Lækre, økologiske bomuldsprodukter i super kvalitet fra the Organic Company. Vælg mellem et stort, blødt håndklæde eller én af de to rummelige tasker, Big Tall Bag eller Big Long Bag i stærkt canvas. Du sparer 40% på alle tre produkter.

Sidste chance!

Det er snart tid til sommerhus-, picnic- og strandture, og til det skal du bruge et stort, blødt håndklæde og en praktisk, funktionel taske som er perfekt til alle familiens ting.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
Det' sørme, det' sandt, det' sommer... Eller i hvert fald venter den lige rundt om hjørnet. Og så er det tid til at komme ud i det fri og især på stranden. Og når stranden skal indtages, er der noget udstyr, der simpelthen bare skal være på plads bl.a. et stort dejligt håndklæde og en god rummelig taske at have dine og resten af familiens ting i.

Denne SPOTdeal giver dig lækre, økologiske bomuldprodukter fra the Organic Company.
Vælg mellem følgende tre produkter:

• BIG WAFFLE håndklæde/tæppe. Designet til at tage med ud af badeværelset. Designet til at tage med til spa, wellness, strand-, picnic- og weekendture. 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. 100x150 cm. Mørkegråt.
Normalpris 390 kr., SPOTdeal-pris 234 kr.

• BIG TALL BAG: Tasken til alt fra legetøj til sommerhus turen. Designet til at rumme en masse. Designet til at se lækker ud. Designet til at kunne holde. 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Stærk canvas.
Normalpris 550 kr., SPOTdeal-pris 330 kr.

• BIG LONG BAG: Endelig en kæmpe taske til alt muligt. Vi flytter rundt på ting, dyner, overtøj og meget mere. Nu kan vi gøre det i en rigtig lækker, rå og slidstærk taske. Designet til at rumme en masse. Designet til at se lækker ud. Designet til at kunne holde. 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Stærk canvas.
Normalpris 550 kr., SPOTdeal-pris 330 kr.

Fragt er ikke inkluderet i prisen og koster 58 kr., der betales i forbindelse med købet på SPOTdeal. Du kan købe op til 4 håndklæder og 1 taske for denne fragt pris.

The Organic Company er gentænkt tilbehør med mening til lækre hjem og generationen efter. The Organic Companys mission er at tilføre mere lækkerhed til ærlig økologi og at få økologi ind i flere skønne hjem. Det er deres mål at blive markedets mest anerkendte leverandør af bomuldsprodukter, der netop forener økologi, design og kvalitet.

Derfor er the Organic Company garant for produkter, der er fremstillet efter økologiske principper. Det er deres politik, at hensyn til miljøet skal gå igen fra produktion over transport og administration til varen lander hos kunden. Derfor er små ting som skandinavisk genbrugspapir, pvc-fri tape, og at vores trykkeri er miljøcertificeret/svanemærket en lige så stor selvfølgelige for the Organic Company som biologisk nedbrydelig emballage og miljømæssig forsvarlig fragt.

Så når du handler hos the Organic Company er du sikker på at få gode, økologiske kvalitetsprodukter, som er sunde ikke kun for naturen, men også for dig.


Når du har gennemført købet på spotdeal.dk, skal du IKKE foretage dig yderligere. Produktet bliver sendt direkte hjem til dig.

Vær opmærksom på at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Forventet leveringsdato: Senest 21. maj 2013.
Denne SPOTdeal giver dig fede bomuldsprodukter fra the Organic Company.
Vælg mellem:
• BIG WAFFLE-håndklæde/tæppe.
• BIG TALL BAG-tasken.
• BIG LONG BAG-tasken.

Fragt er ikke inkluderet i prisen og koster 58 kr., der betales i forbindelse med købet på SPOTdeal.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

The Organic Company

Refshalevej 110a, 1432 København K
Tlf.: | CVR: 33645422 | jva@organiccompany.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. maj 2013 kl. 23:59

Lækre, økologiske bomuldsprodukter i super kvalitet fra the Organic Company. Vælg mellem et stort, blødt håndklæde eller én af de to rummelige tasker, Big Tall Bag eller Big Long Bag i stærkt canvas. Du sparer 40% på alle tre produkter.