasilien efterfulgt af Maceio og Salvador, inden OL-byen Rio de Janeiro besøges. Der sejles videre til Santos, som er i nærheden af Sao Paulo og derefter til Punta del Este i Uruguay. Turen afsluttes på fornemste vis med Buenos Aires, hvor du har en hel dag, inden du den 17. december afslutter turen med en lille sightseeing og transport til lufthavnen for hjemrejse.


Prisen er pr. person ved køb til to personer pr. kahyt og inkluderer:

  • Flybillet København - Barcelona og Buenos Aires – København (Afrejse fra Billund mod tillæg)
  • Transfer til skibet t/r
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage samt catering ombord på den oversøiske flyvning
  • 19 nætter ombord på Costa Pacifica
  • Helpension ombord på skibet
  • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
  • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
  • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strande
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
  • Rejsedokument-pung pr. kahyt
  • Rejsegarantifond.

Afrejse 28. november til 18. december 2016

Pris:
Indvendig Classic - Pris pr. person: SPOTpris 15.990 kr. Normalpris 30.969 kr. Spar 48 %
Indvendig Premium - Pris pr. person: SPOTpris 16.990 kr. Normalpris 32.459 kr. Spar 47 %
Udvendig Classic* - Pris pr. person: SPOTpris 17.990 kr. Normalpris 33.209 kr. Spar 45 %
Udvendig Premium - Pris pr. person: SPOTpris 19.390 kr. Normalpris 36.039 kr. Spar 46 %
Balkon Kahyt Classic* - Pris pr. person: SPOTpris 20.590 kr. Normalpris 39.479 kr. Spar 47 %
Balkon Kahyt Premium - Pris pr. person: SPOTpris 21.990 kr. Normalpris 42.309 kr. Spar 48 %

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Drikkevarer udover hvad er nævnt
  • Udflugter
  • Tillæg enekahyt (Der skal forespørges på enekahytter, og de tilkøbes direkte hos Øster Lindet. Der er meget begrænset antal)
  • Obligatorisk servicecharge
  • Visumgebyrer.

Servicecharge
Der skal afregnes et obligatorisk servicecharge direkte til skibet. Dette er koster 10 euro pr. person pr. dag og i alt 1350 kr. pr. person for hele rejsen.


Rejseplan:

28.11: Fly til Barcelona om morgenen. Ved ankomst står Øster Lindets danske repræsentant og sørger for, I kommer godt frem til skibet, som sejler kl. 18.00
29.11: På havet
30.11: Kl. 08.00 ankomst Casablanca/Marokko. Afgang kl. 23.00
01.12: På havet
02.12: Kl. 08.30 ankomst Santa Cruz/Tenerife. Afgang kl. 17.00
03.-07.12: På havet
08.12: Kl. 13.00 ankomst Receife/Brasilien. Afgang kl. 20.00
09.12: Kl. 08.00 ankomst Maceio/Brasilien. Afgang kl. 14.00
10.12: Kl. 08.00 ankomst Salvador de Bahia/Brasilien. Afgang kl. 14.00
11.12: På havet
12.12: Kl. 08.00 ankomst Rio de Janeiro/Brasilien. Afgang kl. 19.00
13.12: Kl. 08.00 ankomst Santos/Brasilien. Afgang kl. 17.00
14.12: På havet
15.12: Kl. 11.00 ankomst Punta del Este. Afgang kl. 17.30
16.12: Kl. 08.00 ankomst Buenos Aires
17.12: Kl. 09.00 forlades skibet – der køres en sightseeingtur i Buenos Aires, og ca. kl. 14 er der ankomst i lufthavnen. Hjemrejse kl. 17 med ankomst i Danmark den 18. december


MAD/HELPENSION
Skibets restaurant er stilfuldt indrettet, og her kan man indtage morgen-, middag- og aftensmad. Til hvert måltid er der a la carte efter et dagsnyt og varieret spisekort. I restauranten kommer man ikke i shorts og badetøj.

Der er også en buffet, der i forbindelse med hovedmåltider bugner af lækkerier. Buffeten er åben fra ca. kl. 7 til ca. kl. 17, og der er altid snacks, frugt og kager. De nøjagtige åbningstider fremgår af skibets dagsprogram. Der er kaffe, te og vand, når der er åben i buffeten.

Derudover findes flere temarestauranter ombord, hvor man mod et beskedent tillæg kan indtage måltider.

DRIKKEVARER
Drikkevarer generelt, udover kaffe, te, juice til morgenmad, er ekskl. i rejsens pris. Du kan tilkøbe forskellige drikkepakker ombord på skibet, eller du kan vælge en ”Piu Guisto” drikkepakke, som du kan tilkøbe ved bestilling. Prisen er 220 kr. pr. person pr. dag og skal tilkøbes for hele perioden og af alle personer, der rejser sammen. Pris pr. person for hele turen er 4.180 kr. – denne og flere andre kan også købes ombord.

UDFLUGTER
Udflugter er eksklusive i prisen og kan tilkøbes ombord på skibet eller på forhånd.

ENEKAHYT
Der skal forespørges på enekahytter. Tillæg for indvendige kahytter 2.100 kr. Udvendige 2.900 kr. og balkonkahytter 3.500 kr. Enekahytstillægget betales direkte hos Øster Lindet, og der er meget begrænset antal.

BØRN u/18 år
Børn under 18 år, der rejser sammen med min. 2 voksne, betaler 12.990 kr., når de bor i ekstra opredning.

REJSEDOKUMENTER
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas, der er gyldigt min. 6 mdr. efter hjemkomst.

Du skal sørge for at have en rejseforsikring, der dækker HELE VERDEN, da den danske sygesikring intet dækker. Spørg dit forsikringsselskab eller Øster Lindet.

Det er den rejsendes egen pligt at sørge for, at alle rejsedokumenter er gyldige. Vi kan evt. anbefale, at man kontakter de respektive ambassader om der er ændringer i forhold til nedenstående anbefalinger fra Udenrigsministeriet.

Visum
Ifølge Udenrigsministeriets hjemmeside, gælder følgende regler p.t.:

Brasilien, Uruguay og Argentina:

  • Visum fri op til 90 dage for danske statsborgere og med dansk pas
  • Pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst

Livet ombord på Costa Pacifica
Costa Pacifica er blandt rederiets største krydstogtsskibe. Skibet medtager næsten 4000 passagerer og byder på et lækkert ophold året rundt med masser af faciliteter og forkælelse.

Dette flydende hotelresort er en oplevelse i sig selv. Skibets interiør er opbygget over temaet musik inspireret af musikeren Mauro Pagani, som selv har haft stor indflydelse under udsmykningen. Lyt, se og oplev musikken. Hvert lille hjørne på skibet er udsmykket ud fra kendte komponister, operaer og ikke mindst musikinstrumenter, og du vil opleve, at der rundt på skibet spilles smukke serenader.

På skibsrejsen tilbydes underholdning, fri adgang til pool, jacuzzi, løbebane og fitnesscenter. Der er ligeledes både inden- og udendørs poolområde med jacuzzis, og skibet byder på et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, som du mod betaling kan benytte. De 13 forskellige barer og lounger er indrettet i hvert sit tema. Der vil dagligt være musik i flere lounger. Derudover er der shoppingområde, kortspilsrum, casino, bowling og ikke mindst et flot teater.


 ”DET BEDSTE AF SYDAMERIKA”

BRASILIEN, ARGENTINA og URUGUAY
Brasilien er et land, der har mere at byde på end de fleste – ikke kun er det et stort land, men også flot og med en natur, der byder på jungler, dyreliv og paradisstrande. Du møder kæmpe byer med mange millioner indbyggere og kan finde små hyggelige fiskerbyer. Generelt et land, hvor befolkningen er meget gæstfrie og uhøjtidelige og nyder den afslappende atmosfære, der bydes på, og hvor man mange steder kan lytte til tonerne af sambarytmer.

I Brasilien besøges:
Recife
Er beliggende i det nordlige Brasilien direkte ud til Atlanterhavet og hovedstad i staten Pernambuco. Byen har godt 1,5 mio. indbyggere og har nogle af de flotteste kilometer lange sandstrande. Recife er også rig på kultur og har en interessant historie – besøg f.eks. den gamle bydel under opholdet.

Maceio
Endnu en af Brasiliens mange kystbyer med fantastiske strand og endnu en kommunehovedstad med lige godt 1 million indbyggere. Tag en tur rundt og oplev nyt og gammelt eller tag ind i landet og nyd naturen på en af de mange floder.

Salvador de Bahia
En lille perle, hvor det historiske centrum i mange år har været erklæret for verdens kulturarv af UNESCO. Byen er utrolig smuk, og her kan du rigtig opleve kolonitidens indflydelse på Brasilien og ikke mindst Salvador. Den gamle by byder på små gader, pastelfarvede bygninger og smukke kirker, så her oplever du virkelig sjæl og atmosfære.

Rio de Janeiro
En millionby med den smukkeste beliggenhed og omgivet af fantastiske strande.  Du vil møde en smilende befolkning, hyggelige beværtninger og lyden af sambarytmer. Når I ankommer, har Rio lige været vært for OL 2016, hvilket hele byen formentlig stadig bærer præg af. Dog skal man også lige huske på, at alt ikke er ”rosenrødt” i Rio – man skal se sig for, for der er også mange områder, hvor man ikke bør færdes.

Santos
Er beliggende i staten Sao Paulo og kun små 2 timers kørsel fra byen Sao Paulo. Santos har Latinamerikas største havneområde og er handelscentrum for mange brasilianske varer som kaffeeksport, stål, olie, bomuld og frugt. Santos er også kendt som turistby og byder i lighed med de øvrige kystbyer på lækre strande og museer. Og ikke mindst er Santos kendt inden for fodboldverdenen – det var her fodboldlegenden Pele spillede for FC Santos, og det er ikke glemt. Oplagt til en hyggelig dag i den gamle bydel eller ved den kendte strandpark.


Punta del Este/Uruguay
En kystby i Uruguay, der er beliggende mellem Brasilien og Argentina. Punta del Este er Sydamerikas svar på St. Tropez, så her møder du en eksklusiv ferieby, hvortil det brasilianske, argentinske og også det internationale jetset valfarter. Uruguay er et lille land med knap 3,5 mio. indbyggere, kendt som et venligt og meget veluddannet folkefærd

Buenos Aires/Argentina
Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og beliggende i den nordlige del. Buenos Aires er også kendt som Sydamerikas svar på Paris. Argentina er også kendt som kontrasternes land, men desværre når I på denne tur kun et besøg i den smukke hovedstad, som byder på store boulevarder, hyggelige cafeer, tangoklubber, teater og et land/by med stor fodboldkultur.

På denne tur får du kun en appetizer på, hvad Sydamerika har at byde på – helt sikkert inspiration til ”mere Sydamerika”.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du straks din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet, den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navn som i pas
  • Pasnummer
  • Fødselsdato
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Navn og telefon nummer på en pårørende

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person.

Prisen er pr. person ved køb til to personer pr. kahyt og inkluderer:

  • Flybillet København - Barcelona og Buenos Aires – København (Afrejse fra Billund mod tillæg)
  • Transfer til skibet t/r
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage samt catering ombord på den oversøiske flyvning
  • 19 nætter ombord på Costa Pacifica
  • Helpension ombord på skibet
  • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
  • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
  • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strande
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
  • Rejsedokument-pung pr. kahyt
  • Rejsegarantifond.

Servicecharge
Der skal afregnes et obligatorisk servicecharge direkte til skibet på 10 euro pr. person pr. dag og i alt 1350 kr. pr. person for hele rejsen.

Tillægsmuligheder:

  • Udflugter - bestilles og betales ombord
  • Afbestillingsforsikring v. sygdom (6% af rejsens pris). Skal bestilles hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen.
  • Rejseforsiking - forhør om pris hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring INTET dækker udenfor Europa og må derfor henstille til, at der tegnes rejseforsikring.  

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Vi gør opmærksom på, at rederiet ikke medtager passagerer, der er gravide i uge 23 eller mere.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på krydstogtrederiets officielle katalog/listepriser og ikke den officielle dagspris/markedspris plus rejsebureauets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. juli 2016 kl. 23:59

Krydstogt fra Barcelona til Buenos Aires